FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da uporedimo smrada Hirosa i Madzida ucinak.
Hiros 26 utakmica 4 gola uz 3 asistencije
Madzid 10 utakmica 4 gola uz 1 asistenciju.
Izuzeo sam kup utakmice jer to neki kao ne racunaju.
Hiros 26 utakmica 4 gola uz 3 asistencije
Madzid 10 utakmica 4 gola uz 1 asistenciju.
Izuzeo sam kup utakmice jer to neki kao ne racunaju.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Šteta što ovi izvještaji na našem YT kanalu ne mogu biti ko prije uz highlightse kompletne utakmice i onda ovo poslije utakmice, nego..
Na čije pare Krpić misli kad kaže da im ne trebaju na kraju utakmice tokom slavlja? Još nešto se čuje u fazonu: “Jesu li uplatili?”
Na čije pare Krpić misli kad kaže da im ne trebaju na kraju utakmice tokom slavlja? Još nešto se čuje u fazonu: “Jesu li uplatili?”
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Vjerovatno arena zabranila, moguce da se odnosi na premiranje od strane zrinjskog ili neka njihova interna zajebancija.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:57Šteta što ovi izvještaji na našem YT kanalu ne mogu biti ko prije uz highlightse kompletne utakmice i onda ovo poslije utakmice, nego..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pa to za Arenu i jeste tako, šteta, zainteresovalo me ovo pred kraj što je Krpić pričao, bacio je i on bubicu neku sad sa ovim, a Madžidu hvala za izjavu da nismo igrali protiv samo 11 igrača.Pablo11 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 18:01Vjerovatno arena zabranila, moguce da se odnosi na premiranje od strane zrinjskog ili neka njihova interna zajebancija.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:57Šteta što ovi izvještaji na našem YT kanalu ne mogu biti ko prije uz highlightse kompletne utakmice i onda ovo poslije utakmice, nego..

kaze mufta saigracima, "nece nama niko prijetiti u nasoj kuci, jel jasno?"
najjaci trenutak u izvjestaju, da se najezis.
najjaci trenutak u izvjestaju, da se najezis.
Znam da se već spominjalo i da je u drugom planu ali kad znamo kuditi treba i pohvaliti.
Plasman u finale Omladinskog kupa ostvarili su banjalučki Borac i Željezničar iz Sarajeva.
Rezultati:
Borac-Krupa 6:2 (Ajdin Mujić 2', 61', Aimar Balić 45', Dragan Pejić 73', Siniša Ristić 88', Aleksandar Antonić 90'+3 – Tomas Casas 78', Stefan Ivanović 83')
Velež-Željezničar 2:5 (Kenan Đuliman 72', Alan Pajević 82' – Elez Adžović 25', Zlatan Zeničanin 29', 45', Afan Fočo 41', Arman Džafo 90')
Finale Omladinskog Kupa biće odigrano 6. maja u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.
Plasman u finale Omladinskog kupa ostvarili su banjalučki Borac i Željezničar iz Sarajeva.
Rezultati:
Borac-Krupa 6:2 (Ajdin Mujić 2', 61', Aimar Balić 45', Dragan Pejić 73', Siniša Ristić 88', Aleksandar Antonić 90'+3 – Tomas Casas 78', Stefan Ivanović 83')
Velež-Željezničar 2:5 (Kenan Đuliman 72', Alan Pajević 82' – Elez Adžović 25', Zlatan Zeničanin 29', 45', Afan Fočo 41', Arman Džafo 90')
Finale Omladinskog Kupa biće odigrano 6. maja u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Meni su premije najgluplja stvar na svijetu.
Kad im kao obecas premiju oni ce dati 100% a ako im ne obecaju onda ce igrati na 70-80%.
Premije i bonuse je jednom dobro pojasnio Ferguson ja mislim.
Ja bih inace sve sportiste kaznjavao kad podbace a ne davao im premije kad odrade nesto dobro jer im je to posao.
Eh sad premija jedino ako je nesto bas odradjeno tipa titula ili Europa da se prodje nesto sto je nemoguce i od cega ce i klub imati puno koristi.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Hoćemo pobjedu, pobjedu na derbiju.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Kakav samo Željin DNK ima Vedad Muftić, svaka čast majstore.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Za ovo jesu li uplatili mi vise zvuci kao da je Fighter htio da plati da se sklonimo. Realno kako je Fighter slabo igrao ne bi me ni cudilo da su htjeli platiti jer su umorni poslije pitara. Al haj da ne ulazimo u teorije zavjere..ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:57Šteta što ovi izvještaji na našem YT kanalu ne mogu biti ko prije uz highlightse kompletne utakmice i onda ovo poslije utakmice, nego..
Jos jace treba biti u nedjelju, mozda je recept da se pocne sa postavom koja ne igra inace ali zna igrati sistem, pa kasnije ubaciti brze igrace da pokusaju nesto.
Zna li neko kakva je situaciha kod pitara sa povredama i kartonima, treba ici na pobjedu, kad vec nismo sa sirokim pokazali kohones, treba sad.
Argentina je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:29Muftic - Markovic, Karamarko, Cavnic, Galic-Lagumdzija&Huso-Jaber-Cvetanovski, Sosic,Dangubic
Ovo bih volio. Poslije Radovac&Krpic, a da ostane Dangubic na 10tki. Boljevicu objasniti da svaki put kad pocne mahati ili buniti se da treba pomoci i ulaziti u duel, kad bi se to desilo bio bi najborbeniji i najbolji. Ali mislim da ce poceti i on i Krpic.
Na kraju do Denisa je. Najbolje zna, ali hocemo zalaganje, srce i da se preore teren.
U ovoj kombinaciji vjerovatno ja na U-21
fino su to skontali … na 40. godišnjicu videotona

bilo bi fino i da nešto objave za jug, javno otvaranje tendera je bilo, zna se samo da su stigle tri ponude…
Ma derbi je derbi imamo i mi rovitih igraca, isto kao i oni. Najmanje bitno u tim utakmicama.Orvel je napisao/la: ↑24 apr 2025, 18:56Za ovo jesu li uplatili mi vise zvuci kao da je Fighter htio da plati da se sklonimo. Realno kako je Fighter slabo igrao ne bi me ni cudilo da su htjeli platiti jer su umorni poslije pitara. Al haj da ne ulazimo u teorije zavjere..ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:57Šteta što ovi izvještaji na našem YT kanalu ne mogu biti ko prije uz highlightse kompletne utakmice i onda ovo poslije utakmice, nego..
Jos jace treba biti u nedjelju, mozda je recept da se pocne sa postavom koja ne igra inace ali zna igrati sistem, pa kasnije ubaciti brze igrace da pokusaju nesto.
Zna li neko kakva je situaciha kod pitara sa povredama i kartonima, treba ici na pobjedu, kad vec nismo sa sirokim pokazali kohones, treba sad.
Fk Željezničar.
Ma bitno je, gulasvili nas je vozao po Grbavici zadnji put. Ne sjecam se da smo podredjeniji nekad bili u derbiju kao prosli na Grbavici, nadam se da nam je to lekcija da nema zahebancije, pogotovo u sljedecoj tekmi. Makar izgubili moraju pokazati volju!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hajmo malo realnosti, dosta su kvalitetniji, ja bih bod potpisao odma danas da nam nude ..
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Shop će da grmi.
Denise slušaj ti mene
Muftić - Galić - Cavnić - Karamarko - Marković (Radinović)-Leonardo Simoni -Karjašević - Lagumdžija - Šabić - Boljević - Dangubić. I ne srljati, Lagumdžija nešto istureniji.
Od 35 minute Jaber i Šošić i umjesto Simona i Boljevića (ovako rano da se priviknu na teren zbog drugog poluvremena). Kasnije koristiti Sulju, Cvetanovskog i Šukilovića ili Foču u zavisnosti od rezultata (pošto se mora vaditi Šabić iz igre). Ovo pod uslovom da Mahmić ne može igrati
Muftić - Galić - Cavnić - Karamarko - Marković (Radinović)-Leonardo Simoni -Karjašević - Lagumdžija - Šabić - Boljević - Dangubić. I ne srljati, Lagumdžija nešto istureniji.
Od 35 minute Jaber i Šošić i umjesto Simona i Boljevića (ovako rano da se priviknu na teren zbog drugog poluvremena). Kasnije koristiti Sulju, Cvetanovskog i Šukilovića ili Foču u zavisnosti od rezultata (pošto se mora vaditi Šabić iz igre). Ovo pod uslovom da Mahmić ne može igrati
-
- Kontakt:
Potpisivali smo i juče braco, neki su potpisivali i poraz sa manjom razlikom. Ako ponove ono od juče, svašta može da se desi. Ja mislim da će poneseni jučerašnjom pobjedom da sprže travnjak na lavoru, moraju da se nabriju, sad više nego ikad, razlog odavno bolji nemaju.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 19:23Hajmo malo realnosti, dosta su kvalitetniji, ja bih bod potpisao odma danas da nam nude ..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Belito, Ferroviere1987, MrkiMedo, TvrtkoPrvi i 35 gostiju.