Svasta ti napisao, a da nista nisi rekao, osim da je predsjednik Barcelone populista.TonySosa je napisao/la: ↑25 apr 2025, 20:49Ovim tvojim komentarom samo ti pokazujes da si operisan od realnosti jer je EP davno zavrsilo i uopce ne ulazi u razmatranje za Ballon d Or ove godine. Tako mozes i Viniciusu i Bellinghamu ubrojati sve bitne golove koje su postigli prosle sezone. Ovo za gol protiv Benfice, no comment. Kao da nikad niko nije postigao slicne golove.Evander je napisao/la: ↑25 apr 2025, 20:39Ma jok, Vinicius ce biti kandidat za nista, ili ona precjenjena klada Belingem
Da te napomenem, dijete 17. god
1. Zabio u polufinalu EP GOLCINU
2. Asistirao u finalu EP
2. Zabio Real u obje utakmice, kad su ih oba puta ponizili. Jedna utakmica je bila finale
3. Zabio golcinu nedavno za prolaz u ligi nacija za Spaniju
4. Zabo golcinu nedavno u LP protiv Befice
5. Citav svijet vidi ko je i sta Yamal, dijete od 17 godina. Samo duduk i RM fanboy, operisan od realnosti i morala, bi lafo da ismijava nesto![]()
Meni govoris da sam operisan od morala zbog fudbala i komentara na relaciji Barcelona-Madrid, gdje je predsjednik Barcelone najobicniji populisticki politicar u stilu svih politicara u Bosni. Ti stvarno nisi normalan.
Racuna li se liga nacija, kao najjace reprezentativno takmicenje ove godine? Ili se to ne gleda, jer su igraci RM kante u reprezentaciji?
Da, operisani ste od morala i objektivnosti.
Klub koji je imao najvecu pomoc od strane sudija u istoriji fudbala, se zali na sudije
Jako dobro mi svi znamo da je ovo samo pritisak na sudije i da ce naravno izaci sutra na teren. U strahu su velike oci, a nakon svih ponizenja ove sezone, strah je objektivan i hajmo malo ciganati. Vidjet cemo sutra MMA RM na terenu, to je zagarantovano. Zato se i vrsi pritisak na sudije.