FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Trabzon se plasirao u finale Lige Prvaka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Juniori Trabzonspora u finalu Lige prvaka. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Eto na koga mi naletimo 

Srce na teren, borba do iznemoglosti i borba za svaku loptu. To je jedini put ka cilju i uspjehu i to jedino navijači prepoznaju i nikada to ne mogu i neće zaboraviti.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sviđa mi se ova tišina, bez pompeznih najava i prevelikih očekivanja. Kad god je bila ovakva situacija, radovali smo se. 

-
- Kontakt:
Garcevic nije htio u akademiju , htio je seniorski fudbal, mi mu to ne možemo garantovati ide da se razvija gdje mu je boolje. Što je i pošteno.
Mi imamo svojih juniora moji čekaju šansu i nije ni fer mu pružit odmah šansu u prvom timu pored njih.
Mi imamo svojih juniora moji čekaju šansu i nije ni fer mu pružit odmah šansu u prvom timu pored njih.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ja bih turkesa prvo poluvrijeme, mozda ga ponese atmosfera ko zna
- FKSDoGroba
- Kontakt:

Zeljana kuuurrrrrrrrvooooooo
Samo nepodpast pod atmosveru i pokusat zabit go u prvih 10
Minuta..a ako se to nedesi nije problem bitno je da budemo jaci u duelima i energetski, ili da nas izprovociraju supljacima sa dobijemo crveni ili neki nepromisljen pensl
Minuta..a ako se to nedesi nije problem bitno je da budemo jaci u duelima i energetski, ili da nas izprovociraju supljacima sa dobijemo crveni ili neki nepromisljen pensl
- luckystrike
- Kontakt:
Jedino u čemu su kone bolje jesu čarke i unošenje nervoze. Ako ih "iskuliramo" i trezveno se posvetimo igranju lopte, rezultat neće izostati.
-
- Kontakt:
Nemojte biti piččke,nemojte dozvoliti da vas tuku Kvržići,Krpići i slična seljadija,a da se vi grlite sa njima poslije utakmice.J.ebite im majku,igrate u svojoj avliji.Oštro od prve minute.
Naprijed Sarajevo
Naprijed Sarajevo

-
- Kontakt:
Momci zgazite ih!Ne dajte pardona yebite im majku seljacku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moguce da je Maminjo od ljeta nas, ako je ovo tacno.
Fudbalski klub Sarajevo se nalazi u završnim pregovorima oko kupovina Nogometnog kluba Domžale iz Slovenije
-
- Kontakt:
MI SMO SA DRUGE STRANE, **** VAM MAME, NASA SE PJESMA ORI, **** VAM ZELJO MATER!!!
Sutra pokazite ko smo mi, a ko oni jako pobjedite debile nafurane, sve cu vam uznazad oprostiti!!

Sutra pokazite ko smo mi, a ko oni jako pobjedite debile nafurane, sve cu vam uznazad oprostiti!!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Mi vec imamo uhodanu tu varijantu. Uhodanu u evropskim utakmicama. Zato vas pozivam da se i ovaj put odradi isto.
Bez obzira na kojoj cete tribini biti, pratite pjesmu sa sjevera. Sto cesce i vise, da ne kazem stalno
Kop, ili nesto slicno tome, moze bit gdje god ste vi.
Ustani i navijaj! Prati tribinu koja vodi navijanje.
Pjesmom i podrskom, da damo dodatni poticaj i impuls, da i nasi igraci na terenu pokazu ono sto mogu. A mogu!
Onako kako smo to perfektno radili u evropskim utakmicama
"...Saraj'vo, za tebe zivimo..."
Bez obzira na kojoj cete tribini biti, pratite pjesmu sa sjevera. Sto cesce i vise, da ne kazem stalno

Pjesmom i podrskom, da damo dodatni poticaj i impuls, da i nasi igraci na terenu pokazu ono sto mogu. A mogu!
Onako kako smo to perfektno radili u evropskim utakmicama

"...Saraj'vo, za tebe zivimo..."

- FKS -
-
- Kontakt:
Sve 3 tribine 90 minuta !!!Hajdeee je napisao/la: ↑26 apr 2025, 09:53Mi vec imamo uhodanu tu varijantu. Uhodanu u evropskim utakmicama. Zato vas pozivam da se i ovaj put odradi isto.
Bez obzira na kojoj cete tribini biti, pratite pjesmu sa sjevera. Sto cesce i vise, da ne kazem stalno![]()
Onako kako smo to perfektno radili u evropskim utakmicama![]()
"...Saraj'vo, za tebe zivimo..."![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Taman imamo dovoljno igrača na platnoj listi da mogu u 2 kluba po 3 takmičenja igrat' a ni trenera nam ne fali, pogotovo ovih forumskih stručnjaka.
-
- Kontakt:
Ima se novca da se drugi klub kupi a stadion moze ovakav 

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.