Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bit ce borben derbi.Desilo se ono sto niko nije ocekivao a to je nas kiks a vasa pobjeda.Valjda ce to potrest i ove nase da shvate ozbiljnost situacije i bacaju se na glavu u nedelju,vas ce sigurno ova pobjeda lansirati u nebesa.Gori rasplet kola za nas nije mogao ali neka,sami smo sebi krivi.
Navijacki minimalna pobjeda,objektivno X 2-2
P.S Cvetanoski je vas najbolji igrac daleko uz Jabera.
Navijacki minimalna pobjeda,objektivno X 2-2
P.S Cvetanoski je vas najbolji igrac daleko uz Jabera.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znaš kako ti to ide legendo, prije dvije sezone nama Sivac prizna kriminalan gol protiv Veleža na Grbavici. Gol koji je vjerovatno odlučio putnika u Evropu. Većina nas, što smo odmah i napisali, osjeti sramotu i krivo nam je što smo na taj način pobijedili.
Dobar dio vas dođe ovdje i još provocira na sve ovo što se radi u korist Borca. Zanemari ti to što se mi ovdje prepucavamo sa pitarima, pa se nekad šprdamo sa tim odlukama, to je rivalitet, ali kako sam napisao sinoć, ovo je dosad neviđeno u fudbalu koji ja pratim evo tri decenije.
Evo, uzeću za primjer upravo Sarajevo. Dođe neki čovjek ulaže desetine svojih miliona, ima tu i neki trener i neki igrači koji pripremaju utakmicu šest dana, analiziraju protivnika, razrađuju taktiku... i onda dođe utakmica - sve to pada u vodu. Jedan pojedinac ti se usere i u pare, i u pripremu utakmice - u sve što si radio. Čovjek zabije čist gol (Renan), veoma važan, dođe neki indijanac Dragan Petrović pogleda snimak i kaže - ipak ovo nije gol. Svi smo vidjeli da jeste, i on je vidio.
Tako da ti, a i svi vi - morate shvatiti frustracije. Ovo nije u redu, a posebno nije u redu pravdati to sa "svi su krali, sad je došao red na nas". Ne, ovako nikad niko nije krao i obesmislio fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pošteno. Valjalo bi da najbolji igrač lige bude spreman da ugođaj bude potpun.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo to me plaši, sa njim i bez njega su to dvije različite ekipe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rođeni, budite prijatelji bh. fudbala i pustite Zrinjskog u derbiju. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da ko ljudi navijamo za vašeg protivnika u 1. pretkolu Lige prvaka.

Teska noc za borac, njihove navijace, savez i sudijsku organizaciju. Njegomirovic najbolji kreator igre jucer u timu borca.
Mantra da se mrzi sve srpsko nikad vam neće proći u Sarajevu.
Dragan Vikić je Srbin, Jovo Divjak je Srbin, Tifa je Srbin itd..nema Sarajlije da te ljude ne voli i ne poštuje.
Vaš najveći problem je laž, kompletna historija se zasniva na laži pa tako i ste i u sportu najveći kradljivci i lažovi.
Stanje u društvu će vam biti sve gore i gore ako to ne promijenite.
Ovaj gore kaže ovo je samo sport, pa to i jest najveći problem kralju, što mijenjate pravila takmičenja i igre kako je vama k ćejf.
Jedva čekam da se ovo završi, a ako Bog da završit će.
Dragan Vikić je Srbin, Jovo Divjak je Srbin, Tifa je Srbin itd..nema Sarajlije da te ljude ne voli i ne poštuje.
Vaš najveći problem je laž, kompletna historija se zasniva na laži pa tako i ste i u sportu najveći kradljivci i lažovi.
Stanje u društvu će vam biti sve gore i gore ako to ne promijenite.
Ovaj gore kaže ovo je samo sport, pa to i jest najveći problem kralju, što mijenjate pravila takmičenja i igre kako je vama k ćejf.
Jedva čekam da se ovo završi, a ako Bog da završit će.
MNON
Borac jeste gadan i odvratno je ovo što rade, ali ipak ćemo pošteno i pravedno pobijediti Zrinjski.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jbt pobjeda Zelje od sinoc ujedinila skoro citav forum 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
vise od licemjerstva, ugrozeni opet,, sarajevski mediji, atmosfera linca, mrznja prema jednom narodu.. sad ide ta pjesmica, e ne vjerujem
VIDIS LI ONAJ GRAD???

VIDIS LI ONAJ GRAD???

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sosic je ovo najbolji dio karijere
U 13 utakmica zabio 10 golova i 2 asistencija
A prosle sezone u Radomlju
32 utakmice 10 golova i 3 asistencije
Hoce li ga Barbarez pozvati protiv San Marina s obzirom da ga je zvao dok je igrao u Radomlju?
U 13 utakmica zabio 10 golova i 2 asistencija
A prosle sezone u Radomlju
32 utakmice 10 golova i 3 asistencije
Hoce li ga Barbarez pozvati protiv San Marina s obzirom da ga je zvao dok je igrao u Radomlju?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:20
Znaš kako ti to ide legendo, prije dvije sezone nama Sivac prizna kriminalan gol protiv Veleža na Grbavici. Gol koji je vjerovatno odlučio putnika u Evropu. Većina nas, što smo odmah i napisali, osjeti sramotu i krivo nam je što smo na taj način pobijedili.
Dobar dio vas dođe ovdje i još provocira na sve ovo što se radi u korist Borca. Zanemari ti to što se mi ovdje prepucavamo sa pitarima, pa se nekad šprdamo sa tim odlukama, to je rivalitet, ali kako sam napisao sinoć, ovo je dosad neviđeno u fudbalu koji ja pratim evo tri decenije.
Evo, uzeću za primjer upravo Sarajevo. Dođe neki čovjek ulaže desetine svojih miliona, ima tu i neki trener i neki igrači koji pripremaju utakmicu šest dana, analiziraju protivnika, razrađuju taktiku... i onda dođe utakmica - sve to pada u vodu. Jedan pojedinac ti se usere i u pare, i u pripremu utakmice - u sve što si radio. Čovjek zabije čist gol (Renan), veoma važan, dođe neki indijanac Dragan Petrović pogleda snimak i kaže - ipak ovo nije gol. Svi smo vidjeli da jeste, i on je vidio.
Tako da ti, a i svi vi - morate shvatiti frustracije. Ovo nije u redu, a posebno nije u redu pravdati to sa "svi su krali, sad je došao red na nas". Ne, ovako nikad niko nije krao i obesmislio fudbal.
vidi virte vidi virte..
zao mi banjaluckih curica, pokunjili se i pokupili, evo i s foruma. Imaju fetis kad rade sta hoce, to ih ispunjava kad nam vrijedaju inteligenciju i glume moralne vertikale dok obesmisluju igru koju volimo - FUDBAL! a sad?? .. isto lutalice, mokri, podvili repove i bjeze. jos poceli opet o lavovima iz pionirske doline

- 1 9 4 6 -
Srbi po mjeri Bogica Bogicevica, koji razmisljaju kao i vi.
Za Srbe koji drugacije razmisljaju van vaseg kalupa nema mjesta.
Imao je i Pavelic par "Srba" u vladi NDH, cisto da se vidi da to nije jednonacionalna drzava.
Borac namjerno pustio Želji, tako da na sljedecoj utakmici Lešinari mogu pjevati "Titula nam ne treba, Bosna nije naša država"
Jao ne, taman su odustali od Muftića, sad će ovoga gurati i kmečati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
**** balorda
Svaki put kontriras nesto
Budala je ako Hadzikica zovne lik klupa Karicu i Ribicu
Svaki put kontriras nesto
Budala je ako Hadzikica zovne lik klupa Karicu i Ribicu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 apr 2025, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Combattente87
- Kontakt:
Gledaj legendo, gdje sam ja napisao da podržavam ovo !? Nađi mi samo jedan moj post gdje sam rekao da ovako treba !?Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:20
Ali možemo li se složiti da mi iskreni navijači Borca nemamo apsolutno nikakve veze sa tim, niti možemo da utičemo na to što se dešava, a sa druge strane, vi se niste našli u ovakvoj situaciji kao mi i mislim da nemate pravo glasa da sudite, jer možda bi bili gori od nas, a ja vjerujem da bi sigurno, jer nije da niste imali priliku osjetiti štimung, pa ste Vici pjevali pjesme i zahvaljivali na tituli i sahranjivali rivala u centru grada.
Avanti, ja, Riziko, Suvorov i ostali iz BL nikada nismo nikoga na ovom forumu uvrijedili na vjerskoj osnovi, psovali familiju i vrijeđali mrtve, a ako bi malo uboli to bi bio čisti revolt poslje salve uvreda....To je Virto poenta moga posta, i to da su Pitari najlicemjernija bića to je surova istina !
P.S uđi na Banjalukaforum, PDF Borac, i vidjećeš šta Banjalučani misle o utakmici juče i generalno o dešavanjima

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Iščekujem tvit našeg predsjednika saveza, živ nam bio

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, huntingseason, itatabisine, MostarReds22 i 24 gosta.