FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo nek sve glat prodje, iz kantonalne se vratimo u PL cisti, euforija, navijaci prihvatili klub i sl.
Ko nam garantuje da nece biti novih Suljica, Nalica i slicnih? Nas nije naguzio samo ko nije prosao kraj Tusnja, koja god uprava je u pitanju.
Sta kad tako cili, vedri, veseli dodjemo u PL, koji su realni dometi? Kakav je budzet? Da tovarimo po PL pa da opet 10god strepimo za opstanak da bi 11te ispali na kraju uz dugove. I sta onda, jel opet kantonalna i 3. klub pravimo?
To isto Celik ceka samo ne kontaju jos.
Da imamo sad investitora koji je spreman uzeti cist klub ja bi sad potpisao kantonalnu. Razumijem i da drugi ne bi. Ali nema tog investitora svakako.
Ko nam garantuje da nece biti novih Suljica, Nalica i slicnih? Nas nije naguzio samo ko nije prosao kraj Tusnja, koja god uprava je u pitanju.
Sta kad tako cili, vedri, veseli dodjemo u PL, koji su realni dometi? Kakav je budzet? Da tovarimo po PL pa da opet 10god strepimo za opstanak da bi 11te ispali na kraju uz dugove. I sta onda, jel opet kantonalna i 3. klub pravimo?
Da imamo sad investitora koji je spreman uzeti cist klub ja bi sad potpisao kantonalnu. Razumijem i da drugi ne bi. Ali nema tog investitora svakako.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Grad nek vrati stadion Slobodi i nek Sloboda proda stadion i ime na nekih 100 godina kao garant onom ko vrati sve dugove i klub dovede na NULU.Madal je napisao/la: ↑25 apr 2025, 17:33Evo nek sve glat prodje, iz kantonalne se vratimo u PL cisti, euforija, navijaci prihvatili klub i sl.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Gradu je idealno da se "rijesi" FK, to im je najveci trosak, a postepeno je radjeno da se narod ohladi od kluba, nije im tu vise glasacko tijelo, tako da sutra bi oni potpisali tu kantonalnu, dali bi 100k godisnje i cao, nek se sela loze na Slobodu i gledaju kako ce je pobijedit i pricat o tome
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- BatistutA19
- Kontakt:
Pozz vam tuzlaci i halalite na upadu ,mi smo vam najveci prijatelji bili jer nas veze slican belaj .Imate 3 opcije birajte i nemojte mastat o novcu.
1..Investitor ne postoji nece se pojavit ,mozete kao mi navijaci preuzet klub i Kanton sa dugovima kao sto mi evo borimo se i blizu smo da dugove rijesimo na nulu mislim sa ovim od Kantona 700 000 da cemo bit na nuli mada mozemo i ispast sad .Da li vi imate snage,volje,zivaca,brojnost,pametne ljude ne znam.
2..Spojit se Tuzlom i mijenjat u Slobodu ime i promijenit grb Tuzle u vase boju i ostat u Federalnoj i bez dugova a ovu vasu Slobodu ugasit.Moguce tu opciju oni ciljaju.
3..Sasvim novi klub Sloboda bez dugova i iz Kantona pocet ali da je grad vlasnik
Opcija nema vise vijerujte na vama ja da birate i sretno vam o ovcu investitoru nemojte mastat da ce neku ovu Slobodu izvlacit..Pozz vam i sretno!!
1..Investitor ne postoji nece se pojavit ,mozete kao mi navijaci preuzet klub i Kanton sa dugovima kao sto mi evo borimo se i blizu smo da dugove rijesimo na nulu mislim sa ovim od Kantona 700 000 da cemo bit na nuli mada mozemo i ispast sad .Da li vi imate snage,volje,zivaca,brojnost,pametne ljude ne znam.
2..Spojit se Tuzlom i mijenjat u Slobodu ime i promijenit grb Tuzle u vase boju i ostat u Federalnoj i bez dugova a ovu vasu Slobodu ugasit.Moguce tu opciju oni ciljaju.
3..Sasvim novi klub Sloboda bez dugova i iz Kantona pocet ali da je grad vlasnik
Opcija nema vise vijerujte na vama ja da birate i sretno vam o ovcu investitoru nemojte mastat da ce neku ovu Slobodu izvlacit..Pozz vam i sretno!!
Joj, evo ovih. Znas da ti je klub pred gasenjem kad ti zenicani savjete daju
Ko utvare namirisu ko je pred gasenjem

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mene ne moze ohladit ni za sto zivota, a ovakvih kao i ja ima jos mnogo kojima je Sloboda u DNK kome je Sloboda pored porodice sve na svijetu. Opcija sa Tc je najbolja ali sa posebnim aneksom da se grb boje i naziv za zivota ne mogu promjeniti!!!klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 19:39Gradu je idealno da se "rijesi" FK, to im je najveci trosak, a postepeno je radjeno da se narod ohladi od kluba, nije im tu vise glasacko tijelo, tako da sutra bi oni potpisali tu kantonalnu, dali bi 100k godisnje i cao, nek se sela loze na Slobodu i gledaju kako ce je pobijedit i pricat o tome
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ono sto je istina kojoj treba pogledati u oci, da i ovako vise ne moze.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Tribine Tusnja i interes ljudi te demantuju.mirsonetz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 20:21Mene ne moze ohladit ni za sto zivota, a ovakvih kao i ja ima jos mnogo kojima je Sloboda u DNK kome je Sloboda pored porodice sve na svijetu. Opcija sa Tc je najbolja ali sa posebnim aneksom da se grb boje i naziv za zivota ne mogu promjeniti!!!klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 19:39Gradu je idealno da se "rijesi" FK, to im je najveci trosak, a postepeno je radjeno da se narod ohladi od kluba, nije im tu vise glasacko tijelo, tako da sutra bi oni potpisali tu kantonalnu, dali bi 100k godisnje i cao, nek se sela loze na Slobodu i gledaju kako ce je pobijedit i pricat o tome
Ja bi najvise volio da si upravu, al nisi, evo ja sam redovan na Tusnju, uglavnom praznom Tusnju
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mnostvo je ljudi vani, a zaluđenici su ovo malo sto je ostalo dodju na Tusanj, neki su bolesni neki rade i etklasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 20:56Tribine Tusnja i interes ljudi te demantuju.mirsonetz je napisao/la: ↑25 apr 2025, 20:21Mene ne moze ohladit ni za sto zivota, a ovakvih kao i ja ima jos mnogo kojima je Sloboda u DNK kome je Sloboda pored porodice sve na svijetu. Opcija sa Tc je najbolja ali sa posebnim aneksom da se grb boje i naziv za zivota ne mogu promjeniti!!!klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 19:39Gradu je idealno da se "rijesi" FK, to im je najveci trosak, a postepeno je radjeno da se narod ohladi od kluba, nije im tu vise glasacko tijelo, tako da sutra bi oni potpisali tu kantonalnu, dali bi 100k godisnje i cao, nek se sela loze na Slobodu i gledaju kako ce je pobijedit i pricat o tome
Ja bi najvise volio da si upravu, al nisi, evo ja sam redovan na Tusnju, uglavnom praznom Tusnju
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ovako nije moglo i nije trebalo vise jos decenijama unazad, ali mi i dalje hocemo makar i nazor. A davno se trebalo stati tome u kraj i poceti nanovo graditi kucu.
Odemo u Kantonalnu, sta onda? Suljic ce nsm oprostiti, Nalic takodjer, zaledice jer nemamo para? Pa ili ces morati im platiti ili se ihasiti skroz, a treca opcija je da zalede to i cekaju da se vratimo pa da nas opet stisnu i vrate unazad sto je najgora solucija.
Nek vala razmisljaju sta ce i kako ce, mi se satrasmo nesto mozgajuci bez ikakve fajde.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Bas to. Cim se pokazalo da nismo vise vazno glasacko tijelo kao prije 10 godina, odma je Sloboda krenula u strmoglavi pad.klasik je napisao/la: ↑25 apr 2025, 19:39Gradu je idealno da se "rijesi" FK, to im je najveci trosak, a postepeno je radjeno da se narod ohladi od kluba, nije im tu vise glasacko tijelo, tako da sutra bi oni potpisali tu kantonalnu, dali bi 100k godisnje i cao, nek se sela loze na Slobodu i gledaju kako ce je pobijedit i pricat o tome
Pokazalo se da mogu dobit izbore i bez Slobode u Premijer ligi, postavlja se pitanje koji ce im onda qrac Sloboda? Mogu nas i ugasit komotno.
I to si upravu.Beduin je napisao/la: ↑25 apr 2025, 21:30Ovako nije moglo i nije trebalo vise jos decenijama unazad, ali mi i dalje hocemo makar i nazor. A davno se trebalo stati tome u kraj i poceti nanovo graditi kucu.
Odemo u Kantonalnu, sta onda? Suljic ce nsm oprostiti, Nalic takodjer, zaledice jer nemamo para? Pa ili ces morati im platiti ili se ihasiti skroz, a treca opcija je da zalede to i cekaju da se vratimo pa da nas opet stisnu i vrate unazad sto je najgora solucija.
Nek vala razmisljaju sta ce i kako ce, mi se satrasmo nesto mozgajuci bez ikakve fajde.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kako smo mogli bit jaki samo da mu je onda faraon dao sto je trazio milion on milion grad
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Bitno je da su vece pare dobili Šecer, Aco i kompanija.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma nemoj tako to su naša "braća" sa tribine, momci koji srcem vole Slobodu, prava čaršijska raja, sjeme im se zatrlo kao i pjesniku-gradonsčelniku.
A AH ako neće raditi u Slobodi neka javno se očituje i odje.be od Slobode.
A AH ako neće raditi u Slobodi neka javno se očituje i odje.be od Slobode.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Dobra stvar sa standovimaDANAS SVI NA STADION !!
Ovim putem želimo da vas obavijestimo da će ispred stadiona na obje tribine biti postavljene kutije u koje ćete moći ubaciti svoj dobrovoljni prilog za pomoć klubu. Takođe ispred tribina će biti postavljeni štandovi sa majicama i šalovima koji će biti za prodaju a sav prihod od istih ići će u kasu kluba. Ova praksa će se nastaviti i svaku iduću utakmicu kako bi našem klubu olakšali rad.
SVI NA STADION !! SLOBODA NAS TREBA !!

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prica li se sta po gradu kakav ce odziv biti veceras
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Hahaha treba maksimovica docekat fino
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.