Dakle, ovo što vi radite sada već godinama, poistovjećuješ sa jednom utakmicom 2007. ili koje već godine?

Vidi se da je samo sport, čim te to boli skoro 20 godina kasnije.

Ti si stvarno operisan od realnosti.MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:11Ne, nego hocu da kazem i svima je to jasno, da su svi namjestali i da svi namjestaju, to je tako ne samo u BIH.
Al ajd Borac je za sve kriv i ekipa na nivou sredine tabele, a taj Borac igrao 8 mjeseci evropu ove godine kao niko do sada
P.S. vjerujem da si 2007 ili 2005 imao cca 5 godina, samo da ti napomenem da je u tim sezonama Borac "ubijan" od strane saveza, klubova samo da ispadne, sto se i desavalo, tako da nisu samo te dve utakmice u te dve godine, ko se sjeca i posten je, zna o cemu pricam. Jednostavno sada je nasih 5 min. .
Koliko ti je glupa prica nerealno... Uvijek se davalo procentualno, normalno da ne mozes dat isti broj ulaznica na stadionu kapaciteteta 10-11 hiljada nakon tampon zona i circa 35000. Mozemo se pozabavit i uslovima na tribini za gostujuce navijace ako hoces. Trava vam raste po tribini i stepenicama na ulazu, ko da je jucer granata pala. Poplava ispred wc-ova koji imaju 1 citav lavabo i 2 pisaonika. Grbavica je jedini pokriveni gostujuci sektor u ligi sto je samo po sebi dovoljno da budu bolji uslovi, da ne pricamo o razlici gledanja utakmice na grbavici i na kosevu, igraci isto musice po terenu iz pm gledas utakmicu. Da su ovi nasi u upravi pametni ko sto nisu, 650 ulaznica bi vi dobili odnosno 5% kao i mi i to bi vas do zapada smjestio u onaj cosak.Shategabri je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:21Bitnije je ovdje koliko mi dobijamo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:45Dobijate 1500 ulaznica na stadionu koji sa tampon zonom moze primiti nesto vise od 12 000. Vi nama vracate sa 1800 ulaznica na stadionu koji ima kapacitet oko 30 000. Pola zapada ce zjapit prazno, a tu se komotno mogao naci dio za nase navijace.Shategabri je napisao/la: ↑24 apr 2025, 11:35
Najbolje ukinuti skroz gostujuće navijače i da se više ne kmeči oko toga.
Ne može niko ugoditi ni jednim ni drugim.
Mi vama dajte nam ovo, vi kažete nije izvodivo.
Onda vi nama, a što samo ovoliko, što samo ovo, što ono...
Ukinuti i ćao. Kad već nema normalnog dogovora.
Al hajde, vjerujte svakom izgovoru koji vam serviraju i budite slijepi pored svojih ociju. Samo neka se zna ko kopa rupu u ovom derbiju![]()
Znači ti možeš imati stadion kapaciteta 2k i šta onda?!
Daćeš mi 5 mjesta?!
Mi vama dajemo cijelu tribinu.
No, stadion je u takvom stanju da je struka rekla da tribina ne može biti ispunjena.
Slažem se, moglo se na onom dijelu zapada gdje su znali biti navijači Želje.
Zašto nije, ne znam.
Činjenica je samo jedno, a to sam već rekao - niko u derbijima nije zadovoljan sa rješenjima oko gostujućih navijača i kako stvari stoje, neće skoro ni biti.
Rupu derbiju odavno kopamo i jedni i drugi.
Kad smo već kod tih teorija zavjere, zašto desetogodišnje nisu recimo prema jugu?
Neko je mislio i na to da bi se taj dio tribine mogao dati pitarima na derbiju![]()
Do karaja dana nece biti ni te tri. Sarajevska prica, logicno.jurisicduska je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:17Ti si stvarno operisan od realnosti.MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:11Ne, nego hocu da kazem i svima je to jasno, da su svi namjestali i da svi namjestaju, to je tako ne samo u BIH.
Al ajd Borac je za sve kriv i ekipa na nivou sredine tabele, a taj Borac igrao 8 mjeseci evropu ove godine kao niko do sada
P.S. vjerujem da si 2007 ili 2005 imao cca 5 godina, samo da ti napomenem da je u tim sezonama Borac "ubijan" od strane saveza, klubova samo da ispadne, sto se i desavalo, tako da nisu samo te dve utakmice u te dve godine, ko se sjeca i posten je, zna o cemu pricam. Jednostavno sada je nasih 5 min. .
Jesi fkt.
Kakvih 5 minuta nemate 3 poštene utakmice ove godine bez sudijskih lakrdija, prošle da ne govorim isto.
Evo jel sad dosta kad uzmete i ovu titulu ako je uzmete jer izgleda ne možete ni sa sudijama sto bi mene bilo bar malo stid. Ukrali 10-15 bodova i opet drugi.
Borac sa ovim koeficijentom može ponovo do grupne faze i ako ne bude prvak ukoliko Ih njihov glavni saveznik ne opeljuši i ne gurne ruku u njihov đep.Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:57bhsport je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:54Ja od kada pratim a pratim od 90 godine.
Najveca pljacka je bio taj penal u Bijeljini vrijedan titule.
Za njega je Bandic i suspendovan bio godinu dvije.
Vratit ce se kad tad, lopta je to.
Lopta ne laze.
I ove godine vam nije sviran čist penal za 1-1 pa odoste na 0-2.
Upravo to. Ovaj put od dva zla nikako ne mogu da odlučim koje je manje.
Razum mi kaže da ne bi valjalo da Borac osvoji jer bi to značilo baš puno para za njih u dvije godine i bili bi najbliže uspostavljanju apsolutne dominacije. Mislim da bi za narednu sezonu napravili najbolji tim koji je ikada igrao ovu ligu.
Zamisli sam sebe uvjeravas u ovakve gluposti.
MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:11Ne, nego hocu da kazem i svima je to jasno, da su svi namjestali i da svi namjestaju, to je tako ne samo u BIH.
Mislim da Marku Maksimovicu, djetetu Banjaluke i Borca ne treba veci motiv, samo kazem.feniksptica je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:47Sad se pomaže Posušju u zamjenu da zapnu protiv Zrinje. Bas da vidimo.![]()
Ljudi koji su tada bili i sada u klubu nisu jednako Borac.feniksptica je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:53Nije se bas Borac lijepo ophodio prema Marku...ima motiva on i za i protiv.
Zrinjski moze jedino kiksati u Vrapćićima . Gigovic Joker ce to zavrsiti , on je za te najteze zadatke .MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:50Mislim da Marku Maksimovicu, djetetu Banjaluke i Borca ne treba veci motiv, samo kazem.feniksptica je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:47Sad se pomaže Posušju u zamjenu da zapnu protiv Zrinje. Bas da vidimo.![]()
Nemoj se nervirati,istini za volju nisi nigdje spomenuo "vaši,naši". Jesam ja! Borac da je osvajao bodove na terenu ne bi ga niko mogao izbaciti.MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:43Ajd jos jednom procitaj post koji si citirao, gdje sam ja spomenuo i dijeli na nase i vase? Citiracu se jos jednom "u tim sezonama Borac "ubijan" od strane saveza, klubova".... mene iskreno, boli, da ne kazem sta, za "vase i nase" klubove, to su sve klubovi u BIH, savez je od BIH, kod nas sve upravlja politika i ja ne dijelim ljude, drzavu ili bilo koje cijeline na one i ove, meni je to sve isto ****. Cinjenica je jedna da su u te dve sezone Zeljo skinuo gace Zepcu koji nije ostvarili ni jednu pobjedu na strani da ih pukne i popisa se na Grbavici na njih, isto Sarajevo Olimpicu, sve samo sa jednim ciljem, bolje da Borac ispadne nego ovda dva kluba, znaci dirketno uticali na reziranje rezultata i pozicija na tebelu, jednom rijecuju: namjestali. Ukratko, svi su namjestali i svi namjestaju, kraj emisije.
Sportski pozdrav zdravo, Zdravo.
Ma ne znaci im nista to nositeljstvo, kad mogu dobiti u npr trecem pretkolu klub iz Portugala ili cak i lige petice mozda koji nisu nositelji. Naravno ovo karikiram, ne znam ni ko ce sve biti nositelj tada.AVNOJ je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:25Borac sa ovim koeficijentom može ponovo do grupne faze i ako ne bude prvak ukoliko Ih njihov glavni saveznik ne opeljuši i ne gurne ruku u njihov đep.Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:57bhsport je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:54Ja od kada pratim a pratim od 90 godine.
Najveca pljacka je bio taj penal u Bijeljini vrijedan titule.
Za njega je Bandic i suspendovan bio godinu dvije.
Vratit ce se kad tad, lopta je to.
Lopta ne laze.
I ove godine vam nije sviran čist penal za 1-1 pa odoste na 0-2.
Upravo to. Ovaj put od dva zla nikako ne mogu da odlučim koje je manje.
Razum mi kaže da ne bi valjalo da Borac osvoji jer bi to značilo baš puno para za njih u dvije godine i bili bi najbliže uspostavljanju apsolutne dominacije. Mislim da bi za narednu sezonu napravili najbolji tim koji je ikada igrao ovu ligu.
Malo pomalo vladajućoj politici i režimu u RS koji je i glavni finansijer Borca se zavrču pipe, neće oni tek tako posmatrati trošenje para od Europe a da njima škrpi.
MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:11Ne, nego hocu da kazem i svima je to jasno, da su svi namjestali i da svi namjestaju, to je tako ne samo u BIH.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, sarajevo19461987 i 18 gostiju.