Samozdravlje je napisao/la: ↑25 apr 2025, 18:55Da, ali ima nesto i od sponzora, vjv. mu nesto "dobace" i ovi ciju opremu nosi. Znas li ti ili neko drugi,kako to funkcionise ?QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 apr 2025, 00:51To je zarada ukupna prije placanja poreza, kad od ove cifre poplaca poreze i oduzmes troskove trenera putovanja i ostalih zayebancija nije to bas toliko koliko mi mislimo jer vidimo samo ovu bruto cifru.
Svakako da je sebi olaksao zivot povratkom u top60, bice ovo dobra sezona samo da bude bez povreda.
Prosli mec tanko protiv Baeza, drugi set je solidno odigrao al nista vise od toga, nadat se da je izvukao neke pouke i da ce biti bolji pa mozda i iznenadit![]()
Nije sve bilo crno prosli mec. U 5.gemu 1. seta imao 00:40, nazalost bez brejka. Drugi set imao 5:3 i servirao za set, nazalost nije
uspjeo.
U Cileu 4:6 ; 4:6 ,cetiri puta brejknuo Baeza, nije da se ne moze. Da tesko, ali ... Jos nesto bitno, sada dolazi odmorniji i sa vise
samopouzdanja negou Cileu i Barseloni ( dosao poslije SF Bukuresta) i 2 meca Q. Tesko neko moze Damira dobiti 3x
( ne racunam Zg). Vrijeme je, aBd.![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BiHSportman
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja sam presretan, ali iskreno mislim da je kod Tebe nivo srece visi. Tesko je to mjeriti . Jos jedna opaska, da si teniser za Tebe bi
Damir bio Borna Coric (smiren, korektan)
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma samo Ti pratis prave znalce, ostali ne primjecuju. Vidi se da si inteligentan i da razumijes igru
Top pobjeda poslije sporog ulaska u meč. Raduje pobjeda al više raduje ovaj nivo na kome je ista ostvarena. Svaka pobjeda na ovom nivou ga udaljava od čelendžera, što mu je vjerujem i cilj. Dosta mi se više svidja, a vjerujem i Damiru, ovaj sistem manje mečeva a više bodova od "rudarenja" po kojekakvim zabitima. Ove dvije pobjede mu daju priliku da iduće kolo, ma ko bio sa druge strane, odigra rasterećeno i bez nekog presinga a što nije bio slučaj u prva dva kola.
Vrijeme je i bilo...

Bravo macko! 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Damir se kladio
, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
kvota 4 bila, ne bi me cudilo da je zatego na sebe da se dodatno motiviseSamozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:24Damir se kladio, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Koliko je uplatio?Samozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:24Damir se kladio, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.
![]()
![]()
![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma gdje se Ti brate upeca, Ti si korektan prema Damiru. Post je namjenjen drugima. Lp.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:26kvota 4 bila, ne bi me cudilo da je zatego na sebe da se dodatno motiviseSamozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:24Damir se kladio, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sama cinjenica da ce igrati mec sa Novakom je velika cast za njega. A to da moze pobjediti nije ni bitno, za njega i njegovu karijeru je veliki uspjeh i cast odigrati sa Novakom mec na velikoj pozornici i na centralnom terenu u Madridu.
Kako god se zavrsi on je vec pobjedio.
Eto kladioničari, pitajte za savjet.Cwirek je napisao/la: ↑22 apr 2025, 07:50Ja sam ubjedjen da će pobijediti Matiju. Ovo je najbolji poklon Damiru za dosadašnje izgaranje, rad, trud.
Damir ako dobije prvi Set protiv Baeza glat će i drugi. Ako dobije drugi Set i treći će. Samo da je probiti tu barijeru sa Baezom. Vidjelo se u drugom setu Barcelone da može.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pitaj one koji to potenciraju, nisam ja od tih ,....19vendetta87 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:28Koliko je uplatio?Samozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:24Damir se kladio, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto kontam , odigrao 2 i mec kraci ili = od 1h i 40 min. Kvota 75.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 26 apr 2025, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Cwirek je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:31Eto kladioničari, pitajte za savjet.Cwirek je napisao/la: ↑22 apr 2025, 07:50Ja sam ubjedjen da će pobijediti Matiju. Ovo je najbolji poklon Damiru za dosadašnje izgaranje, rad, trud.
Damir ako dobije prvi Set protiv Baeza glat će i drugi. Ako dobije drugi Set i treći će. Samo da je probiti tu barijeru sa Baezom. Vidjelo se u drugom setu Barcelone da može.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
ronaldo99 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:29Ma sama cinjenica da ce igrati mec sa Novakom je velika cast za njega. A to da moze pobjediti nije ni bitno, za njega i njegovu karijeru je veliki uspjeh i cast odigrati sa Novakom mec na velikoj pozornici i na centralnom terenu u Madridu.
Kako god se zavrsi on je vec pobjedio.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kroz karijeru najveci domet na ATP 1000 je trece kolo, da li moze R16 ? Moze aBd zdravlja

VOZDRA DOBRA RAJO, HALALITE/OPROSTITE "VITALNOM STARCU", STO JE GLAPE. PONIJELO ME>
Edit: korekcija, slabi vid, a i tastatura moje godiste
VOZDRA DOBRA RAJO, HALALITE/OPROSTITE "VITALNOM STARCU", STO JE GLAPE. PONIJELO ME>
Edit: korekcija, slabi vid, a i tastatura moje godiste
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 26 apr 2025, 13:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nije zabranjeno kladiti se na sebeSamozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:29Ma gdje se Ti brate upeca, Ti si korektan prema Damiru. Post je namjenjen drugima. Lp.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:26kvota 4 bila, ne bi me cudilo da je zatego na sebe da se dodatno motiviseSamozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:24Damir se kladio, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel i ovdje onu malu poveo? Izgleda da pozitivno utice na njega kad se zaljubi. Najbolji tenis karijere je igrao kad se spetljao sa onom plasticnom bio.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:26kvota 4 bila, ne bi me cudilo da je zatego na sebe da se dodatno motiviseSamozdravlje je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:24Damir se kladio, da ce dobiti, evo sad mi javise
. Kladara je Tito
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo sto trenutno igra je najbolji tenis u karijeri. Od nivoa iz zadnja dva seta teško da i može bolje. Samo da potraje što duže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.