FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
gdje su sad silni botovi i novi profili. dajte, otvorite nam oci opet. ko koga bojkotuje tacno? ima plata, nema plata ima premija? sta se desava? jesmo li duzni sta borcu, je li nam kup nastiman? pisite ljudi, brinemo se.
-
- Kontakt:
Mangupluk, samo takav. Damu do poda.
Maksuz selam za brata Muhonija. Allah je jedan.

Maksuz selam za brata Muhonija. Allah je jedan.
Željezničar za život cijeli!
Ne idem na tekme, samo kad dnevnicu dobijem, nego pojasni kako je meni tesko pala pobjeda ?zeljovolimte je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:33Na kojoj si tribini bio?Pablo11 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 00:29Sta ce kloc, popisao vas je Denis na kraju i citava publika. Mozes na sjeveru u cosku plakati jer ce ostati trener, vjerujem i pobjeda da ti je tesko pala. Veliki mangupi prije svega, naklon do poda. Ovi nickovi i protiv Denisa znam da vam je tesko, ali hajde kad kiksamo vi ste tu opet. Pozdravljam vas srdacno.![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ovo je bilo.....bez riječi sam....ponosan...razočaran....sve u jednom. Svaka čast momci. Dobiti utakmicu koju ste morali izgubiti je......Aferim
-
- Kontakt:
Jos pod utiskom... da se bogdo sta pitam da pobanujem ove sto su prozivali Denisa. Mlataralo aBd vise ne zaigralo za FKŽ.
-
- Kontakt:
Kako je majstorski ovo Madžid završio, sada kad se više puta pogleda, iz veoma teške pozicije, tijelo loše postavljeno jer je lopta malo sporija, faktički u padu, kakvog igrača imamo, konekcija izmeðu njega i Jabera je fakat na vrhunskom nivou.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Al kakve dvije asistencije Jabera
def igrac utakmice.

Najbolji nas igrac ubjedljivo. I kad je u padu formu najbolji je.
Fk Željezničar.
Slazem se.
Al eto i njega su neki ovdje na ovoj temi popljuvali, tjerali iz kluba, nazivali kolovođom nekog bojkota i slicne bljuvotine po momku.
Nevjerovatno koliko pojedini navijaci Zelje mogu pljuvati po svom klubu.
nevjerovatna utakmica. hajde asistencije, ali kako sparta duboko u nadoknadi, to je za izucavanja. znaci kad navijaci pisu igrac ne moze, nije spreman, kriv je trener, kriv je kondicioni, lose pripreme, treba ga ostavila, samo pogledati sta dijete radi u 98. minuti. moze sve kad si profesionalac. **** me ako nije jedno 12 km pretrcao danas.
inace, mislim da je on donekle zrtva postavke i saigraca. sa boljim i brzim saigracima, pogotovo u veznom redu, bio bi zvijer. puno se trosi u odbrani i organizaciji, pa ne stigne pokazati sta zna u smislu pas igre, inteligencije. danas je igrao blize golu i vidjelo se odmah koliko smo dinamicniji i opasniji u zadnjoj trecini nego inace. doduse, mozda ima i do toga sto su klupirani igraci koji nam inace znaju usporavati kontre, ali svakako simultanka al jabera.
Pa o tome pricam, sta znaci Dangubicu, Jaberu kad je gore Sosic nego Krpic koji usporava igru. Hvala mu za sve ali ne smije biti glavni napadac sljedece sezone. Dangubic isto odigrao odlicnu utakmicu koliko je mogao gore sa ovim sudijama i sve. Njih trojicu bi zadrzao. Jako bitni igraci za nas. Gledajuci objektivno mozda i najspremniji.svemalim1 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:00nevjerovatna utakmica. hajde asistencije, ali kako sparta duboko u nadoknadi, to je za izucavanja. znaci kad navijaci pisu igrac ne moze, nije spreman, kriv je trener, kriv je kondicioni, lose pripreme, treba ga ostavila, samo pogledati sta dijete radi u 98. minuti. moze sve kad si profesionalac. **** me ako nije jedno 12 km pretrcao danas.
inace, mislim da je on donekle zrtva postavke i saigraca. sa boljim i brzim saigracima, pogotovo u veznom redu, bio bi zvijer. puno se trosi u odbrani i organizaciji, pa ne stigne pokazati sta zna u smislu pas igre, inteligencije. danas je igrao blize golu i vidjelo se odmah koliko smo dinamicniji i opasniji u zadnjoj trecini nego inace. doduse, mozda ima i do toga sto su klupirani igraci koji nam inace znaju usporavati kontre, ali svakako simultanka al jabera.
Fk Željezničar.
valja nama krpa cesto, ali da je danas bio, to ti je u kontri dok je on zagradi, pa se naguzi, pa okrene, pa pas i pros'o voz. al jabera sto se tice, tvrdim da je medju najspremnijim igracima lige. pluca na nivou liga 5.Pablo11 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:05Pa o tome pricam, sta znaci Dangubicu, Jaberu kad je gore Sosic nego Krpic koji usporava igru. Hvala mu za sve ali ne smije biti glavni napadac sljedece sezone. Dangubic isto odigrao odlicnu utakmicu koliko je mogao gore sa ovim sudijama i sve. Njih trojicu bi zadrzao. Jako bitni igraci za nas. Gledajuci objektivno mozda i najspremniji.svemalim1 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:00nevjerovatna utakmica. hajde asistencije, ali kako sparta duboko u nadoknadi, to je za izucavanja. znaci kad navijaci pisu igrac ne moze, nije spreman, kriv je trener, kriv je kondicioni, lose pripreme, treba ga ostavila, samo pogledati sta dijete radi u 98. minuti. moze sve kad si profesionalac. **** me ako nije jedno 12 km pretrcao danas.
Mlade snage Jaber (21), Sosic (22) , Lagumdzija (22), Muftic (23), Mahmic (21), Vinicus (23), Lausevic (19), Sukilovic (22), Simoni (22)
Jos Odinaka (21), Sabic (19), Foco (17) i ostali juniori
Imamo svijetlu buducnost ako budemo pametno radili
Bravo Zeljo, veceras sam bas sretan
Bravo gospodine Coricu, bravo i stariji igraci
Idemo na Kosevo po 3 boda
Jos Odinaka (21), Sabic (19), Foco (17) i ostali juniori
Imamo svijetlu buducnost ako budemo pametno radili
Bravo Zeljo, veceras sam bas sretan
Bravo gospodine Coricu, bravo i stariji igraci
Idemo na Kosevo po 3 boda
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Krpicu svaka cast za sve sto je dao , ali on je igrac za max. zadnjih 20 minuta i to je to.
On ne smije biti prvi napadac Zelje !! Jedan od najvecih problema ovog kluba jeste hronicni nedostatak kvalitetnog golgetera u vrhu napada.
On ne smije biti prvi napadac Zelje !! Jedan od najvecih problema ovog kluba jeste hronicni nedostatak kvalitetnog golgetera u vrhu napada.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zar Galić zna onako centrirati 

plus strpao vukovica i herreru u dzep

vjerujem da se niko nece sloziti sa mnom, ali mislim da se gala previse napada. volio bi i ja boljeg beka, ali solidan je on. i radinovic danas dosta dobar, nista losiji od markovica, sto je odlicno s obzirom kroz sta prolazi.
Lagumdzija zna lopte isto, steta sto su ga te povrede zeznule, mogao bi ozbiljno pomoci ekipi u narednoj sezoni.svemalim1 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:08valja nama krpa cesto, ali da je danas bio, to ti je u kontri dok je on zagradi, pa se naguzi, pa okrene, pa pas i pros'o voz. al jabera sto se tice, tvrdim da je medju najspremnijim igracima lige. pluca na nivou liga 5.Pablo11 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:05Pa o tome pricam, sta znaci Dangubicu, Jaberu kad je gore Sosic nego Krpic koji usporava igru. Hvala mu za sve ali ne smije biti glavni napadac sljedece sezone. Dangubic isto odigrao odlicnu utakmicu koliko je mogao gore sa ovim sudijama i sve. Njih trojicu bi zadrzao. Jako bitni igraci za nas. Gledajuci objektivno mozda i najspremniji.svemalim1 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:00
nevjerovatna utakmica. hajde asistencije, ali kako sparta duboko u nadoknadi, to je za izucavanja. znaci kad navijaci pisu igrac ne moze, nije spreman, kriv je trener, kriv je kondicioni, lose pripreme, treba ga ostavila, samo pogledati sta dijete radi u 98. minuti. moze sve kad si profesionalac. **** me ako nije jedno 12 km pretrcao danas.
Fk Željezničar.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Lagumdžija je meni super, svidio mi se još u onoj utakmici kada je nastupio protiv nas u dresu Goška, a ni kod nas nije loš. Meni se iskreno sviđa i Cvetanoski, naročito s klupe. Nisam siguran do kada ima ugovor ali volio bih da ostane.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja bih ovako
------------Muftic-------------
Galic--Cavnic--Karamarko--Markovic
--------Simoni--Lagumdzija---------
Sosic---Jaber-----Vini
--------Krpa---------
A realno ne vjerujem da ce ijedan brazilac zaigrati..
Sosic---Jaber-----Vini
--------Krpa---------
Fali u21?avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 apr 2025, 02:59Ja bih ovako
Sosic---Jaber-----Vini
--------Krpa---------
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, Lokomotifa, Proximic i 30 gostiju.