Among Sassuolo’s promotion-winning squad is Muharemović, who joined on loan with an option to buy from Juventus in the summer of 2024. That buy option became a mandatory obligation to buy in the event of promotion to Serie A.
That means that Juventus will receive a fee of around €5m made up of a €2.5m guaranteed fee and up to €2.5m in bonuses.
The Old Lady will also have a 50% sell-on clause on Muharemović.
Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Tarik Muharemovic
Nisam agent nego se sve može saznati jednim klikom na internetu umjesto valjanja gluposti jedno te isto.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Najbolji moguci scenarij za njega ... da mu ga je ChatPGT pis'o nebi ispalo bolje ...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:54Nisam agent nego se sve može saznati jednim klikom na internetu umjesto valjanja gluposti jedno te isto.
Among Sassuolo’s promotion-winning squad is Muharemović, who joined on loan with an option to buy from Juventus in the summer of 2024. That buy option became a mandatory obligation to buy in the event of promotion to Serie A.
That means that Juventus will receive a fee of around €5m made up of a €2.5m guaranteed fee and up to €2.5m in bonuses.
The Old Lady will also have a 50% sell-on clause on Muharemović.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Dio iz intervjua na repstacijaba, znaci sad je sigurno

– U Sassuolu se lijepo osjećam, to je manji grad s otprilike 40 hiljada stanovnika, ali svi su tu kao jedna mala familija. I navijači su stalno uz klub, podržavaju nas, dolaze na utakmice… Za mene je svakako dobro što postoji ta klauzula prema kojoj me moraju otkupiti. Kažem već, lijepo mi je tu, ali ne bih detaljnije o tome svemu pričao s obzirom na to da sezone još traje. Ima vremena…
-
- Kontakt:
Evo i u Dribleru je potvrdio da je zvanično igrač Sassuola, da je postojala klauzula da ga moraju otkupiti ako izbore povratak u prvu ligu, mada napominje da ljeto (prijelazni rok) tek stiže i da je sve moguće. Možda i ode negdje dalje.
Asistencijaa bravo majstore 0:2
Kako igra
Umjesto povrijedjenog Radeljica odmah u prvih 11
Kako igra

Umjesto povrijedjenog Radeljica odmah u prvih 11
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kao sto sam i pisao, Tarik je jedno vrijeme grijao klupu jer je bio Spor na relaciji Juve - Sassuolo - TarikCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08
Evo i u Dribleru je potvrdio da je zvanično igrač Sassuola, da je postojala klauzula da ga moraju otkupiti ako izbore povratak u prvu ligu, mada napominje da ljeto (prijelazni rok) tek stiže i da je sve moguće. Možda i ode negdje dalje.
Juve je pokusao neke svoje muljaze, a i Tarik je zelio ili jos uvijek zeli ici jer ima bolju ponudu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Zna lopte
A sjećam se kad je Mehin pomoćnik izjavio da su ga pozvali jer im je neko falio da se rasporede na treningu

Jesu li se dotakli tog perioda kad je bio klupiran u podcastu? Preslušao sam većinu ali to mi je promaklo ako se spomenulo.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:13Kao sto sam i pisao, Tarik je jedno vrijeme grijao klupu jer je bio Spor na relaciji Juve - Sassuolo - TarikCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08
Juve je pokusao neke svoje muljaze, a i Tarik je zelio ili jos uvijek zeli ici jer ima bolju ponudu.
-
- Kontakt:
Nisu. Generalno mi je slab ovaj intervju, u odnosu na ostale reprezentativce.Zglavkar je napisao/la: ↑26 apr 2025, 14:44Jesu li se dotakli tog perioda kad je bio klupiran u podcastu? Preslušao sam većinu ali to mi je promaklo ako se spomenulo.GG3 je napisao/la: ↑25 apr 2025, 22:13Kao sto sam i pisao, Tarik je jedno vrijeme grijao klupu jer je bio Spor na relaciji Juve - Sassuolo - TarikCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:08
Nas interes je da se sto prije inkorporira u prvih 11 reprezentacije. Barbarez mora biti svjestan koliko su nas vile nosale protiv Kipra i Rumunije zbog katastrofalnih reakcija odbrane (koje ce jace repke iskoristiti). Mozda ovaj mali jos nije "tu", ali je ipak daleko perspektivniji, i sigurno kompletniji, od jednog Radeljica naprimjer ...Uostalom ovaj momak ce igrati Seriju A, dok je Radeljicu vrhunac Rijeka... Ni drugi konkurenti nisu nikakva pljacka, ali da ih ne spominjem ovaj put.
Za jednog trenera je smrt da robuje posljednjem utisku i satro dobrom rezultatu. Muharemovic mora biti starter u nastavku kvalifikacija. Jedino ako bude klupiran u svom klubu onda ce Barbarez imat komoditet da ga drzi na klupi bez da se pravda...A skroz druga vrsta problema je ako on stvarno misli da su njegovi konkurenti kvalitetom ispred Tarika
Za jednog trenera je smrt da robuje posljednjem utisku i satro dobrom rezultatu. Muharemovic mora biti starter u nastavku kvalifikacija. Jedino ako bude klupiran u svom klubu onda ce Barbarez imat komoditet da ga drzi na klupi bez da se pravda...A skroz druga vrsta problema je ako on stvarno misli da su njegovi konkurenti kvalitetom ispred Tarika
Po cemu mora biti starter u reprezentaciji ? On ima dobru sezonu iza sebe ali u serie B, sad maltene krece od 0. Da li ce biti starter u Serie A? Mozda Sassuolo dovede pojacanja pa bude klupiran, mozda ode na posudbu itd itd.
-
- Kontakt:
Liga 5 sljedece sezone
Demirovic
Dedic
Kolasinac
Vasilj
Tabakovic
Muharemovic
Vrlo moguce: Hadzikadunic, Huseinbasic, Gazibegovic
Gigovic bi trebao sebi obezbjedit sebi transfer u bundesligasu.
To bi bilo nekih 10 igraca u ligama 5, to odavno nismo imali.
Demirovic
Dedic
Kolasinac
Vasilj
Tabakovic
Muharemovic
Mislim da je Barišić u neku od liga petice zicer što se tiče transfera na ljeto. Imamo i tri nepoznanice sa Alajbegovićem, Katićem i Baždarom. I ako Spaha nagovori Pejčinovića...Sindikat12 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 20:09Liga 5 sljedece sezone
Demirovic
Dedic
Kolasinac
Vasilj
Tabakovic
Muharemovic

Sinoc opet medju najboljim igracima 2:0 pobjedili
Zvanicno su Serie A i da izgube sve tri utakmice do kraja
Bravo Tare, znao sam da ces se probit
Najbolje bi bilo da ostane u Sassuolo, evo i zvanicno otkupljen je
Zvanicno su Serie A i da izgube sve tri utakmice do kraja
Bravo Tare, znao sam da ces se probit

Najbolje bi bilo da ostane u Sassuolo, evo i zvanicno otkupljen je
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zvanično su prvaci Serie B, obzirom da Pisa nije pobijedila svoju utakmicu i matematički ih ne mogu više stići. Čestitke Tariku! 

-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo momcino. Nije mala stvar osvojit Serie B sa 22 godine uz to standardan i najbolji stoper ekipe. Jedna velika ponuda je na stolu , ali zasad drugi se pitaju.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Mow, Proximic i 26 gostiju.