To bi moglo kad bi Grbavica imala kapacitet barem 20k.
Ovako je to nemoguce, bilo bi haman vise gostiju nego domacih navijaca.
To bi moglo kad bi Grbavica imala kapacitet barem 20k.
Glupo je sto su jucer ujutro objavili da je prodaja odmah u roku od dva tri sata, prvi sam ocekivao prodaju danas i sutra. Sreca snasao sam se.Zutti je napisao/la: ↑25 apr 2025, 15:12Ma znaš na šta sam mislio, jučer prvi dan prodaje, danas drugi. Isto tako smo mi za prošli derbi drugi dan ujutro prodali zadnju kartu pa niko nije ni spomenuo. Smiješna su to brojke, al volite se vi provaljivati s samohvaljenjem
Manite se gluposti. Ne mozes im dati najvecu tribinu citavu, bas nerealno.
Nudjene su im pare da odigraju pod rucnom, pa im je prijeceno raznim stvarima kad su odbili.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:43Gledam ovaj klip nakon utakmice Željezničara , na čije pare misli Krpic kad kaže “Ne trebaju nam njihove pare!?”
Pa to se prijavi.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:47Nudjene su im pare da odigraju pod rucnom, pa im je prijeceno raznim stvarima kad su odbili.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:43Gledam ovaj klip nakon utakmice Željezničara , na čije pare misli Krpic kad kaže “Ne trebaju nam njihove pare!?”
Nista novo za Borac. Oni rade i gore stvari, posebno u BL. Pitajte bilo kojeg igraca kakav tretman dozive na stadionu, od sluzbenih lica, i policije, do domacina.
Ne znam sto mene pitas, ne navijam ja za Zeljeznicar niti imam ista sa tim klubom. Kazem na sta se vjerovatno odnosi jer se o tome prica, a Borac radi i 10 puta gore stvari. Kakve prijave, kome.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:49Pa to se prijavi.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:47Nudjene su im pare da odigraju pod rucnom, pa im je prijeceno raznim stvarima kad su odbili.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:43Gledam ovaj klip nakon utakmice Željezničara , na čije pare misli Krpic kad kaže “Ne trebaju nam njihove pare!?”
Nista novo za Borac. Oni rade i gore stvari, posebno u BL. Pitajte bilo kojeg igraca kakav tretman dozive na stadionu, od sluzbenih lica, i policije, do domacina.
Proglasi se prvenstveno neregularnim.
Ne smije vam niko nudit pare da pustite utakmicu.
Mislim kako tako normalno pričate o tom kao da ništa nije bilo ?
Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:51Ne znam sto mene pitas, ne navijam ja za Zeljeznicar niti imam ista sa tim klubom. Kazem na sta se vjerovatno odnosi jer se o tome prica, a Borac radi i 10 puta gore stvari. Kakve prijave, kome.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:49Pa to se prijavi.IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:47
Nudjene su im pare da odigraju pod rucnom, pa im je prijeceno raznim stvarima kad su odbili.
daj Duska uozbilji sejurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:51Ne znam sto mene pitas, ne navijam ja za Zeljeznicar niti imam ista sa tim klubom. Kazem na sta se vjerovatno odnosi jer se o tome prica, a Borac radi i 10 puta gore stvari. Kakve prijave, kome.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:49
Pa to se prijavi.
Valjda znas ko kontrolise SIPA-u. Vidimo kako Dodika privode. Sto se novinara tice, velika vecina zna veoma dobro sta se desava u nasoj ligi. Zasto sute, to je druga tema. Sudije su posebna stoka. Pitaj slobodno nekog igraca sta je normalno dozivjeti od sudija. Ne govorim ni samo o siljenju, nego o podjebavanju, psovkama najmilijih i slicno. I nikom nista na kraju jer je citav sistem poklopljen po vertikali.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:51Ne znam sto mene pitas, ne navijam ja za Zeljeznicar niti imam ista sa tim klubom. Kazem na sta se vjerovatno odnosi jer se o tome prica, a Borac radi i 10 puta gore stvari. Kakve prijave, kome.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:49
Pa to se prijavi.
Sta da napise? Da jedan forumas pretpostavlja da su im vjerovatno nudjenje pare.jurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?
Al zato kroz svaki tekst o derbiju provlače kako Željezničar ima sve u svojim rukama, kobiva nama je samo da se pojavimo na derbiju. Sve to piše neki Eldar.BegovicRamiz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:55daj Duska uozbilji sejurisicduska je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:52Sipi. Imal kakav novinar na ovom portalu da to napise ?IMResurrected je napisao/la: ↑25 apr 2025, 16:51
Ne znam sto mene pitas, ne navijam ja za Zeljeznicar niti imam ista sa tim klubom. Kazem na sta se vjerovatno odnosi jer se o tome prica, a Borac radi i 10 puta gore stvari. Kakve prijave, kome.
picici ne smiju da napisu da je bilo sudijsko klanje koje se moglo vidjeti a da pisu o necemu o cemu se naglaba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.