Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Treba imati muda za ovo! Drago nam je što necemo biti dio ove lakrdije sljedece sezone, Gigovicu **** li ti dijete od kilu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bravo Tuzlo, svaka čast

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bilo je samo pitanje vremena kad će ovo neko uraditi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- feniksptica
- Kontakt:
Sad ce Zeljovci nor opet rec ko za nas da je Sloboda kriva sama
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RollingPaper
- Kontakt:
Pisem s utakmice, ubijao nas je covjek od prve sekunde, svaki kontakt je svirao, imam zelju da ga mučim dok ne umre.
Toliko
Toliko
Svaka čast za Slobodu i puna podrška za momke!!
Ko navijač Posušja mogu samo reć da je ovo sramota za klub do čega su se doveli da na ovaj način traže bodove.
Ko navijač Posušja mogu samo reć da je ovo sramota za klub do čega su se doveli da na ovaj način traže bodove.
HŠKP🇭🇷🏆🥇
razbij mu neko ovu odvratnu njuškuRollingPaper je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:39Pisem s utakmice, ubijao nas je covjek od prve sekunde, svaki kontakt je svirao, imam zelju da ga mučim dok ne umre.
Toliko
Očekujete svašta.
Y.ebo majku kradu nas ispali smo iz lige ne možemo nikog ugroziti, šta bi nam tek radili da se borimo za titulu.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Pratim BH fudbal od svoje 11-te godine, sad mi je 28. Nagledao sam se svega i svačega u Prvoj ligi ali sad mi je drago što se vraćamo u istu. Ovo što se radi u Premijer ligi je next level. Bolje da nas se raja sjeća po lijepom nego da na guzove ostajemo i da nam narod je be majke i izlaze protiv nas.
Support your local club !
- feniksptica
- Kontakt:
Znalo se ljudi odmahfeniksptica je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:47Sad se pomaže Posušju u zamjenu da zapnu protiv Zrinje. Bas da vidimo.![]()
Ne znam sto se čudite
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Aferim
Naguzit ce nas iz vrha nakon ovog da valja, ali neka. Ovo je bilo za ocekivati od nekoga, prije ili kasnije...

Naguzit ce nas iz vrha nakon ovog da valja, ali neka. Ovo je bilo za ocekivati od nekoga, prije ili kasnije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sad ce neki Manijak doci i reci kriva Sloboda što nije prodala utakmicu do ovog ne bi došlo.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 22:38Sad ce Zeljovci nor opet rec ko za nas da je Sloboda kriva sama
- Lokomotifa
- Kontakt:
Puna podrška igračima Slobode, već sam pisao, ovdje nema normalnog fudbala dok SIPA na uđe u Savez i ne pohapsi pola sudija, članove sudijske organizacije i rukovodstvo Saveza zbog organizovanog kriminala. Fuj, gade mi se svi. Ubijaju nam volju za fudbalom.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Razlika između nas i Hrvata je što će jedni gurat selendru u Hercegovini, a Bošnjaci će se radovat jer je klub iz trećeg ili četvrtog grada u državi pred gašenjem.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi smo naguzeni u Tz od potpisa Dejtonskog, nemaju nas vise sta naguziti sve smo vidjeli. 

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Balorda, Confiance, Evander, feniksptica, galia95, greenwood, hase73, HyperOS, Imamkarbarum, itatabisine, Kaunas, leo1946, maho_sa, Mocvara1991, NebeskaSila96, rishovski, Rodman, senad82, Zagor i 158 gostiju.