Sjecam se i ja svega toga i odgovorno tvrdim da ni blizu ovome nije bilo, ali ni blizu. Igramo protiv vas na Grbavici 4-2 cisto sve, finale kupa 2-2 cisto sve, mlatnemo Celika pred 13 hiljada ljudi na Bilinom cisto sve, ne sjecam se da su nas nesto i u derbijima gurali.AvantiBL je napisao/la: ↑24 apr 2025, 01:02Vidi, druže, ja recimo pamtim stomak Borisa Raspudića nakon utakmice na Grbavici kada ga je Mirsad Bešlija poderao, zamisli, bez faula. U vremena kada se kralo prije cca 10ak godina, nije bilo tehničke mogućnosti da se isprati kao što je sada moguće. U vremena kada je Željo bio sila, apsolutno je sve poklopio, od sudija do medija, i zato se "vrlo malo zna o tome". Ali, neka ostane i ovo trenutno stanje dokumentovano, jer mislim da će biti sve gore i gore, nebitno u korist kojeg kluba.TeaM87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:33@AvantiBL
Druze nerealan si, svi su kroz historiju krali i svi ce opet krasti, ali ovo sto vi radite je next level, nema dalje, igrac Zelje lezi na terenh, sudija svira da se izvede faul, Radinovica ne pusta 2 minute da udje u igru nakon ukazivanja pomoci, 30 faulova svirao nam itd itd
A ovo je samo jedna utakmica, stimaju vam bukvalno svaku, budi realan malo, pises argumentovano i sve ti sto si rekak stoji, ali ne mozes porediti kad ja ukradem cokoladicu u granapu a ti 5 miliona iz banke
Ovo sto vi sada radite je bez obraza ikakvog, evo pogledaj izvjestaj, maloprije izaslo na yt, pa Dangubic vuce kontru u napad, cupa ga vas igrac, on se trzne i nastavlja vodit loptu, njegomirovic svira faul. Sosic pred kraj utakmice lezi, valja se po terenu, trazi doktora, njegomirovic to vidi i hladno da znak da se nastavi igra, pogledao sam hiljade utakmica, ali ovo u zivotu nisam vidio. Pa dotle je doslo da ja nisam proslavio gol Lagumdzije, znao sam odmah da ce ofsajd svirat. Imate ubjedljivo najmanje zutih i prekrsaja godinama, dakle po 4-5 puta manje prekrsaja i zutih of svih u ligi imate, preko 2 godine niste crveni dobili.
Ti sve sto si rekao istina je, ali nikad niko ali ni blizu ovome nije imao sudjenje, pa vi ste skoro pola utakmica zavrsili s igracem manje, mislim da nikad nije bilo ekipe u svijetu sa toliko crvenih i penala u vasu korist.
Iskreno se nadam da razumijes o cemu pricam, ovo nije ni blizu ali ni blizu onome sta su ostali klubovi radili u ligi, a svi su radili.
EDIT: sto neko gore napisa, najbolja ste ekipa lige i mozete je uzeti hladno, ne znam cemu ovoliko bezobrazno navlacenje