Veliki, veliki Željezničar.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
5.000 bi puklo za dan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Zimus se povezivao sa Sarajevom navodno bio dogovoren transfer, otac mu se javno hvalio s tim, a svakako je navijač Sarajeva. Na kraju krajeva jedino sto je bitno da je veliki potencijal i mislim da moze izrasti u dobrog igrača.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ma i ovaj ce im otici za mufte ko kulasin, to je tamo nevidjeni javasluk
Prodali mršavih 1800 karata za derbi u roku 2 dana i sami se sebi dive. 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Jeste, Garcevic je imao sve dogovoreno sa Sarajevom zimus. Trebao je da potpise u paketu sa onim malim Djuricem iz Zvijezde. Ja sam imao dojam da je to gotova stvar kad sam cuo informaciju, ali izgleda da se izjalovilo nesto.
Ponovo će biti da je mikrofon bliže jugu nego ostalim tribinama.
Generalni sponzor.
Generalni sponzor.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ma znaš na šta sam mislio, jučer prvi dan prodaje, danas drugi. Isto tako smo mi za prošli derbi drugi dan ujutro prodali zadnju kartu pa niko nije ni spomenuo. Smiješna su to brojke, al volite se vi provaljivati s samohvaljenjem
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑25 apr 2025, 15:12Ma znaš na šta sam mislio, jučer prvi dan prodaje, danas drugi. Isto tako smo mi za prošli derbi drugi dan ujutro prodali zadnju kartu pa niko nije ni spomenuo. Smiješna su to brojke, al volite se vi provaljivati s samohvaljenjem
Mali suti kad nisi upucen, zovi narod na sjever da se ne obrukate po ko zna koji put
Ma jok ba sta ces objasnjavat.Bilo nas tada i na Istoku onaj zadnji dio prema jugu.Ja sam bio na istoku bila velika zastava Zelje lokomotiva i vagoni sa slovima.Joj sta je Cobo onda izvadio Guti bilo bi 0-2 i o da Pape i Vidović preokrenuse.U mene stari osto napolju imo kartu nije se moglo vise uc.Bilo je vani oko 5 milja Remzine mi njege.
bezveze se prepucavate svaki derbi oko karata. ko je poceo, ko je kriv, kome su gori uslovi, koliko ko treba dobiti, uvijek iste price.
evo realno, krivi su:
1. navijaci
2. mup
3. uprave klubova
tim redoslijedom. navijaci prvenstveno, jer nema sanse da bi danas proslo bez incidenata da se sjedi zajedno i daje pola stadiona haman rivalu. jednostavno nema. prosla su ta vremena.
mup je kriv jer uvijek uvijek gledaju da sebi olaksaju posao. umjesto da sluze gradjanima, to je njima prioritet.
i na kraju uprave klubova snose odredjenu odgovornost, ali realno najmanju, koliko god se napadale. ljudi u oba kluba donose odluke pod pritiskom mupa i vlastitih navijaca, prvenstveno.
evo realno, krivi su:
1. navijaci
2. mup
3. uprave klubova
tim redoslijedom. navijaci prvenstveno, jer nema sanse da bi danas proslo bez incidenata da se sjedi zajedno i daje pola stadiona haman rivalu. jednostavno nema. prosla su ta vremena.
mup je kriv jer uvijek uvijek gledaju da sebi olaksaju posao. umjesto da sluze gradjanima, to je njima prioritet.
i na kraju uprave klubova snose odredjenu odgovornost, ali realno najmanju, koliko god se napadale. ljudi u oba kluba donose odluke pod pritiskom mupa i vlastitih navijaca, prvenstveno.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo potpisujem.svemalim1 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 15:30bezveze se prepucavate svaki derbi oko karata. ko je poceo, ko je kriv, kome su gori uslovi, koliko ko treba dobiti, uvijek iste price.
evo realno, krivi su:
1. navijaci
2. mup
3. uprave klubova
Koševo Zapad
U pravu sisvemalim1 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 15:30bezveze se prepucavate svaki derbi oko karata. ko je poceo, ko je kriv, kome su gori uslovi, koliko ko treba dobiti, uvijek iste price.
evo realno, krivi su:
1. navijaci
2. mup
3. uprave klubova
Dakle, 1. Uprave klubova, 2. MUP KS, 3. Navijaci.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 apr 2025, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa hajmo mi prvi krenut da se ovo zavrsi.Pitarima Sjever na Grbavici nama ostalo a na Hadisonu nama Jug i pola Zapada i Vozdra.Eto sta bi falilo ovako.Svi bi bili u dobitku i stenopo.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Brate nerealno je da im das cijeli sjever, ali prosto nemoguce .
Grbavica 13.000 .. gdje ce nasi?
To bi moglo kad bi Grbavica imala kapacitet barem 20k.
Ovako je to nemoguce, bilo bi haman vise gostiju nego domacih navijaca.
Željezničar über alles
Glupo je sto su jucer ujutro objavili da je prodaja odmah u roku od dva tri sata, prvi sam ocekivao prodaju danas i sutra. Sreca snasao sam se.Zutti je napisao/la: ↑25 apr 2025, 15:12Ma znaš na šta sam mislio, jučer prvi dan prodaje, danas drugi. Isto tako smo mi za prošli derbi drugi dan ujutro prodali zadnju kartu pa niko nije ni spomenuo. Smiješna su to brojke, al volite se vi provaljivati s samohvaljenjem
Fk Željezničar.
Manite se gluposti. Ne mozes im dati najvecu tribinu citavu, bas nerealno.
Fk Željezničar.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
2000 karti za hz na Grbavici
3000 karti + dio zapada na Kosevu
Najrealnije je ovo , drugacije je nemoguce
3000 karti + dio zapada na Kosevu
Najrealnije je ovo , drugacije je nemoguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.