Najpostenije
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Yebo majku, jos malo pa ce rezultat sa zapisnika ispravljatiIspravljen zapisnik s meča Borac - Sarajevo, šest dana kasnije upisan karton igraču Bordo tima

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Serem vam se na savez majku vam lopovski **** probušeni fuj...
-
- Kontakt:
Znaci da mi svoje navijace tjeramo sa stadiona da bi pitari mogli doci

Sasvim logicno, e cuj sjever za jug

Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 25 apr 2025, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sto se tice karata oba kluba pogresno rade. Dok nije bilo istoka na Grbavici horde su imale zdenku i trecinu tadasnjeg istoka. Sada kada se napravio istok logicno bi bilo da i gostujuci dobiju malo vise karate. Naprotiv zadnjih godina su smanjili broj karata i povecali tampon zone i tako smanjili na obostranu stetu broj navijaca. Sto se tice Koseva manijacima treba citav jug dati. Na zapad svakako uvijek dođe masu zeljovaca bez obzira koliko dobiju karata za jug, tako da zapad nikad nije bio problem.
Zadnja izmjena: maroon46, dana/u 25 apr 2025, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
"Nebi nam punca drug", zato smo odbili...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:06Mene ne cudi uopste da im je Borac prijetio i nudio pare, cudi me samo sto su odbili![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:43"Nebi nam punca drug", zato smo odbili...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:06Mene ne cudi uopste da im je Borac prijetio i nudio pare, cudi me samo sto su odbili![]()

A sta mi nismo navijaci svog kluba? Mi ne smijemo doci u goste pogledati derbi utakmicu? Zasto unistavate derby?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Znaci da mi svoje navijace tjeramo sa stadiona da bi pitari mogli doci![]()
Sasvim logicno, e cuj sjever za jug![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Bil ti tjerao svoje navijace da omogucis dolazak gostujucim ?maroon46 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Sro se tice karata oba kluba pogresno rade. Dok nije bilo istoka na Grbavici horde su imale zdenku i trecinu tadasnjeg istoka. Sada kada se napravio istok logicno bi bilo da i gostujuci dobiju malo vise karate. Naprotiv zadnjih godina su smanjili broj karata i povecali tampon zone i tako smanjili na obostranu stetu broj navijaca. Sto se tice Koseva manijacima treba citav jug dati. Na zapad svakako uvijek dođe masu zeljovaca bez obzira koliko dobiju karata za jug, tako da zapad nikad nije bio problem.
Isto da se jedan razred skupio pa isto pisete, peti 2

-
- Kontakt:
Mi unistavamo derbi jer necemo da otjeramo svoje navijace nebil pitari dosli ? Nemamo kapacitet, kontas. I ovo sto dobijete nas opet nagazi jer nam skine posjetu zbog tampon zona. Vas moze doci 25k na derbi i mi opet necemo dobiti cijeli Jug, al zato nas bude 9-10k na Grbavici i opet vam malo. Daj jos. A imamo mnogo bolju posjetu generalno.ledesma je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:44A sta mi nismo navijaci svog kluba? Mi ne smijemo doci u goste pogledati derbi utakmicu? Zasto unistavate derby?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Znaci da mi svoje navijace tjeramo sa stadiona da bi pitari mogli doci![]()
De ba, uozbilji se.
Jeste li dobili 5%?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:48Mi unistavamo derbi jer necemo da otjeramo svoje navijace nebil pitari dosli ? Nemamo kapacitet, kontas. I ovo sto dobijete nas opet nagazi jer nam skine posjetu zbog tampon zona. Vas moze doci 25k na derbi i mi opet necemo dobiti Jug, al zato nas bude9-10k na Grbavici i opet vam malo. Daj jos.ledesma je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:44A sta mi nismo navijaci svog kluba? Mi ne smijemo doci u goste pogledati derbi utakmicu? Zasto unistavate derby?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42
Znaci da mi svoje navijace tjeramo sa stadiona da bi pitari mogli doci![]()
De ba, uozbilji se.
odsad samo pet posto imirna bosnaledesma je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:50Jeste li dobili 5%?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:48Mi unistavamo derbi jer necemo da otjeramo svoje navijace nebil pitari dosli ? Nemamo kapacitet, kontas. I ovo sto dobijete nas opet nagazi jer nam skine posjetu zbog tampon zona. Vas moze doci 25k na derbi i mi opet necemo dobiti Jug, al zato nas bude9-10k na Grbavici i opet vam malo. Daj jos.
De ba, uozbilji se.
dostaje ivaseg zuluma derbiste unistili
menstrual
Sjever za jug i jos mirnijacaffetin je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:54odsad samo pet posto imirna bosnaledesma je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:50Jeste li dobili 5%?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:48
Mi unistavamo derbi jer necemo da otjeramo svoje navijace nebil pitari dosli ? Nemamo kapacitet, kontas. I ovo sto dobijete nas opet nagazi jer nam skine posjetu zbog tampon zona. Vas moze doci 25k na derbi i mi opet necemo dobiti Jug, al zato nas bude9-10k na Grbavici i opet vam malo. Daj jos.
De ba, uozbilji se.
dostaje ivaseg zuluma derbiste unistili

-
- Kontakt:
Nemoj pokusavati shvatiti stvari koje ne mozes, dzaba se mucis.ledesma je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:44A sta mi nismo navijaci svog kluba? Mi ne smijemo doci u goste pogledati derbi utakmicu? Zasto unistavate derby?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Znaci da mi svoje navijace tjeramo sa stadiona da bi pitari mogli doci![]()
-
- Kontakt:
Da ti nacrtam jer ocito ne kontas.ledesma je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:50Jeste li dobili 5%?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:48Mi unistavamo derbi jer necemo da otjeramo svoje navijace nebil pitari dosli ? Nemamo kapacitet, kontas. I ovo sto dobijete nas opet nagazi jer nam skine posjetu zbog tampon zona. Vas moze doci 25k na derbi i mi opet necemo dobiti Jug, al zato nas bude9-10k na Grbavici i opet vam malo. Daj jos.
De ba, uozbilji se.
Gradski stadion, kapacitet 30k mi dobili 1.8k karata = 6% i to odvojena tribina.
Grbavica, kapacitet 13.2k vi dobili 1.5k karata odnosno 11% gdje nas jos jebu tampon zone.
-
- Kontakt:
Pa gdje ste ih trpali prije 10 godina dok nije bilo istoka?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:45Bil ti tjerao svoje navijace da omogucis dolazak gostujucim ?maroon46 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Sro se tice karata oba kluba pogresno rade. Dok nije bilo istoka na Grbavici horde su imale zdenku i trecinu tadasnjeg istoka. Sada kada se napravio istok logicno bi bilo da i gostujuci dobiju malo vise karate. Naprotiv zadnjih godina su smanjili broj karata i povecali tampon zone i tako smanjili na obostranu stetu broj navijaca. Sto se tice Koseva manijacima treba citav jug dati. Na zapad svakako uvijek dođe masu zeljovaca bez obzira koliko dobiju karata za jug, tako da zapad nikad nije bio problem.
Isto da se jedan razred skupio pa isto pisete, peti 2![]()
Jedino ispravno 2000 za nas na Grbavicic(1500+500 istok),kompletan jug i dio zapada za vas na Kosevu mada na zapadu uvijek bude vasih bez obzira da li ga dobili
Unistavaju derbi,sad ce nama vasi dat 650 karata(sasvim posteno)nasi bojkotovati pa vracati i tako sve u krug.Svaki derbi se prica svodi na isto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nece vasi bojkotvati nego vec bojkotuju jer smo vec sad dobili 5%.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:59Pa gdje ste ih trpali prije 10 godina dok nije bilo istoka?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:45Bil ti tjerao svoje navijace da omogucis dolazak gostujucim ?maroon46 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Sro se tice karata oba kluba pogresno rade. Dok nije bilo istoka na Grbavici horde su imale zdenku i trecinu tadasnjeg istoka. Sada kada se napravio istok logicno bi bilo da i gostujuci dobiju malo vise karate. Naprotiv zadnjih godina su smanjili broj karata i povecali tampon zone i tako smanjili na obostranu stetu broj navijaca. Sto se tice Koseva manijacima treba citav jug dati. Na zapad svakako uvijek dođe masu zeljovaca bez obzira koliko dobiju karata za jug, tako da zapad nikad nije bio problem.
Jedino ispravno 2000 za nas na Grbavicic(1500+500 istok),kompletan jug i dio zapada za vas na Kosevu mada na zapadu uvijek bude vasih bez obzira da li ga dobili
Unistavaju derbi,sad ce nama vasi dat 650 karata(sasvim posteno)nasi bojkotovati pa vracati i tako sve u krug.Svaki derbi se prica svodi na isto
-
- Kontakt:
I jos po gram bijelog ili litar viskija po navijacu, mogu i kurve nakon tekme

Zelje i pozdravi
Za sljedeći derbi na Grbavici očekujemo 1.500 + 800 ulaznica za istok. Postupite i vi jednom racionalno i konstruktivno. Vaše šibicarenje i sitničarenje je uništilo derbi.
-
- Kontakt:
Onda su se printale karte za Jug ko blesave, nisi se mogao okrenuti, doslovno. Covjek na covjeku + onaj donji dio. Sada to ne moze, a i ne treba, da neko pogine ili se ugusi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:59Pa gdje ste ih trpali prije 10 godina dok nije bilo istoka?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:45Bil ti tjerao svoje navijace da omogucis dolazak gostujucim ?maroon46 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:42Sro se tice karata oba kluba pogresno rade. Dok nije bilo istoka na Grbavici horde su imale zdenku i trecinu tadasnjeg istoka. Sada kada se napravio istok logicno bi bilo da i gostujuci dobiju malo vise karate. Naprotiv zadnjih godina su smanjili broj karata i povecali tampon zone i tako smanjili na obostranu stetu broj navijaca. Sto se tice Koseva manijacima treba citav jug dati. Na zapad svakako uvijek dođe masu zeljovaca bez obzira koliko dobiju karata za jug, tako da zapad nikad nije bio problem.