U pravu si apsolutno ali zanemarujes cinjenicu sta je taj sudija uradio par sati prije tog saopštenja. Ta stvar mijenja malo sliku.let3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:00Evo zamisli na momenat da se radi o finalu kupa Turske, lupam sad, nebitno. Umjesto Barce i Reala zamisli Galatu i Fener. I sta bi rekao kad procitas sve ovo, pogotovu zadnju recenicu. Hajd onako posetno. Sta bi rekogodrina je napisao/la: ↑25 apr 2025, 21:51
Care televizija je. Jel trebaju dobit dopis iz ureda Barselone sta smiju objavljivat.
Ocito da imaju puno materijala cim to objavljuju. Zaista nisam gledao nemam pojma, niti cu.
Pišalo se po Peljti sto nece da sudi derbi sad se ovoga zali.
Meni stvarno smijesno ali i cudno da sudija na tom nivou takav pritisak vrsi kao place jer mu govore djetetu da je stari lopov. Pa sudija si druze, koliko ti ljudi opsuje sve tokom utakmice pa samo nastavis sudit. Izgleda mi kao fino izrezirana predstava.
Al hajd, hljeba i igara.
I, ja nit zalim nit likujem boli me cosak, uhvatio prostora 15 minuta pa uletio na forum. Ne dotice me ovo uopste.![]()
Ovo je unaprijed smisljeni cirkus.Neviđen pritisak Reala uoči El Clasica, Kraljevi prijete neigranjem finala Kupa protiv Barcelone
Španski El Chiringuito javlja kako Real Madrid neće igrati finale španskog Kupa protiv Barcelone koje je na rasporedu sutra.
Naime, iz Madrida su vršili pritisak na izbor glavnog sudije Ricarda de Burgosa Bengoetxee koji će dijeliti pravdu u sutrašnjem meču.
Kada im nije udovoljeno zahtjevima, iz Reala su odlučili da se ne pojave na službenoj konferenciji za medije, a također će bojkotovati i posljednji trening pred utakmicu te zvaničnu večeru dva tima.
Pomenuti El Chiringuito javlja kako Realovi advokati pripremaju saopštenje u kojem će klub tražiti izvinjenje od strane sudijske organizacije.
Ukoliko se ne udovolji njihovim zahtjevima, nogometaši Real Madrida bi se mogli vratiti u glavni grad Španije bez da igraju utakmicu finala.
Ps: i ja mislim da je unaprijed smisleno. Samo vjerujem da su nam reziseri druge strane