FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bolje da se sutra ugasimo za sva vremena, sravnimo Tušanj i napravimo tu 3 zgrade, nego da nas guze po kantonalnim vrletima.
Koliko se na nas napale u Federalci, u Kantonu bi bilo prestrašno...
Koliko se na nas napale u Federalci, u Kantonu bi bilo prestrašno...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky brate ode ti daleko 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Hoće debili da kao startamo od Kantona.
Evo ti likće mrtvi, daj vidi onu tragikomediju od kluba...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kad čovjek nabroji sve ove kantonalne destinacije, Federalka dođe kao Bundesliga je.boteee
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ljepota, to su gideSky9 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 23:18Nisam znao da više nema 3. kantonalne...
Znači, krenuli bismo od 2. kantonalne.
To je 5. liga.
Sad zamislite mečeve:
Sloboda Sapna
Sloboda Toplice
Sloboda Barice
Sloboda Suha
Sloboda Teočak
Sloboda Memići
I gradski derbiji:
Sloboda Gornja Tuzla
Sloboda OFK Tuzla
.....![]()
![]()
![]()
![]()

SLOBODA ILI NIŠTA
Samo jedno protiv pitanje tim zagovaracima: i sta kad dodjemo u PL? Jel obecavaju borbu za evo makar Europu evo makar jednom u 5 godina? Ne? Onda koji **** to radimo?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Iskreno ne dolazim. Bio sam prethodne 3 utakmice. Imam sezonsku kartu i obavezno u ovakim situacijama kupim 2-3 karte. Sada neću. Gledat ću Slobodu koja god liga bude ali ovo što je napravila zadnja ekipa, sama sebi u stomak uskočila. Prošli su bili jbga levati koji su eto nešto htjeli. Bez para ali su moljakali vukli za rukav košulje itd, imali su definitivno i politički poguranac. Ovi su sad počeli odmah pljuvati, pa dovode igrače koji ne dočekaše proljeće, pa idu u Tursku. Pa Azmir isturen. I sad kao nema Azmira, Vratli ste nas brzo u doba kad je Azmir otišao. Viber i vidi koliko je Karić a vidi koliko je Džida. Na golu lolić iz Tc umjesto Azira, Još dva igrača iz TC vjerovatno naki rođaci da se dodvorimo. tri igrača došla u jesen danas ih nema. Bitno je potpisat ugovor jer se svi naplate. Lista promsšaja koju su napravili je jako duga. Ali dobro osvojili su par bodova što ih i dalje nije podiglo oznad Goška. Tako da pokažite svoju snagu, osim u prijetnjama i dovedite pola Sjevera sa plaćenim kartama i od mene respect a vjerujemmi od ostalih ljudi u gradu
& $ ?
Nije više bitno ko je, šta je, jer je ovo pitanje opstanka kluba dođi ispoštuj samo da se pošalje slika javnosti da ima smisla još uvijek ta FK Sloboda.
- Mislim da ne postoji čovjek kojem je Sloboda bar malo u srcu, da mu sutra ne bi bilo žao da se klub ugasi. (ma da imamo mi dosta dušmana i u našim redovima koji bi jedva dočekali, samo da bi rekli "jesam vam reko')
- Mislim da ne postoji čovjek kojem je Sloboda bar malo u srcu, da mu sutra ne bi bilo žao da se klub ugasi. (ma da imamo mi dosta dušmana i u našim redovima koji bi jedva dočekali, samo da bi rekli "jesam vam reko')
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Krenula prica kao bolje krenut od nule, protura se ta prica, ajde moze i tako al da odgovaraju krivicno oni koju su odgovorni za to, da se tuzi grad i gradske vlasti koje su aminovali sve koji su dolazili i zavaljivali klub
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Cilj i jeste da se krene od nule da bi se sakrio sav kriminal
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
A šta da radimo ako nemamo izbor?
Suljić i Nalić 800.000 KM.
Da me ne shvate pogresno nisam ni ja za kantonalne.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ja sam najmanje za kantonalnu ali makar ne bi ovim sljamovima davali pare. Suljic Ignjatovic Nalic itd itd ko god je doso na Tusanj zavalio je Slobodu. Ebe mi se i za azmira i za sve ostale ali kad bi mogli da osnujemo novi klub i spojimo se sa tc, a pod uslovom da ostaje sve isto kao sto je u Slobodi boje kluba grb statut i da krenemo od 1 federalne sa 0 duga sad bih se potpisao kao i mnogi ostali ljudi.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
To ako odes u kantonalnu ne znaci da se brisu dugovi, sve ti ostajemirsonetz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 13:32Ja sam najmanje za kantonalnu ali makar ne bi ovim sljamovima davali pare. Suljic Ignjatovic Nalic itd itd ko god je doso na Tusanj zavalio je Slobodu. Ebe mi se i za azmira i za sve ostale ali kad bi mogli da osnujemo novi klub i spojimo se sa tc, a pod uslovom da ostaje sve isto kao sto je u Slobodi boje kluba grb statut i da krenemo od 1 federalne sa 0 duga sad bih se potpisao kao i mnogi ostali ljudi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mozda misli ako se osnuje novi klub?klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 13:50To ako odes u kantonalnu ne znaci da se brisu dugovi, sve ti ostajemirsonetz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 13:32Ja sam najmanje za kantonalnu ali makar ne bi ovim sljamovima davali pare. Suljic Ignjatovic Nalic itd itd ko god je doso na Tusanj zavalio je Slobodu. Ebe mi se i za azmira i za sve ostale ali kad bi mogli da osnujemo novi klub i spojimo se sa tc, a pod uslovom da ostaje sve isto kao sto je u Slobodi boje kluba grb statut i da krenemo od 1 federalne sa 0 duga sad bih se potpisao kao i mnogi ostali ljudi.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Tako je, koja ti je fajda otic u kantonalnu a da ti ostanu dugovi. Malo logicki razmisljajSkojevska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 13:58Mozda misli ako se osnuje novi klub?klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 13:50To ako odes u kantonalnu ne znaci da se brisu dugovi, sve ti ostajemirsonetz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 13:32
Ja sam najmanje za kantonalnu ali makar ne bi ovim sljamovima davali pare. Suljic Ignjatovic Nalic itd itd ko god je doso na Tusanj zavalio je Slobodu. Ebe mi se i za azmira i za sve ostale ali kad bi mogli da osnujemo novi klub i spojimo se sa tc, a pod uslovom da ostaje sve isto kao sto je u Slobodi boje kluba grb statut i da krenemo od 1 federalne sa 0 duga sad bih se potpisao kao i mnogi ostali ljudi.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Vajda je da funkcionises sa puno manje para, gdje ti ostaje ta razlika za regulisanje dugova, naravno ako primanja ostanu ista.
E sad mozemo mi pricat jel fer il nije fer, al ljudi su potpisali ugovore sa Slobodom, ljudi nisu isplaceni za te iste, ja licno mislim ko god ima ugovor da se taj isti treba ispostovat, isto ko sto mislim da se treba uradit revizija svih sumnjivih ugovora i da za takve ako se ustanovi da su stetni treba da odgovara onaj koji je u tom momentu potpisivao ispred Slobode
E sad mozemo mi pricat jel fer il nije fer, al ljudi su potpisali ugovore sa Slobodom, ljudi nisu isplaceni za te iste, ja licno mislim ko god ima ugovor da se taj isti treba ispostovat, isto ko sto mislim da se treba uradit revizija svih sumnjivih ugovora i da za takve ako se ustanovi da su stetni treba da odgovara onaj koji je u tom momentu potpisivao ispred Slobode
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jedan primjer Suljica kojeg ni po kojem osnovu ne treba ispostovat.klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 14:33Vajda je da funkcionises sa puno manje para, gdje ti ostaje ta razlika za regulisanje dugova, naravno ako primanja ostanu ista.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Naravno Suljicu ni marke dati.Skojevska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 14:44Jedan primjer Suljica kojeg ni po kojem osnovu ne treba ispostovat.klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 14:33Vajda je da funkcionises sa puno manje para, gdje ti ostaje ta razlika za regulisanje dugova, naravno ako primanja ostanu ista.
Sumnjam da bi grad dao iste pare za kantonalnu ligu, da bi sponzori placali za kantonalnu ligu. Mi nismo sredina kao Zenica da finansira klub sa mnostvo akcija, clanskih celicni zid itd. Tako da nasa kantonalna sa dugovima ne bi nikad se iscupali
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ma kakva kantonalna, šta vam je? Pusti te populističke priče, mlađahnog Berbića i gradske uprave. Neka Kameleon krene tako. Da mu nije bilo debele podrške budžeta i javnih para, ne bi ga nigdje bilo. Ionako mu babine firme blokirane ili rade kao udruženja građana.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Neki alarmi su se upalili, čim je Zike došao na stadion, kao nešto rade, sade cvijeće po kružnim tokovima.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.