FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2025, 13:21

evo ihhh dok se ispisu i podjele radost na maticnim temama pa ce ovamo da mute vodu, misle nesto ce uspjeti :mrgreen:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 24 apr 2025, 14:15

GalileoGalilei je napisao/la:
24 apr 2025, 12:45
maroon46 je napisao/la:
24 apr 2025, 12:09
Ima li neki info za Đorđevica kada se vraca okvirno, stvarno nevjerovatno koji peh da nisu odma utvrdili vrstu povrede
Šta nisu utvrdili? Momak ima problema s ahilovom, ne mogu da riješe ni ovi u Srbiji, ni ovi u Hrvatskoj. Nije bezazleno i lagano kako mislite da jeste.
Na to sam i mislio, kako nema negdje da ga posalju, nije to povreda koja je prvi put viđena u fudbalu.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 apr 2025, 14:24

Potrebno je razjasniti par stvari. Prva i osnovna, da li Djordjevic moze trenirati kao i drugi, bez obzira na bolove koje trpi? Druga stvar, vezana direktno uz prednje jeste to da li se njegovo stanje povrede pogorsava nakon treninga ili su bolovi jedina posljedica? Ako on osjeca samo bolove, a ne postoji pogorsanje u smislu pucanja tetive ili nekog misica, onda on bez problema moze igrati pod “injekcijama”, ne bi bio ni prvi, a ni posljednji da to cini.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 24 apr 2025, 14:44

Napapijri je napisao/la:
24 apr 2025, 14:24
Potrebno je razjasniti par stvari. Prva i osnovna, da li Djordjevic moze trenirati kao i drugi, bez obzira na bolove koje trpi? Druga stvar, vezana direktno uz prednje jeste to da li se njegovo stanje povrede pogorsava nakon treninga ili su bolovi jedina posljedica? Ako on osjeca samo bolove, a ne postoji pogorsanje u smislu pucanja tetive ili nekog misica, onda on bez problema moze igrati pod “injekcijama”, ne bi bio ni prvi, a ni posljednji da to cini.
Koliko sam shvatio iz izvještaja o njegovoj povredi u pitanju je hronicno oboljenje.Nisam nikakav medicinski stručnjak,samo imam neko hronicno oboljenje već 17 godina (ne bih da idem u detalje).Ali po mom nekom iskustvu sa hronicnim oboljenjem nikad ne znaš gdje si i sta si,jedan dan djeluje dobro,drugi dan ne znaš bil se umio ili ubio.
Sto se tice injekcija s vremenom efekat nije kao na početku,postaneš imun jednostavno.Ukoliko su blokade u pitanju neki vremenski period dok "blokiraju bol"(ne osjetiš ga) ali s druge strane praviš jos veću štetu oštećenom dijelu tijela.
Ponavljam,nisam meicinski stručnjak već samo pacijent,ali po pitanju hronicnog oboljenja mislim da Djordjevic može rekreativno po koji termin odigrati,NAŽALOST...

P.S. Volio bih da njegov problem ima rješenje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 apr 2025, 14:56

Napapijri je napisao/la:
24 apr 2025, 14:24
Haveru on ima bolove kad trenira i kad ne trenira.

Borac je sinoc izgubio zato sto im igraju isti igraci 70 utakmica. Do 60 minute su bili bolji tim a njihov glupi trener nikog nemjenja, prva izmjena u 73 minuti cinimi se. Zeljo tako reci i nije ni igrao u mostaru posebno drugo pol gdje zrinjski samo ubijao vrijeme. Takodje prije toga imali igman gosk posusje radnik. Borac igrao 4x sanama zrinjskim goskom slobodom. Sudija jeste guro borac u drugom poluvremenu, od momenta kad je zeljo izjednacio 58 minuta kad je ponisten go.. takodje zeljo je isao na bod lezali su na svaki kontakt i vidjeli su u zadnje 3 minute da borac nema svjezinu i da je borcu roster totalno kratak i tad su ih pritisli.

Igraci ss, moraju dic nivo igre i nivo energije, radimo veoma lose vec duzi niz utakmica prednji pritisak, nedajemo golove iz kornera, slabo probijamo postranama, a odkad je jatta tu bolji smo u skok igru na sredini, odbrana je ok.
Ocekujem od kupresaka i beganovica da sto vise probijaju te bocne pozicije i mislim da ce to bit dovoljno da ih pobjedimo. Nesmijemo radit ono sto pretezno radimo a to je izbijanje rogicevo. Takodje nadam se da ce postavit baltu na krpica i da ce ga vec u 6 minuti raznijet. Nezelim nikom povredu niti je krpic neki igrac mislim da zeljo ima 5 igraca boljeg od njeg, vec zato sto koristi nesportske stvari koje niste derbi. On prodaje zeljinim igracima maglu dugi niz godina al problem je sto covjek gleda da udari momka od 18-19 godina da ga fizicki napada recimo to sam vidio jos samo od cetnika iz borca sto ima brata sa tetovazom rs

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 24 apr 2025, 15:04

je li ocekujemo virtuoza Mehmedovica u prvih 11 :tokralju: :tokralju:

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 24 apr 2025, 15:14

Pitar6785 je napisao/la:
24 apr 2025, 14:56
Igraci ss, moraju dic nivo igre i nivo energije, radimo veoma lose vec duzi niz utakmica prednji pritisak, nedajemo golove iz kornera, slabo probijamo postranama, a odkad je jatta tu bolji smo u skok igru na sredini, odbrana je ok.
Ocekujem od kupresaka i beganovica da sto vise probijaju te bocne pozicije i mislim da ce to bit dovoljno da ih pobjedimo. Nesmijemo radit ono sto pretezno radimo a to je izbijanje rogicevo.
Prečesto se dešavalo u toku sezone da igrači,pogotovo u veznom redu,imaju slabo trčanje,otkrivanje i samim tim nemogućnost kombinatorike kojom bi se protivnik "izludio" i ostavio prostor po strani gdje bi onda ispucavnja lopte itekako imala smisla.
Lakše je dosta bilo igrati visoki presing kad su Guli i Kyeremeh kao dva brza igrača u igri,ovako je bilo momenata kad se dobro pritisnulo ali rijetko.

Mislim da trkački raspoloženi igraci u vezi mogu biti glavna stvar koja ce presuditi derbi u našu korist.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 24 apr 2025, 15:38

Ukidanje karata ispred stadiona - drugi pokušaj.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 24 apr 2025, 15:38

Maloumnici zabranili na dan tekme karte na stadionu

**** vam sve nesposobno

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2025, 15:42

Ja budala majko mila opet eksperimenti s ulaznicama . Polako ali sigurno nam vlasnici piju krv na slamkicu , tinja nezadovoljstvo samo je pitanje kada de preci u nesto vise .

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 24 apr 2025, 15:44

Ionako nas nece biti sad pogotovo

Hvala mirvicu

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 apr 2025, 15:45

Sa moje tacke gledista logicna odluka. Najavljena je kisa i ovim ce se pokusati natjerati ljudi da ranije kupe kartu, bez da vagaju do zadnje hoce li ili nece ici. A uz to bi se trebao smanjiti broj gostiju na zapadu.

Ne kazem da je ispravna odluka, samo konstatujem da vjerovatno ima gore navedene razloge u pozadini
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 24 apr 2025, 15:48

Namjerno rade na rušenju Sarajeva

Odlazi mirvicu vise

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 apr 2025, 15:48

Mi imamo problema nema kukanja vec stisnut zube i pobjedit svih 8 utakmica do kraja.

Takodje treba napisat da Zekic nije jos presao broj bodova rozmana 56. Rozman je imao 53 sa udezeta 3 boda od vice

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 apr 2025, 15:50

Jedino ih na kontre možemo dobiti.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 24 apr 2025, 15:50

Štrumfovi moraju pasti,kup se mora osvojiti :clap:

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 24 apr 2025, 16:03

Pa ovo je odluka retardirane policije da nema prodaje na stadionu iz ne znam kojeg razloga.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2025, 16:32

Sarajevo_BiH je napisao/la:
24 apr 2025, 16:03
Pa ovo je odluka retardirane policije da nema prodaje na stadionu iz ne znam kojeg razloga.
ili imaju saznanja neka, ili ce da stave onu ogradu skoro na pocetku parkingu, sigurno zato..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 24 apr 2025, 16:32

EastMadness je napisao/la:
24 apr 2025, 15:38

**** vam sve nesposobno
kupi kartu prije hadalju i prestani svaki dan srat po mirvicu i klubu, smaras nas
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2025, 16:33

plisek je napisao/la:
24 apr 2025, 16:32
EastMadness je napisao/la:
24 apr 2025, 15:38

**** vam sve nesposobno
kupi kartu prije hadalju i prestani svaki dan srat po mirvicu i klubu, smaras nas
Kakvih bolesnika ovdje,kone su bas obolile tesko,Mirvic im je tolike komplekse nabio da je to cudo,vise ga kone spominju ovdje nego majka rodjena.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 59 gostiju.