Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 24 apr 2025, 16:33

brig je napisao/la:
24 apr 2025, 12:00
NoDi80 je napisao/la:
24 apr 2025, 11:50
Gledam Radnicki razbio Zvezdu 4:1
Zeljkovic sjajna asistencija, Cosic jako dobar, Chinedu zamalo gol
Iz nase lige igraci dobro se pokazali
Bravo Dudicu :bih:
To mu je i u Širokom bilo najčešće ZAMALO GOL
:rol:
Hahah jbg
Ono nije los iskreno i za Siroki je zabio dosta bitnih golova
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 apr 2025, 16:58

MikiPirs je napisao/la:
24 apr 2025, 15:43
Ajd jos jednom procitaj post koji si citirao, gdje sam ja spomenuo i dijeli na nase i vase? Citiracu se jos jednom "u tim sezonama Borac "ubijan" od strane saveza, klubova".... mene iskreno, boli, da ne kazem sta, za "vase i nase" klubove, to su sve klubovi u BIH, savez je od BIH, kod nas sve upravlja politika i ja ne dijelim ljude, drzavu ili bilo koje cijeline na one i ove, meni je to sve isto ****. Cinjenica je jedna da su u te dve sezone Zeljo skinuo gace Zepcu koji nije ostvarili ni jednu pobjedu na strani da ih pukne i popisa se na Grbavici na njih, isto Sarajevo Olimpicu, sve samo sa jednim ciljem, bolje da Borac ispadne nego ovda dva kluba, znaci dirketno uticali na reziranje rezultata i pozicija na tebelu, jednom rijecuju: namjestali. Ukratko, svi su namjestali i svi namjestaju, kraj emisije.

Sportski pozdrav zdravo, Zdravo.
Bila ba kralju Modrica prvak u toj godini na koju se žališ.
Možemo i mi sad pričati da ste se jučer vi sklonili ne ispada se iz lige zbog jedne utakmice, šta ćemo sa utakmicom prije te i prije te ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 24 apr 2025, 17:10

MikiPirs je napisao/la:
24 apr 2025, 14:53
Vidim, pojedinici to bas licno shvataju. Za mene je i dalje sport, kao sto je bio i 2005 i utakmiza Zeljo-Zepce i 2007 Sarajevo-Olimpic.

Smirite se malo, bice to sve ok
Te dvije utakmice su velike sramote navedenih klubova. Dodaj slobodno i utakmicu Borac-Travnik 2014. godine u zadnjem kolu, 2-0 poluvrijeme pa kraj 2-3. Isto sport? Spomeni i to slobodno. :bih:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 24 apr 2025, 17:11

Svi koji su tada pratili PLBIH znaju kako su te sezone izgledale, svakako, te utakmice su samo kulminacija mesetarenja prije svega Sarajevske grupe klubova, to je bio kriminal.

Uglavnom, Borac se dokazao kroz Evropu da je zasluzeno bio prvak prosle godine, ove jos ima do kraja pa cemo vidjeti, Zrinjski je blizi i ako osvoje srecno im bilo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 apr 2025, 17:13

Koliko se sjecam kad je Ivica Osim bio u savezu, Amar Osim je trener Zeljeznicara
Pitari su osvajali trofeje, Celik je osvajao trofeje, Siroki Brijeg,Slavija, Olimpik, Radnik, Modrica, Laktasi, Bosna Visoko, Orasje Brotnjo
Borac je osvojio ligu i kup, igrac im je bio na svjetskom prvenstvu
Zrinjski je osvojio ligu, kup dva puta
Dzeko je dosao u reprezentaciju, Sliskovic, Blazevic, Susic su bili selektori, BiH je bila na svjetskom
Zeljeznicar od 2014 nema prvu ruku u savezu, a od 2019 nema ni blizu vrha
Svi kao zakinuti bili, a svi nesto osvojili
Najjace Celikovci kad hejtaju Zeljeznicar i porodicu Osim, a u tom periodu bili su treci najtrofejniji kkub u drzavi
Eto nema Amara i pokojnog Ivice,a Celik druga liga od bas te 2019te
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 24 apr 2025, 17:20

Presmijesna liga da se o njoj ovoliko pise

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2025, 17:20

MikiPirs je napisao/la:
24 apr 2025, 17:11
Svi koji su tada pratili PLBIH znaju kako su te sezone izgledale, svakako, te utakmice su samo kulminacija mesetarenja prije svega Sarajevske grupe klubova, to je bio kriminal.

Uglavnom, Borac se dokazao kroz Evropu da je zasluzeno bio prvak prosle godine, ove jos ima do kraja pa cemo vidjeti, Zrinjski je blizi i ako osvoje srecno im bilo.
Znamo da je bilo sve kamilica za ove tri godine,izvuci nam statistike broj faulova,zutih,crvenih penala bilo kojeg kluba iz tog perioda i Bojca sad

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 apr 2025, 17:21

MikiPirs je napisao/la:

Sadasnji Borac i rijec zasluzeno ne idu u istu recenicu. Na kraju pokazatelj toga je i publika koja (ne)dolazi u BL na tekme dok je ova kombinacija sa Savezo.&Sudijama u odnosu na prije 10tak godina kad je Borac isto bio u vrhu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 24 apr 2025, 17:26

Odlicna zajebancija navijaca zrinje koji je kupio dres.
Fk Željezničar.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 24 apr 2025, 17:35

Argentina je napisao/la:
24 apr 2025, 17:21
MikiPirs je napisao/la:

Sadasnji Borac i rijec zasluzeno ne idu u istu recenicu. Na kraju pokazatelj toga je i publika koja (ne)dolazi u BL na tekme dok je ova kombinacija sa Savezo.&Sudijama u odnosu na prije 10tak godina kad je Borac isto bio u vrhu.
Banjaluka ima problem sa brojem gledalaca oduvjek, to nije samo sada tj ove sezone, jer kao sto rekoh od formiranja BiH lige u vecini slicajeva tj sezona Borac je bio na margini ili sputavan od drugih ili losom organizacijom sebe sam gurao dole, kada se doda i to da su ljudi ovdje okrenuti ka CZ i Par, jasno je zasto ima losu posjetu. Tek poslednjih sezona Borac dolazi sebi i gdje treba da bude, ljubomora koja dolazi od drugih se moze nozem sjeci, od portala, strucnih konsultanata, klibova pa i pojedinaca. Mislim da ako se ponove slicne sezone broj gledalaca ce se povecati znacajno.

Svakako iluzorno je reci da borac kao i zrinjski pa i ostali nema poguranac od sudija, ali sve rezultate svesti na to je nista drugo nego ljubomorisanje i zavist.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 apr 2025, 17:35

MikiPirs je napisao/la:

Sarajevski klubovi mešetarili a Borac bio prvak to bi bilo u rangu kao da vi mesrtarite a Zeljo bude prvak. Daj ba uozbilji se malo.

Dokazali se u Europi odmorni , bez pritiska domaće lige, povreda, tempa , bilo čega. Svježi uvijek. I to uglavnom branjenjem 90+ minuta

Ovaj kriminal nije zapamćen u svjetskim okvirima a ne u Bh okvirima. Ljudi sinoć bili bolji omjer faula 10:30 hahahahahha i kaže normala sve dvije tri situacije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 apr 2025, 17:37

Jako teška utakmica, najteža u mojoj karijeri, 100%, zbog svega što se desilo. Nismo igrali samo protiv 11 igrača, to moram reći. Ljudi su mi pričali o ovome, ali nisam vjerovao dok nisam došao i zato sam još sretniji što smo uzeli tri boda i što sam zabio najvažniji gol u karijeri, rekao je Madžid Šošić

Inace mediji u HR odavno ismijavaju ovo sudjenje kod nas,pisu kao zale se u HR na lose sudjenje,preporucuju navijacima da pogledaju derbi utakmice Borca u nasoj ligi :rol: :tokralju:

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 24 apr 2025, 17:59

MikiPirs je napisao/la:
24 apr 2025, 14:53
Vidim, pojedinici to bas licno shvataju. Za mene je i dalje sport, kao sto je bio i 2005 i utakmiza Zeljo-Zepce i 2007 Sarajevo-Olimpic.

Smirite se malo, bice to sve ok

treci put castite :bih:
menstrual

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 24 apr 2025, 18:12

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 apr 2025, 17:37
Jako teška utakmica, najteža u mojoj karijeri, 100%, zbog svega što se desilo. Nismo igrali samo protiv 11 igrača, to moram reći. Ljudi su mi pričali o ovome, ali nisam vjerovao dok nisam došao i zato sam još sretniji što smo uzeli tri boda i što sam zabio najvažniji gol u karijeri, rekao je Madžid Šošić

Inace mediji u HR odavno ismijavaju ovo sudjenje kod nas,pisu kao zale se u HR na lose sudjenje,preporucuju navijacima da pogledaju derbi utakmice Borca u nasoj ligi :rol: :tokralju:
Dobro je i rekao. I igraci su ljudi, potcjenjuje se koliko je njima tesko igrati u ovakvim okolnostima. Na rekreaciji ti bude krivo kad ti neko ne da faul, a zamisli da te u pojam ubija sudija 110+ minuta, od krupnih stvari do smijesnih, tipa da ofirno svira aut pogresno pet puta. Skoro svaka utakmica protiv Borca je takva. Ja sam siguran da njih ne podnosi niko u ligi, ne samo klub kao klub, nego bilo koga ko ima veze sa njima i ko igra tamo. Gadi se to svakome.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2025, 18:17

jurisicduska je napisao/la:
24 apr 2025, 17:35
MikiPirs je napisao/la:

Sarajevski klubovi mešetarili a Borac bio prvak to bi bilo u rangu kao da vi mesrtarite a Zeljo bude prvak. Daj ba uozbilji se malo.

Dokazali se u Europi odmorni , bez pritiska domaće lige, povreda, tempa , bilo čega. Svježi uvijek. I to uglavnom branjenjem 90+ minuta

Ovaj kriminal nije zapamćen u svjetskim okvirima a ne u Bh okvirima. Ljudi sinoć bili bolji omjer faula 10:30 hahahahahha i kaže normala sve dvije tri situacije.
Pusti to. Nego, danas je Svabo zatvorio pipu Dodiku. Nema vise para iz budzeta. Gdje ce Dodik namiriti gubitke? Pa u Borcu. Prvo pare od Evrope, pa prodaja glavnih igraca a onda lagani pad na tabeli. Misimovic ce prvi uteci, kada nestane love. Zato su sinoc svi bili popisani u borcu. Kulasine, gdje ces jado jadni, kad te otjeraju iz borca?

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 24 apr 2025, 18:22

AlemC85 je napisao/la:
24 apr 2025, 18:17
jurisicduska je napisao/la:
24 apr 2025, 17:35
MikiPirs je napisao/la:

Pusti to. Nego, danas je Svabo zatvorio pipu Dodiku. Nema vise para iz budzeta. Gdje ce Dodik namiriti gubitke? Pa u Borcu. Prvo pare od Evrope, pa prodaja glavnih igraca a onda lagani pad na tabeli. Misimovic ce prvi uteci, kada nestane love. Zato su sinoc svi bili popisani u borcu. Kulasine, gdje ces jado jadni, kad te otjeraju iz borca?
Nije ovo mjesto za diskutovanje politike, ali posto je vezano za fudbal, da ti kazem da si pogresno shvatio. Nije Dodiku nikakva pipa zavrnuta. Donesena je odluka da SNSD ne moze dobijati pare iz budzeta, sto je neka dva miliona otprilike. Znaci beznacajno totalno, a Dodik kontrolise cijeli entitet i moze sta mu je kurcu cejf. Nista to specijalno nece uticati ni na njega, ni na Vicu, ni na Borac, nemoj se tome nadati.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 24 apr 2025, 18:37

NoDi80 je napisao/la:
24 apr 2025, 17:13
Najjace Celikovci kad hejtaju Zeljeznicar i porodicu Osim, a u tom periodu bili su treci najtrofejniji kkub u drzavi
Navijači Čelika bi više voljeli da se ugase Željo i Sarajevo nego da oni Ligu prvaka osvoje. Mrze glavni grad.
Grupa iznad svakog pojedinca.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 apr 2025, 18:44

Nit nas zanimate, nit vas ko spominje za razliku od vas, nit vas primjećujemo.
Imamo svojih briga. Poy
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 24 apr 2025, 18:57

Riquelme1921 je napisao/la:
24 apr 2025, 18:37
NoDi80 je napisao/la:
24 apr 2025, 17:13
Navijači Čelika bi više voljeli da se ugase Željo i Sarajevo nego da oni Ligu prvaka osvoje. Mrze glavni grad.
Ugasit ce se kad tad, makar svi iz RS-a igrali prvu ligu, samo nek je oni ne zaigraju vise.
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”