Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Manijaci k'o turisti (u svom gradu) - došli uslikali se ispred Viječnice i Boga pitaj kad će se (ako ikad) opet vratiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Brate ti si retardiran za tebe nema pomoci.
Utakmice sa pocetka ove sezone a ne iz prosle,sve 3 utakmice sa pocetka retarde retardirani.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa prosli derbi vas je bila puna Grbavica pa niste pobijedili, cak ste trebali primiti pet komada. Vi bas mislite da ima veze koliko je cijih navijaca. Sve je do igraca, trenera i sudija. Navijaci su tu najmanje bitni
Dive se sami sebi što su došli ispred Vijećnice jer to gledaju kao veliki navijački podvig, dok s druge strane jako često govore da navijača Sarajeva ima samo na Kobiljoj Glavi i Kromolju. Momci, gdje trokira?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hahaha ekskurzija.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Oni se kao sprdaju s nama sto igramo na gradskom stadionu a njima sve poklonjeno. Ulazu se budjetske pare u Grbavicu i daje se ovim klosarima jos jedna natkrivena tribina a na gradskom stadionu ne mogu jednu natkriti da ljudi mogu povesti djecu da ne kisnu
-
EastMadness
- Kontakt:
Gledaj ih mokri ko miševi , valjalo je po onom kijametu hodati

pljuska jak bio, idealna prilika da pokazete da i vi do centra grada stici mozeteGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 21:53
Hahahaha kakav uhljup mali, Manijacima ne mozes to reci , al nikako Boga mi.![]()
Hahahahahahahaha kakav brat
Nađi mi onda iz bilo koje sezone derbi na kojem vas je manje nego na ovim utakmicama, nebitno koja sezona.
Fino si napisao da ste jedini klub čijih navijača ima više na Slogu, Igmanu ili Širokom nego na derbiju, ja ti pukao dvije pljuske, demantovao laži koje si iznio i sad je sasvim u redu to što ti zbog toga pjeniš toliko.
Kakav glupko, svaka čast.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Naravno da ces procitati djecije gluposti kad djeca samo pisu ..
E cuj ekskurzija, e cuj pljusak pa dosli , ima li jos sta ? Hahahahah
Sasvim je ok ovako suknuti, nema potrebe da pjenite jufkice tanke
DVA DANA DVAAA DANAAA
STA TI ZNACE U ZIVOTUU
SKLONITE SE SAKRIJ TE SE
BAREM PETAK I SUBOTUUU
E cuj ekskurzija, e cuj pljusak pa dosli , ima li jos sta ? Hahahahah
Sasvim je ok ovako suknuti, nema potrebe da pjenite jufkice tanke
DVA DANA DVAAA DANAAA
STA TI ZNACE U ZIVOTUU
SKLONITE SE SAKRIJ TE SE
BAREM PETAK I SUBOTUUU
Zadnja izmjena: GrbavicaHram1921, dana/u 25 apr 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma nisi ti nista puko nego si ti samo ljigav.NoProfit je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:23Hahahahahahahaha kakav brat![]()
Nađi mi onda iz bilo koje sezone derbi na kojem vas je manje nego na ovim utakmicama, nebitno koja sezona.
Fino si napisao da ste jedini klub čijih navijača ima više na Slogu, Igmanu ili Širokom nego na derbiju, ja ti pukao dvije pljuske, demantovao laži koje si iznio i sad je sasvim u redu to što ti zbog toga pjeniš toliko.![]()
Kakav glupko, svaka čast.![]()
Evo ti hadalju,on nekom pukao dvije pljuske i demantovao on nekog
A gledajte ovih logiraca znaci pitari hoce 2300 karata to jeste 1500 sjevera i 800 istoka. Sto bi bilo 17 posto stadiona . Trenutno samo sa sjeverom 1500 je 11 posto . A oni znace nama daju 1800 sto je oko 5 posto mozda malo vise ovdje je jedan poslao prije par dana realni kapacitet koji ispadne oko 30000 u tom slucaju 6 posto . Dali su nam prosli derbi 3500 karata sto ispadne oko 11.6 posto . To znaci da je prosli derbi procentualno bilo tu negdje. U cemu je fazon prvo sto su jug skratili na kosevu namjerno prijasnji kapacitet je bio malo manji od sjevera to jest oko 5000 sto je oko 16.6 posto stadiona . I sad ne moze meni reci pitar ma ako vi trazite 3500 trazimo i mi na grbavici 3500 . Pa dobili bi vasi cetvrtinu stadiona plus tampon zone nasi bi dobili samo 70 posto . Ja bi volio da je grbavica velika kao kamp nou ali je realnost drugacija i vec godinama izmisljaju kako ne mogu pustiti navijace zbog vodovoda i kanalizaje pa onda sad do statike pa ne da mup pa ovo pa ono i vi ste tim ugasili gradski derbi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Furka je skupit se kod VijecniceErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:28Često znaš biti realan, de reci kakav je ovo blam večeras![]()
Izlet, ovo ono.
Dovoljno je bilo po ciglanama, tako da ti ovo smijanje ne pije vode.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:28Često znaš biti realan, de reci kakav je ovo blam večeras![]()
Fk Željezničar.
Jesu li dali podrsku zuli?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja razumijem japance ili djecu npr iz bihaća da dođu na sajam knjige pa ide slikica ali ovo...
Kakav je ovo glavni štab koji se mora slikati da je hodao po Sarajevu
Horde kad šetaju grbavicom na dan derbija onda je smijeh, a ovo po kiši 2 dana prije derbija, na vremenu gdje ni kerovi ne budu napolju, baš je podvig hahah
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A lazes
Pa tu vas i ima samo na dan utakmice, kad vam Sokolje Zabrdje i Buca potok dodju
Manijaci jednostavno pozvali na utakmicu, ovi shizopitari o nekavom hvalisanju pisu. Horor
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 25 apr 2025, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Odavno se nisu ovako prepali pred derbi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.