Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Po njegovom misljenju da bi srbi bili prihvaceni treba podrzavati osudjene ratne zlocince kao i ove postratne zlocince i rusitelje drzave,Stevandice,Dodike,i sve one iz obicnog naroda koji podrzavaju takve medju kojima je i on. Zato se i on smatra ne prihvacenim.let3 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:46A to ti određujes mjere kakav i koliki je neko Srbin.
"Imao je i Pavelic par Srba u vladi NDH"kakav bolesnik
![]()
To su te vrijednosti koje oni zastupaju,a svi ostali srbi koji razumno gledaju na ove pokusaje rasturanja drzave u svakom segmentu su naravno izdajnici i nisu srbi.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
A ko je komentator na areni, pada gol u 98. Minuti i ono osjecaj da mu je neugodno sto Zeljo daje gol.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
GIBRA je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:02
Niti faula niti kartona
A onda idemo redom:
- Dangubic za priznanje ruke dobija zuti karton nakon blagog faula, ona crnčuga napada, galalami, i ne staje ali bez kartona prolazi
- Bez puštanja prednosti kad Dangubic uzima loptu na njihovoj polovici i potencijalna gol šansa, vraća se faul
- Žuti karton za Mahmića za kraju vremena a momak samo prišao lopti
- neki faul u napadu na drugom korneru za Želju u prvom popuvremenu
- upitan Ofsajd, ugao kamere, linije i vrijeme upućivanja centaršuta
- gaženje Radinovića kod korner zastavice, bez prekršaja, drugo poluvrijeme, gol šansa za Borac
- dva ili tri skok faula na 1 1 oko 16 metara u drugom poluvremenu
Na 2 1 faul na 20 metara u skoku je bio vrhunac
Radinović nije dao 2 minute da s vrati u igru
Madzid lezi na 2 1 on daje da se igra
Onda bezbroj auta, sitnih faulova, navlacenja itd
eto nek ste konacno i vi pregledali. Da ne bude mi kukamo itd. Sve jasno. Hvala na paznji
@TrofejiSuTU bordo brate, bas lijepo sroceno. u metu direkt
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zao mi je sto nisam pokojnu baku dok je bila živa pitao zašto se na popisu stanovništva htjela izjasniti kao Bosanka pravoslavne vjeroispovijesti!I kako za vrijeme rata nije protjerana iz Sarajeva???
Željo je sinoć ostvario dvostruku pobjedu protiv Borca i sudija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma Zrinjski ovo uzima, ne smije njih vico krasti, zato imaju balije i ovi ostali klubovi iz hr komponente
- Shategabri
- Kontakt:
Bitnije je ovdje koliko mi dobijamo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:45Dobijate 1500 ulaznica na stadionu koji sa tampon zonom moze primiti nesto vise od 12 000. Vi nama vracate sa 1800 ulaznica na stadionu koji ima kapacitet oko 30 000. Pola zapada ce zjapit prazno, a tu se komotno mogao naci dio za nase navijace.Shategabri je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:35Najbolje ukinuti skroz gostujuće navijače i da se više ne kmeči oko toga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:32Nevjerovatno kako ovaj njihov papanluk sa 1800 ulaznica prolazi ispod radara. Rijetkost je da iko sa njihove strane osudi tu smijesnu odluku. Neka se niko ne cudi kad im se na Grbavici da 650 ulaznica![]()
Ne može niko ugoditi ni jednim ni drugim.
Mi vama dajte nam ovo, vi kažete nije izvodivo.
Onda vi nama, a što samo ovoliko, što samo ovo, što ono...
Ukinuti i ćao. Kad već nema normalnog dogovora.
Al hajde, vjerujte svakom izgovoru koji vam serviraju i budite slijepi pored svojih ociju. Samo neka se zna ko kopa rupu u ovom derbiju![]()
Znači ti možeš imati stadion kapaciteta 2k i šta onda?!
Daćeš mi 5 mjesta?!
Mi vama dajemo cijelu tribinu.
No, stadion je u takvom stanju da je struka rekla da tribina ne može biti ispunjena.
Slažem se, moglo se na onom dijelu zapada gdje su znali biti navijači Želje.
Zašto nije, ne znam.
Činjenica je samo jedno, a to sam već rekao - niko u derbijima nije zadovoljan sa rješenjima oko gostujućih navijača i kako stvari stoje, neće skoro ni biti.
Rupu derbiju odavno kopamo i jedni i drugi.
Kad smo već kod tih teorija zavjere, zašto desetogodišnje nisu recimo prema jugu?
Neko je mislio i na to da bi se taj dio tribine mogao dati pitarima na derbiju

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ja sam vec pisao o tome da onaj ulet i status Ivankovica kad smo igrali sad gore ligasku u B.L nije se slucajno desio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:40Obecace tu Vico kule i gradove,u igri je nosioc 2 pretkola LP,nebi me cudilo da im obeca da ce ih gurat zivotom naredne sezone mada i Zrinjski se tu pita,nema sanse da im Vico uvali Kazlagica i slicne.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:19Na kraju bi Velez ni kriv,ni duzan,u svom derbiju mogao sve ovo dobro naplatiti.
Nema sumnje da slijedi vanredno stanje u krimi organizaciji oko delegiranja kriminalca s pistaljkom,a nije da nemaju aduta.
Kad im gurnu cazinskog papka kao nacio neutralnog,a u biti najveceg srbina medju balijama.![]()
![]()
Neko me je razuvjeravao ovdje da to nema veze s Beusom. Nema to veze s njim toliko kao da sad ja kazem da sam predsjednik Zrinjskog.
Niko se ovom nije nadao,i sad su u belaju kolektivno.
Pisalo se takodje da ce puci medju njima,kako to obicno biva,u svakom kriminalu dodje do previranja iznutra,kad tad.
Ja sam ubjedjen da ce izgurati Pico svog „zelenog srbina“,u najboljem slucaju po Zrinjski nesto tipa Bilbija,sto im opet ne znaci previse,jer i on zna dobro zasiljiti kad treba,nije da nemamo i s njim iskustva.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
NoDi80 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 09:58Srbi po mjeri Bogicevica, Divljaka razmisljaju kao ljudi zato su i dobrodosli kod nas
Ne idu oni u dzamije i tako te stvari da kazes da razmisljaju 100% isto kao mi
Oni su ljudi prije svega i mi njih ne gledamo uopste kroz tu nacionalisticku prizmu i ne zovemo ih Srbima vec nasima
Razlika je evidentna imas takvih po Tuzli, Zenici, Mostaru i ostalim gradovima po Fed, dok po RS vecinom prvo gledaju jesi li digo tri prsta i je li ti Srpstvo u glavi
To ti je neporedivo
Evo ti Aleksandar Hemon poznati pisac i navijac Zeljeznicar
Uvijek dobrodosao na Grbavicu i niko ga nikad ne zove Srbinom vec imenom
Ako nisi do sad naucio neke stvari, pitanje je kad ces i hoces li uopste
Toliko od mene na tu temu

Cuj Hemona ne zovu Srbinom

Hemon je Ukrajinac iz Galicije , u njegovom selu kod Prnjavora u WW II svi seljani,Ukrajinci u ustasama bili

Jel se oglasio komitet za sudjenje da objasne odluke sudija sinoc i kolika je kazna Njegomiroviću za sinocnji kriminal?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Shategabri
- Kontakt:
Poslije ovog mandata, red bi bio da uzjašu Hrvati.Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:54Truba1905burazeru je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:52Dal slučajno znate koga je "red" bio da bude na čelu saveza ? I zašto je Vico ostao na čelu saveza ?
Nema tu više "reda". Vico je poklopio sve kantonalne saveze kao i županijske.
Koševo Zapad
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Lezi, lezi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
kujica mala smrdljiva, yebo ga tata smrdljiva
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Najsmjesnije kad je produzio 10 minuta da Borac zabije a oni ga primili
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne postoji veće smeće od čovjeka, uživao sam kada je zaplivao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
**** mu selo CvrtkovceHordasOdMalena je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:51Ne postoji veće smeće od čovjeka, uživao sam kada je zaplivao.![]()

"Lezi keru, ženo čitaj!" (TLN, obijanje golfova)

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Hvala Aleksandru na nepravedno produzenih 8 minuta. I opet sanjam