Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Moraš biti dobro, dobro bolestan u glavu da pomisliš da je ona klaonica u Banjaluci bila namještena utakmica. Ali baš dobro bolestan.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Malo previše naklonjeno nama iskreno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Naravno da je tacno. Imas slike na netu i snimke iz tih godina i sada pa uporedi sa danasnjim stanjem na stadionima.Argentina je napisao/la: ↑25 apr 2025, 20:55To nije tacno sto govoris za druge klubove i posjete. Nemoj samo dati primjer iz Bg jer je tamo sve upleteno, pa je to razlog.
I svakome je historijska sezona najposjecenija, osim Borcu.
Relativno je sta je "historijska" sezona.
Rijeka je imala "historijsku" 2016/17 kad su uzeli jedinu tituli i duplu krunu, a skoro 1000 ljudi su imali manje tad u prosjeku nego 2013 koja nije bila "historijska".
Zrinjskom je po tebi vjerovatno "historijska" bila prosla sezona je su igrali prvi put grupe, a imaju 5 sezona prije u kojima su imali vecu posjetu nego te "historijske" sezone.
Radnickom iz Nisa bi "historijska" trebala biti 2017/18 jer su izborili Evropu poslije 35 godina, a posjeta te sezone je bila duplo manja!!! nego 2013 i znacajno manja nego 2012 i sl.
Sloga Doboj je prije 15ak godina u 1. ligi RS imala vecu posjetu nego sad kad je najbolje pozicionirana u istoriji kluba i kop Vojvoda je tad bio 5 puta veci nego sad.
Fedjinom Radnickom iz Kragujevca su "historijske" prosla i ova sezona. Medjutim, posjeta na stadionu nije ni blizu kao 2011, 2012. Cak je bila i ocajna dok Fedja nije poceo da place na pres konferencijama i moli narod da dodje na stadion.
Eto pobio sam ti ovo argumentima i konkretnim primjerima. I nisam uzimao BG kao primjer jer si tako htio. Ti ako imas kontraargumentne iznesi ih.I svakome je historijska sezona najposjecenija, osim Borcu.
Zanimljivo kako si naveo ekipe gdje je namjestanje i kriminal u ligi nikad veci. I gdje su ljudi upravo prestali da prate fudbal zbog tog istog kriminalaVorovus je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:32Naravno da je tacno. Imas slike na netu i snimke iz tih godina i sada pa uporedi sa danasnjim stanjem na stadionima.
Relativno je sta je "historijska" sezona.
Rijeka je imala "historijsku" 2016/17 kad su uzeli jedinu tituli i duplu krunu, a skoro 1000 ljudi su imali manje tad u prosjeku nego 2013 koja nije bila "historijska".
Zrinjskom je po tebi vjerovatno "historijska" bila prosla sezona je su igrali prvi put grupe, a imaju 5 sezona prije u kojima su imali vecu posjetu nego te "historijske" sezone.
Radnickom iz Nisa bi "historijska" trebala biti 2017/18 jer su izborili Evropu poslije 35 godina, a posjeta te sezone je bila duplo manja!!! nego 2013 i znacajno manja nego 2012 i sl.
Sloga Doboj je prije 15ak godina u 1. ligi RS imala vecu posjetu nego sad kad je najbolje pozicionirana u istoriji kluba i kop Vojvoda je tad bio 5 puta veci nego sad.
Fedjinom Radnickom iz Kragujevca su "historijske" prosla i ova sezona. Medjutim, posjeta na stadionu nije ni blizu kao 2011, 2012. Cak je bila i ocajna dok Fedja nije poceo da place na pres konferencijama i moli narod da dodje na stadion.Naravno da ima par izuzetaka kao i u svemu i ne tvrdim da je apsolutno svim klubovima posjeta bila najveca 2009-2013, ali u Srbiji i Republici Srpskoj je to bas izrazeno. Taj hajp nije zaobisao ni Banjaluku tih godina.
Eto pobio sam ti ovo argumentima i konkretnim primjerima. I nisam uzimao BG kao primjer jer si tako htio. Ti ako imas kontraargumentne iznesi ih.I svakome je historijska sezona najposjecenija, osim Borcu.
Ajde. A koje su to ekipe u kojima je pozitivna prica pa su vratili publiku na stadion? Naravno vece ekipe sa tradicijom, da mi ne nabrajas Stupcanicu i slicno.
Ne znam i ne zanima me iskreno.
Samo kazem primjere si naveo gdje se zna da je vucko uz cz prvaci prije nego sezona krene, vamo borac i zrinjski lopovluk nikad veci i slicno.
-
- Kontakt:
Pa ne prave ljudi kvote na osnovu 30 minuta dobre igre nego na osnovu cjelokupne situacije.mnon46 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 13:12Malo previše naklonjeno nama iskreno
Ili sto bi ovi rekli namješteno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa naravno da ne znas. Samo seres.bvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:09Ne znam i ne zanima me iskreno.
Samo kazem primjere si naveo gdje se zna da je vucko uz cz prvaci prije nego sezona krene, vamo borac i zrinjski lopovluk nikad veci i slicno.
Kao da je neko u Nisu ili Kragujevcu mislio da ce biti prvak 2011, a titula je uvijek bila rezervisana za jedan od 2 kluba.
Jel to bgt prece izgubiti trofej a da zeljo ne ide u evropu . Ja navijaca na baterije ccc, jos navujas za siroki u finalu protiv svog tima. Strasnobvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:07Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Kad citam ovako komentare, covjek bi rekao zeljo tito. A morate navijat za gradskog rivala u kupu da odete u europuclub21 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:22Jel to bgt prece izgubiti trofej a da zeljo ne ide u evropu . Ja navijaca na baterije ccc, jos navujas za siroki u finalu protiv svog tima. Strasnobvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 10:07Drago mi je bilo sto su uzeli borac, al sad bi volio da ih dobijemo i popusimo kup. Onda bi se morali ugasit skroz, ocistio bi se forum i od njih i od cetnikaTatamata1946 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 08:12A jeste se digli pred ovaj derbi. Na poslu, u ulici, na forumu, gdje gid krenes ne moze se ziviti od zeljovaca kako su oni poderali Borac i sudije i kako ce nas poderati i kako ce zavrsiti treci, kako imate lagan raspored do kraja bla bla...stvarno ste fenomen kako se nakon jedne utakmice nafurate
A sta i da budete treci. Mi imamo kup, to nam je najvaznije uzeti i izboriti evropu. A na kraju krajeva trofeji se samo broje. Evropa je par kola i ispadnes.
Jeste nam to prodali tekmu?

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nisi ti vidio stadiona ni navijaca. Vidao sam ovakve tvoje postove jos i gore. Nemas ti dijete drago veze.Predi na arsenal barcelonu i takve teme na forumu. Za tebe je ovo level prof .bvsic je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:38Kad citam ovako komentare, covjek bi rekao zeljo tito. A morate navijat za gradskog rivala u kupu da odete u europu
Zašto bi bio naš KUP njihova jedina garancija Europe, imaju otvoren put za treće mjesto i mogu jednostavno sami da odlučuju o tome.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Bolje pitanje jel' Mirvic preko Vice sredio sudjenje...ipak nas treba kazniti nakon izbijanja titule BorcuHyperOS je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:47Jeste nam to prodali tekmu?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎