FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet Ljajić sudi derbi. Peljto je 4. a Musić VAR.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ala si se ti aktivirao, evo ne posustajes danima.. jos malo i ispunio si dnevnu obavezu. mirvic, slijedeca je ayla, pa onda zekic i derbi utakmice.. sta jos ostaje?EastMadness je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:12Do kad ce nama biti izgovor ostanak mirvica samo jer lovu pumpa bez rezultata? Kao bicemo sloboda ili celik
debilcino raspala, slijedi operacija derbi. hajde ohani malo, evo u finalu si kupa. Podrzi ekipu i radi da bude atmosfera pozitivna a ne kontra .. Kad zavrsi pa seri srao dabogda u mukama
east madnes-- madness?!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Da izadjemo u istom sastavu kao protiv Slobode izgubiti necemo uz pristojan angazman na terenu,ali necemo sigurno ni pobjediti.
Za pobjedu moramo dati vise,svaki pojedinac,kao npr. revans u kupu,i trebamo igrati konacno s klasicnim napadacem.
Tajni nikakvih nema. Sad evo svi znamo u kojem ce sastavu oba tima nastupiti.
Kuriozitet sinocnje tekme u odnosu na nasu je da su i oni odmarali neke igrace,doduse dva ili tri,mi ipak vise,i okrenu Borac.
Hocu da kazem poslije onakvog debakla odigrali su iznad svojih mogucnosti,takav pristup na derbiju imaju uvijek i nedostatak kvaliteta nadoknade pristupom sto i uvijek daje prednost u odnosu na nas.
Meni se nikad nije svidjao nas pristup,uglavnom uvijek nam fali nesto,ili muda, ili realizacija,ili oboje i kad ih razbijemo oni se nekako izvuku.
Nista oni nece posebno drugacije odigrati nego prosli ili pretprosli derbi,mozda samo malo rasterecenije nego da su popusili sinoc.
Zekic je pokazao da zna zakazati u derbi tekmi bez obzira koji to bio,ali je pokazao i da ipak zna postaviti ekipu i iznenaditi (kup).
Izvedi najbolje sto imas i igraj fudbal,pa sta ti Bog da. Nema tu pametovanja.
Ono sto mene vise „brine“ je tromec koji dolazi iza,i s kakvim kadrom cemo raspolagati,jer komplet tim ima „zuticu“!?
Za pobjedu moramo dati vise,svaki pojedinac,kao npr. revans u kupu,i trebamo igrati konacno s klasicnim napadacem.
Tajni nikakvih nema. Sad evo svi znamo u kojem ce sastavu oba tima nastupiti.
Kuriozitet sinocnje tekme u odnosu na nasu je da su i oni odmarali neke igrace,doduse dva ili tri,mi ipak vise,i okrenu Borac.
Hocu da kazem poslije onakvog debakla odigrali su iznad svojih mogucnosti,takav pristup na derbiju imaju uvijek i nedostatak kvaliteta nadoknade pristupom sto i uvijek daje prednost u odnosu na nas.
Meni se nikad nije svidjao nas pristup,uglavnom uvijek nam fali nesto,ili muda, ili realizacija,ili oboje i kad ih razbijemo oni se nekako izvuku.
Nista oni nece posebno drugacije odigrati nego prosli ili pretprosli derbi,mozda samo malo rasterecenije nego da su popusili sinoc.
Zekic je pokazao da zna zakazati u derbi tekmi bez obzira koji to bio,ali je pokazao i da ipak zna postaviti ekipu i iznenaditi (kup).
Izvedi najbolje sto imas i igraj fudbal,pa sta ti Bog da. Nema tu pametovanja.
Ono sto mene vise „brine“ je tromec koji dolazi iza,i s kakvim kadrom cemo raspolagati,jer komplet tim ima „zuticu“!?
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 24 apr 2025, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ove kone barem imaju malo mozga,kazu treba 10 dana da se igraci oporave nakon one lakrdije,kako je nasim igracima nakon 3 meca protiv NSBIH,kontas ajde prestace al ljudi samo pojacavaju tempo i ubijaju u pojam,jbte dan preko 40 kartona nam je svirnuo u 3 meca
-
- Kontakt:
Ma pusti kloca,to ti je jedan jedna osoba sa vise profila i sve isto vrti Mirvic,Mirvic,Mirvic iz dana u dan i pise sam sa sobom,samo ignor papka nek pise sam sa sobom,imas ih jos par mada se vrlo lako prepoznaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:27ala si se ti aktivirao, evo ne posustajes danima.. jos malo i ispunio si dnevnu obavezu. mirvic, slijedeca je ayla, pa onda zekic i derbi utakmice.. sta jos ostaje?EastMadness je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:12Do kad ce nama biti izgovor ostanak mirvica samo jer lovu pumpa bez rezultata? Kao bicemo sloboda ili celik
debilcino raspala, slijedi operacija derbi. hajde ohani malo, evo u finalu si kupa. Podrzi ekipu i radi da bude atmosfera pozitivna a ne kontra .. Kad zavrsi pa seri srao dabogda u mukama
east madnes-- madness?!
oni ne mogu ponoviti onu utakmicu sinoc, onaj tempo i to. Plus imaju dan manje odmora. Ljudi zaboravljaju da su 3,4 tekme pobjedili bukvalno u zadnjim sekundama, to nece uvijek prolaziti. Nece biti isti sastav kao protiv slobode, vraca se tu dosta igraca. Mi smo ih raznijeli u oba derbija ove godine, vrijeme je da nam se vrati i hoce aBd. Kvalitetniji smo i bolja ekipa, to treba i pokazati u nedjelju.
Mi smo pokazali mentalitet i snagu, nakon dvije lose predstave protiv borca kuci, otisli smo i izbacili ih iz kupa odlicnom predstavom. Samo malo vise vjere.
Mi smo pokazali mentalitet i snagu, nakon dvije lose predstave protiv borca kuci, otisli smo i izbacili ih iz kupa odlicnom predstavom. Samo malo vise vjere.
Ovaj i hyper os su prekucali, ima jos onaj samodakazem i jos jedan, ne sjecam se koji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:36Ma pusti kloca,to ti je jedan jedna osoba sa vise profila i sve isto vrti Mirvic,Mirvic,Mirvic iz dana u dan i pise sam sa sobom,samo ignor papka nek pise sam sa sobom,imas ih jos par mada se vrlo lako prepoznaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:27ala si se ti aktivirao, evo ne posustajes danima.. jos malo i ispunio si dnevnu obavezu. mirvic, slijedeca je ayla, pa onda zekic i derbi utakmice.. sta jos ostaje?EastMadness je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:12Do kad ce nama biti izgovor ostanak mirvica samo jer lovu pumpa bez rezultata? Kao bicemo sloboda ili celik
east madnes-- madness?!
-
- Kontakt:
Neza onaj,ajde kontam barem kad si manje providan al da ni jedan post ne napises pozitivan o klubu vec samo kad je los rezultat ili pljujes bas teska bolest,odma prepoznas jer ljudi pisu samo o Mirvicu,nikako da skontaju da smo mi ovdje zbog Sarajeva a ne zbog Mirvica.boki86 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:38Ovaj i hyper os su prekucali, ima jos onaj samodakazem i jos jedan, ne sjecam se koji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:36Ma pusti kloca,to ti je jedan jedna osoba sa vise profila i sve isto vrti Mirvic,Mirvic,Mirvic iz dana u dan i pise sam sa sobom,samo ignor papka nek pise sam sa sobom,imas ih jos par mada se vrlo lako prepoznaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:27
ala si se ti aktivirao, evo ne posustajes danima.. jos malo i ispunio si dnevnu obavezu. mirvic, slijedeca je ayla, pa onda zekic i derbi utakmice.. sta jos ostaje?
east madnes-- madness?!
NE vrijedi s tobom normalno raspravljati zato :EastMadness je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:12Do kad ce nama biti izgovor ostanak mirvica samo jer lovu pumpa bez rezultata? Kao bicemo sloboda ili celik
Idi u 3 lijepe materine vise sa spamanjem ovdje sa raznih profila.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:34Ove kone barem imaju malo mozga,kazu treba 10 dana da se igraci oporave nakon one lakrdije,kako je nasim igracima nakon 3 meca protiv NSBIH,kontas ajde prestace al ljudi samo pojacavaju tempo i ubijaju u pojam,jbte dan preko 40 kartona nam je svirnuo u 3 meca

Ima li jos neko opravdanje sto nismo dobili Slobodu?
- Shategabri
- Kontakt:
Preuzmi, kralju, uplatiš lovu Mirviću i da vidimo rezultate.EastMadness je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:12Do kad ce nama biti izgovor ostanak mirvica samo jer lovu pumpa bez rezultata? Kao bicemo sloboda ili celik
Koševo Zapad
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ko izbacuje? Igraci? Treneri? SD?FoSte95 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 12:35Čuj kakve ima izbaciju nekakve gaće, setove za roštilj khurce palce a zadnje 4 godine ne mogu sastaviti pet utakmica da kažeš da su dobro odigrali
Shop nema veze sa rezultatima, a treba da posjeduje sve od igle do lokomotive pa kome se svida neka kupuje a kome ne, ne mora… da moze sve biti bolje apsolutno moze ali da na svaki artikal kritike se bacaju radi rezultata je smijesno.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Dobro je HyperOS ispratio sinoc utakmicu zeljeznicara. Ostavio je sigurno 10+ upisa.boki86 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:38Ovaj i hyper os su prekucali, ima jos onaj samodakazem i jos jedan, ne sjecam se koji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:36Ma pusti kloca,to ti je jedan jedna osoba sa vise profila i sve isto vrti Mirvic,Mirvic,Mirvic iz dana u dan i pise sam sa sobom,samo ignor papka nek pise sam sa sobom,imas ih jos par mada se vrlo lako prepoznaju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:27
ala si se ti aktivirao, evo ne posustajes danima.. jos malo i ispunio si dnevnu obavezu. mirvic, slijedeca je ayla, pa onda zekic i derbi utakmice.. sta jos ostaje?
east madnes-- madness?!

Zivota mi ovi ljudi nisu vidjeli evrope i kako izgleda jedan fanshop klubova po evropi. Jbt ja sam bio u londonu, na turi po starom arsenalovom hajberiju, to sto kazes u shopu nema sta nema kupiti. Isto tako i chelsea shop, bukvalno sve, milion djidja i sitnica. Kod nas jos misle da je fan shop komunisticki koncept, daj dres, trenerku, sal i to je to.OldTownDistrict je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:49Ko izbacuje? Igraci? Treneri? SD?
Shop nema veze sa rezultatima, a treba da posjeduje sve od igle do lokomotive pa kome se svida neka kupuje a kome ne, ne mora… da moze sve biti bolje apsolutno moze ali da na svaki artikal kritike se bacaju radi rezultata je smijesno.
Klubovi na zapadu ubise pare na tome
Bas se bio zadeverao u jednom momentu sta ce biti sa voljenim klubom, jbg ne moze se sve sakritiSarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:58Dobro je HyperOS ispratio sinoc utakmicu zeljeznicara. Ostavio je sigurno 10+ upisa.boki86 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:38Ovaj i hyper os su prekucali, ima jos onaj samodakazem i jos jedan, ne sjecam se koji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:36
Ma pusti kloca,to ti je jedan jedna osoba sa vise profila i sve isto vrti Mirvic,Mirvic,Mirvic iz dana u dan i pise sam sa sobom,samo ignor papka nek pise sam sa sobom,imas ih jos par mada se vrlo lako prepoznaju.![]()
Ima li neki info za Đorđevica kada se vraca okvirno, stvarno nevjerovatno koji peh da nisu odma utvrdili vrstu povrede
-
- Kontakt:
Koliko pozitivnih ljudi na jednom mjestu. Zato i ne mrdamo vise od 3 mjesta
Au kako ćemo poderati prosjake u nedjelju 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta nisu utvrdili? Momak ima problema s ahilovom, ne mogu da riješe ni ovi u Srbiji, ni ovi u Hrvatskoj. Nije bezazleno i lagano kako mislite da jeste.
Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:58Dobro je HyperOS ispratio sinoc utakmicu zeljeznicara. Ostavio je sigurno 10+ upisa.boki86 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:38Ovaj i hyper os su prekucali, ima jos onaj samodakazem i jos jedan, ne sjecam se koji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 10:36
Ma pusti kloca,to ti je jedan jedna osoba sa vise profila i sve isto vrti Mirvic,Mirvic,Mirvic iz dana u dan i pise sam sa sobom,samo ignor papka nek pise sam sa sobom,imas ih jos par mada se vrlo lako prepoznaju.![]()

Dok je vas branioca Sarajeva, ne treba da brinemo za sigurno i stabilno Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, Direktorcic, Haksss, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, pitara, Proximic, sarajevo19461987, SHZ82 i 136 gostiju.