Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Denis Ispušlić
Kontakt:

Re: 22 kolo PLBIH

Post Postao/la Denis Ispušlić » 14 apr 2011, 23:51

Ajd sve nekako,al gdje ces me u Hercegovinu... :D
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 apr 2011, 23:52

Denis Ispušlić je napisao/la:Ajd sve nekako,al gdje ces me u Hercegovinu... :D
Ma ne znam jarane odakle si, ispricavam se :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 apr 2011, 23:54

ŠB.TRN je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!! :D ;)
Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!... ;)
Bio sam ja na toj utakmici, Željo prazne golove fulao, onaj Raščić i Hadžić, Vladavića 3-4 puta sa leđa skinuo isti igrač, čini mi se Muharemović i nije dobio crveni i onda negdje u 81. ili 82. minuti Matko iz ničega da gol...Meni je izgledala kao namještena utakmica...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RAM - 1922
Kontakt:

Post Postao/la RAM - 1922 » 15 apr 2011, 00:03

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) - 2. cisto... Drina vec jednom nogom u nizem rangu
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - 1 Sarajevo favorit....
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - 1 Slavija favorit
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - 1 Slobodi trebaju bodovi, Buducnost najvjerovatnije ispada...
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - 1 za miran nastavak prvenstva, travniku ne trebaju bodovi
HŠK "Svinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - x2 - Ocekujem pobjedu Borca, osim ako ne bude 2-3 penala za svinjski
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - 1x Celik favorit, Zvijezda obezbijedila opstanak....
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 1 Siroki bi trebao ovo uzeti....
Mostar u srcu VELEZ do groba !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 apr 2011, 07:04

RAM - 1922 je napisao/la: FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - 1 za miran nastavak prvenstva, travniku ne trebaju bodovi
Misliš da ne treba? Pa Travnik je peti, samo 3 boda manje od Sarajeva koje je treće. Sad skontaj dal' treba il' ne treba.
Čelik Zenica 1945

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 15 apr 2011, 10:14

Bianconeri1988 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Široki kad je bio prvaka,Matija Matko na Grbavici dao gol.Nisu htjeli poceti utakmicu na vrijeme da bi saznali rezultat utakmice,mislim Modriča-Široki.Koliko se sjecam Modrica pobjedila,spiker rece na stadionu tu vijest i za 2-3 minute zabi ga Matija za Sarajevo.Ipak Široki postao prvak,bio sam na toj utakmici uzivo i znam da su navijači Želje posle utakmice trazili ove iz uprave i jeb...i im majku.Raščića neki napali,momak se krivio ko kisna godina.Sudac Zrilić iz Banja Luke!!!Zato ja govorim,valjda ce ici na pobjedu!!! :D ;)
Vjerojatno vas vecina sto ovdje pisete nije ni bila na toj utakmici.Moze li mi netko od navijača Želje ovo potvrditi.Na jednoj temi receno mi je da je ovo sve ovako bilo!!!Netko od preko 20 godina!!... ;)
Bio sam ja na toj utakmici, Željo prazne golove fulao, onaj Raščić i Hadžić, Vladavića 3-4 puta sa leđa skinuo isti igrač, čini mi se Muharemović i nije dobio crveni i onda negdje u 81. ili 82. minuti Matko iz ničega da gol...Meni je izgledala kao namještena utakmica...
A ti si sa tadašnjih svojih 10 godina mogao procijeniti šta je namještena tekma? Ne kaki.
Meni je samo žao što smo 2008 pobijedili Čelik u zadnjem kolu i ostavili ih bez Evrope a g.ovna otišla umjesto njih u kup uefe!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 15 apr 2011, 10:56

Drina - Željezničar - 2 - Čista 2, Drina je već nažalost pomirila se sa sudbinom, doveden je za trenera čovjek koji veze nema a i tu su prodaje utakmica tako da je ovde 2 sigurno
Sarajevo - Rudar - 1 - Sarajevo sigurno dobija
Slavija - Olimpic - 1 - Sigurna Slavija
Sloboda - Budućnost - 1 - Sloboda sigurna
Velež - Travnik - 1 - Velež u daljem nastavke serije upisuje nova tri sigurna boda
Zrinjski - Borac - 1X - Biće ovo jedna dobra utakmica
Čelik - Zvijezda - 1 - Čelik siguran
Široki Brijeg - Leotar - 1 - Široki siguran
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 15 apr 2011, 11:12

ŠB.TRN je napisao/la:
ma kakvo namjestanje... :roll:

mi pitarima ili oni nama ne bi nikad pustili bodove tek tako...

sjeca li se ko 2009. kada se sarajevo borilo za evropu i predzadnje kolo, cini mi se dolaze nama na grbavicu, i svi naravno mislili da cemo ih pustiti, al smo ih pobjedili 2-0 i otezali zivot iako su kasnije pitari otisli u evropu...

kod nas nema ljubavi kad su rezultati u pitanju... oni slave videoton ko da je njihov licni uspjeh... tako da u derbiju uzima onaj ko bude sretniji (u vecini slucajeva) ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 15 apr 2011, 12:25

@tm 84. Ma pusti djecu. Ne sjećaju se oni te tekme nikako. Evo izvještaja sa šta je SA.x sa te tekme:

Premijer liga
Željezničar - Sarajevo 0:1
U derbi susretu 24. kola nogometne Premijer lige BiH Sarajevo je danas savladalo Željezničara sa 1:0 (0:0). Strijelac jedinog gola bio je Matija Matko u 82. minuti.

Susret je na stadionu Grbavice, pred oko 10.000 gledalaca, sudio Robert Zrilić iz Banje Luke.

Željezničar: Efendić, Cocalić, Spahić, Memišević, Selimbegović, Dialiba (od 46. Ad. Raščić), Al. Raščić, Žerić, Pelak (od 20. Vladavić), Kajtaz, Avdić.

Sarajevo: Alaim, Muharemović, Mačkić, Maksumić, Zukić (od 46. Hadžić), Trivunović, Ihtijarević (od 70. Šarić), Duro, Obuća, Matko, Repuh (od 81. Hasančić).

Nogometaši Sarajeva su u 87. gradskom derbiju sa minimalnih 1:0 savladali Željezničara. Ovom pobjedom Sarajevo je prekinulo neugodnu tradiciji i nakon gotovo šest godina uspjelo pobijediti rivale s Grbavice.

Utakmica je protekla u anemičnoj igri obje ekipe. Nešto bolji su bili nogometaši Sarajeva, koji su stvorili nekoliko dobrih prilika, a do pobjede su uspjeli doći tek u finišu.

Sarajevo je u 20. minuti prvi put zaprijetilo preko Obuće, koji se nije najbolje snašao u šesnaestercu domeće ekipe. U 40. minuti Matko je pokušao sa 16 metara, ali je njegov udarac odbranio Efendić.

Finiš prvog poluvremena pripao je Željezničaru, koji je imao dvije stopostotne prilike za gol. Prvo je u 43. minuti nakon šuta Avdića loptu na gol liniji zaustavio Duro, a dvije minute kasnije dobar udarac Avdića krajnjim naporom je odbranio Alaim.

Drugi dio igre u potpunosti je pripao gostima s Koševa. Nakon nekoliko propuštenih prilika radost svojim navijačima donio je Matko golom u 82. minuti.

Do kraja susreta nije bilo većih šansi pa je rezultat ostao nepromijenjen.

Ovom pobjedom Sarajevo se približili na samo tri boda zaostatka iza lidera Širokog Brijega i definitivno se uključilo u borbu za naslov prvaka.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 apr 2011, 12:32

ŠB.TRN je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

koji pacenici

A onda Ivo sredi tekmu u posusju i sve dodje na svoje mjesto :D :D :D

Kome vi suplju prosipate

RAM - 1922
Kontakt:

Post Postao/la RAM - 1922 » 15 apr 2011, 12:36

Nimla_RZ je napisao/la:
RAM - 1922 je napisao/la: FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - 1 za miran nastavak prvenstva, travniku ne trebaju bodovi
Misliš da ne treba? Pa Travnik je peti, samo 3 boda manje od Sarajeva koje je treće. Sad skontaj dal' treba il' ne treba.
i da treba njima dobit cemo ih
Mostar u srcu VELEZ do groba !!!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 15 apr 2011, 13:14

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 - Cisto kao suza.
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1X - Sarajevo u problemima, ali rudaru fale 4 najbolja igraca.
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - Euforija evropska :D
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 - Kao kuca
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1X - Travnik zna da iznenadi, mada vise bi volio da Velez dobije.
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1X - Borac ne moze da bude stalno u vrhunskoj formi i mora da upadne jednom u rezultatsku krizu, bolje da sada upadnu nego pred kraj sezone.
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 - Bice dobra utakmica, ali naravno kao i uvijek penal za Celik rijesava sve.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 - Siroki polako pocinje da se vraca u staru formu.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 apr 2011, 13:49

Prijedor je napisao/la:FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 - Cisto kao suza.
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1X - Sarajevo u problemima, ali rudaru fale 4 najbolja igraca.
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - Euforija evropska :D
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 - Kao kuca
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1X - Travnik zna da iznenadi, mada vise bi volio da Velez dobije.
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 1X - Borac ne moze da bude stalno u vrhunskoj formi i mora da upadne jednom u rezultatsku krizu, bolje da sada upadnu nego pred kraj sezone.
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 - Bice dobra utakmica, ali naravno kao i uvijek penal za Celik rijesava sve.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 - Siroki polako pocinje da se vraca u staru formu.
glup si,ne provaljuj se bezveze kad nemas blage o cemu pricas,2 nam penala dosad svirana i to je bas cesto :lol: dok je protiv celika troduplo vise svirano :roll: da nije smjesno bilo bi zalosno,naso si nesto nama pricat,a vama u 90 i nekoj proslo kolo penal sviran i plus cist penal slavija nije dobila..trebam li te podsjetit sta je bilo prosle sezone u prijedoru kad ste s nama igrali,iz auta ste dali go,niko nije diro loptu,a prizno se go..tolko o tim postenjacinama prijedorskim :!:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 15 apr 2011, 14:44

Drina - Željezničar 0-2 rutinska pobjeda :D
Sarajevo - Rudar Prijedor 3-1 rutinska pobjeda
Slavija - Olimpic Ova utakmica ce bit zanimljiva ko Mia Secerovic 0-0 :D
Sloboda - Budućnost 1-0 dovoljno :D
Velež - Travnik Susret dvije mesarske ekipe 3-2 za Velez 8-)
Zrinjski - Borac Znamo svi scenario ove utakmice 0-1 uz pomoc vjetra :?
Čelik - Zvijezda Celik lud kod kuće 3-0 :D
Široki Brijeg - Leotar Siroki s novim trenerom ce bit' bolji "frst period" 2-0 :D :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 15 apr 2011, 15:20

Ako bude regularno sudjenje Zvijezda dobiva 100%.Sve ekipe koje igraju napadacki s ciljem da se nadigravaju, naravno uz korektno sudjenje Zvijezdi odgovara.Celik je takva ekipa i sa pravom tipujem na Zvijezdu.Celik-Zvijezda 0-1(Ristic).

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 15 apr 2011, 15:28

zvjezdas je napisao/la:Ako bude regularno sudjenje Zvijezda dobiva 100%.Sve ekipe koje igraju napadacki s ciljem da se nadigravaju, naravno uz korektno sudjenje Zvijezdi odgovara.Celik je takva ekipa i sa pravom tipujem na Zvijezdu.Celik-Zvijezda 0-1(Ristic).
hahhahah po 100km celik:zvijezda 3:1 adilovic hadzic sisic .......svi sretni i onda robija u travnik pa na grbavicu :o :o
razocara me likce po ko zna koji put .....al

Amcheee
Kontakt:

Post Postao/la Amcheee » 15 apr 2011, 16:01

RAM - 1922 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
i da treba njima dobit cemo ih
uzet ce Travnik bod :D

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 15 apr 2011, 17:33

Ako zasluži halalimo bodove, al' prosto sumnjam.

Naprijed Rođeni !
Who dares, wins !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 15 apr 2011, 17:38

NeToBoLa je napisao/la:Ako zasluži halalimo bodove, al' prosto sumnjam.

Naprijed Rođeni !
Ma nema šanse da uzme... domaćinska ekipa do bola!
Čelik Zenica 1945

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 apr 2011, 18:09

Pa nema kola da je odigrano a da su sve ekipe u punom sastavu,uredu je kad ti fali 1 ili 2 igraca ali kod nas su pred svako kolo naslovi tipa ekipa Leotara dolazi u Siroki desetkovana pa Borac u Mostaru bez 4-5 igraca i svako kolo se tako ponavlja samo sto se timovi mijenjaju...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.