AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovo su one rijetke utakmice kad ti ide sve od ruke, da nakon golova jednostavno uzmes loptu u noge i nastavis igrati, napadati, koristiti prostor i rupe protivnika.
Na stranu golovi, ali koja inteligencija kod Jovica veceras, koja smirenost i pregled igre, smjelost i opustenost, odavno nisam gledao onakvog nekog naseg napadaca.
U 2. pv. su dosli na svoje Theo i Leao, vise prodora i pass igre, a Leao cim pocne dodavati lotpu saigracima i igrati pass igru i gurati loptu u prostor to je odmah druga igra Milana.
Cak me i Fofana kasnije dojmio tehnikom, kombinatorikom i pametnim pasovima.
Jednostavno je sve islo onako kako treba i zasluzena pobjeda. Svaka im cast veceras.
Na stranu golovi, ali koja inteligencija kod Jovica veceras, koja smirenost i pregled igre, smjelost i opustenost, odavno nisam gledao onakvog nekog naseg napadaca.
U 2. pv. su dosli na svoje Theo i Leao, vise prodora i pass igre, a Leao cim pocne dodavati lotpu saigracima i igrati pass igru i gurati loptu u prostor to je odmah druga igra Milana.
Cak me i Fofana kasnije dojmio tehnikom, kombinatorikom i pametnim pasovima.
Jednostavno je sve islo onako kako treba i zasluzena pobjeda. Svaka im cast veceras.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eh da je igrao sa ovakvim žarom i izrazom na licu barem 50% utakmica ove i prošle sezone. Ali ne, frajer se probudi samo kad je Derby Della Madonina. 
Bravo Momci svaka čast ! 

- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Možda je to zato što dugo vremena pratim ovaj tim pa zbog emocija vidim ono čega nema čast (nečast) izuzecima onaj ko zaigra za Milan taj ga i zavoli.
Van Bommel koji je kratko bio tu kad je odlazio rasplakao se je. Kucka još uvijek prati Milan i dolazi na utakmice. Ima još primjera ali ovo pišem zbog Abrahama koji je tu kratko i na posudbi ali po tome kako slavi golove i to ne samo svoje, kako diže publiku, kako je izgrlio Jovića zbog golova pokazuje da je već razvio osjećaje prema Milanu.
Bez obzira na lošu sezonu najgledaniji je tim u ligi. Ne znam da je i jednom se tribine onako brzo praznile zbog poraza kao što je to bilo večeras sa Interovim navijačima. Kad bi samo imali vlasnika koji ima takve osjećaje prema svojem klubu. Ne znam je li 5 puta bio u gradu otkad je postao vlasnik. Čovjek koji na proslavu 125 godina svojeg kluba nije htio da dođe u grad ne može i ne smije da bude vlasnik kluba kao što je Milan.
Sve ove priče o novom direktoru, novom treneru ne piju vode ako će oni koji budu na tim pozicijama ne budu imali iza sebe vlasnika koji zna svoj posao i koji će im davati ono što im najviše treba i ustvari ono jedino što je njegov posao a to je da daje novac za potrebna pojačanja.
Van Bommel koji je kratko bio tu kad je odlazio rasplakao se je. Kucka još uvijek prati Milan i dolazi na utakmice. Ima još primjera ali ovo pišem zbog Abrahama koji je tu kratko i na posudbi ali po tome kako slavi golove i to ne samo svoje, kako diže publiku, kako je izgrlio Jovića zbog golova pokazuje da je već razvio osjećaje prema Milanu.
Bez obzira na lošu sezonu najgledaniji je tim u ligi. Ne znam da je i jednom se tribine onako brzo praznile zbog poraza kao što je to bilo večeras sa Interovim navijačima. Kad bi samo imali vlasnika koji ima takve osjećaje prema svojem klubu. Ne znam je li 5 puta bio u gradu otkad je postao vlasnik. Čovjek koji na proslavu 125 godina svojeg kluba nije htio da dođe u grad ne može i ne smije da bude vlasnik kluba kao što je Milan.
Sve ove priče o novom direktoru, novom treneru ne piju vode ako će oni koji budu na tim pozicijama ne budu imali iza sebe vlasnika koji zna svoj posao i koji će im davati ono što im najviše treba i ustvari ono jedino što je njegov posao a to je da daje novac za potrebna pojačanja.
A to bila utakmica? Toliko su dobri da nisam znao ni da igraju a kamoli protiv koga.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma Milan je evropski velikan, kada prođeš kroz trofejni salu, kada vidiš ko je sve igrao ako imalo igraš fudbal sa emocijama moraš zavoljeti klub. Plus navijači koji nisu kao u većine drugih klubova toga renomea, da pljuju nakon prve loše utakmice (ima izuzetaka)
Hvala Berlusconi za ovo, odmaraj malo gore i pogledaj koju bolju utakmicu.
Hvala Berlusconi za ovo, odmaraj malo gore i pogledaj koju bolju utakmicu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Zamisli da u ovakvoj sezoni gdje ćeš završiti na yebenom devetu mjestu osvojiš dva trofeja.
Nisam gledao utakmicu sinoć, ali već dugo vremena imam neki pozitivan predosjećaj u vezi kupa. Još samo da mi se ta pozitiva i ubjeđenost da ćemo ga osvojiti ne obije o glavu.
Nisam gledao utakmicu sinoć, ali već dugo vremena imam neki pozitivan predosjećaj u vezi kupa. Još samo da mi se ta pozitiva i ubjeđenost da ćemo ga osvojiti ne obije o glavu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nagradno pitanje: Ostaje li Sergio Conceicao trener naredne sezone ukoliko osvoji Coppa Italia, ili ga ni dva osvojena trofeja neće spasiti od otkaza? 

Jakih im trofeja, oba potencijalno pokloniti ( da se moze ) za ucesce u l.p...
Inače Milan redovno osvaja trofeje, koji će nam qurac coppa.
Ja čak i ne bih imao ništa protiv da ostane, ali ovaj put da fino prođe ljetne pripreme i skroji ekipu po mjeri, za razliku od ovog haotičnog stanja kojeg je zatekao. Onaj period u Portu nam daje za pravo misliti da je dobar trener, samo je vjerovatno potreban novi početak u normalnim okolnostima.
Ako imaju neko drugo ime u opticaju bolje od njega, super, neka ga dovedu, nemam ništa protiv jer postoji dosta argumenata koji bi išli u prilog tome da je opet potrebna promjena trenera.

Ja čak i ne bih imao ništa protiv da ostane, ali ovaj put da fino prođe ljetne pripreme i skroji ekipu po mjeri, za razliku od ovog haotičnog stanja kojeg je zatekao. Onaj period u Portu nam daje za pravo misliti da je dobar trener, samo je vjerovatno potreban novi početak u normalnim okolnostima.
Ako imaju neko drugo ime u opticaju bolje od njega, super, neka ga dovedu, nemam ništa protiv jer postoji dosta argumenata koji bi išli u prilog tome da je opet potrebna promjena trenera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Po svaku cijenu sačuvati ovog momka! Ne pravite istu grešku kao sa Tonalijem, per favore! 

Jedan klasik iz prošlosti - 9:50 i 12:00 

Prije je Milan igrao kup sa drugim timom jer kup je bio totalno sporedna stvar....sad je doslo vrijeme da kup bude prioritet...rope11 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 00:35Inače Milan redovno osvaja trofeje, koji će nam qurac coppa.![]()
Treba ga ostaviti sto da ne, zasluzio je vala, da vidimo novi repertuar zabavnog programa " ples sa zvjezdama "
Prije je Milan........ davno prošlo vrijeme. Živimo u sadašnjosti i praviti se da je Milan iznad kupa je smiješno.
U posljednjih 15 godina na prste jedne ruke se mogu nabrojati trofeji koje je Milan uzeo tako da je svaki dobrodošao.
Bez obzira i da osvoje kup, sezona je propast i trener mora ići na kraju sezone. Ovo vremena što imaju do kraja sezone neka iskoriste da nađu novog trenera ali i da protjeraju ove ublehe što se vode kao neki sportski direktori ili šta već.
U posljednjih 15 godina na prste jedne ruke se mogu nabrojati trofeji koje je Milan uzeo tako da je svaki dobrodošao.
Bez obzira i da osvoje kup, sezona je propast i trener mora ići na kraju sezone. Ovo vremena što imaju do kraja sezone neka iskoriste da nađu novog trenera ali i da protjeraju ove ublehe što se vode kao neki sportski direktori ili šta već.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- muha milanez
- Kontakt:
Kup je jedina šansa da se igra evropa (makar i četvrtkom) sljedeće sezone. Mada, ne bih otpisivao Bolonju u finalu i ne bi me iznenadilo da uzmu trofej kupa.
Trenera treba ostaviti i dati mu priliku da odradi kompletne pripreme sa ekipom. Baš onako kako je trebalo uraditi prošlog ljeta kada su doveli Fonsecu.
Trenera treba ostaviti i dati mu priliku da odradi kompletne pripreme sa ekipom. Baš onako kako je trebalo uraditi prošlog ljeta kada su doveli Fonsecu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja ću ponoviti ono što sam pisao ovdje i kada se pričalo o odlasku Piolija.
Ako će dovesti boljeg trenera ja sam za, al ako će opet biti kao prošle godine ne vidim razlog zašto ne ostaviti Sergia da vidimo kako će to izgledati kad odradi pripreme sa ekipom.
Ako će dovesti boljeg trenera ja sam za, al ako će opet biti kao prošle godine ne vidim razlog zašto ne ostaviti Sergia da vidimo kako će to izgledati kad odradi pripreme sa ekipom.
Il Club più titolato al mondo!
Da zavrsimo i pricu kako Rafu treba prodati

- Beduin
- Kontakt:
Znaci nekad je kojekakva statistika mjerilo igraca, a nekad nije. I tu se treba odluciti jesmo li uvijek ZA ili PROTIV toga.
Sinocnji Leao je onaj kakvog trebamo, da proigrava suigrace, da igra pass igru, trci nazad i koristi prostor kad to moze i treba.
Sinocnji Leao je onaj kakvog trebamo, da proigrava suigrace, da igra pass igru, trci nazad i koristi prostor kad to moze i treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤