Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

ferroviere87
Kontakt:

Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

Post Postao/la ferroviere87 » 26 apr 2025, 21:09

Šta pričate vi, ne možeš napast igrača da ne svira faul, svirnuo je jedno 6 sramnih faulova. Za 10 minuta su imali 4 deseterca, o čemu pričamo

Ko god prati futsal zna da je nemoguće igrat pod ovakvim uslovima, e čuj igra Muje Hrnjice bunarenje, ne smiješ prić igraču na pola metra

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 26 apr 2025, 21:13

Onaj golman Kladuse je bas kvalitetan ,njihov daleko najbolji igrac.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 apr 2025, 21:16

ferroviere87 je napisao/la:
26 apr 2025, 21:09
Šta pričate vi, ne možeš napast igrača da ne svira faul, svirnuo je jedno 6 sramnih faulova. Za 10 minuta su imali 4 deseterca, o čemu pričamo

Ko god prati futsal zna da je nemoguće igrat pod ovakvim uslovima, e čuj igra Muje Hrnjice bunarenje, ne smiješ prić igraču na pola metra
Pišeš o tome kao da je riješilo utakmicu, a ne da su primili 3 eurogola i da je bilo još toliko stativa i prečki izvana.

Baš bih volio da naprave video o tim famoznim faulovima. Pogotovo o prvih pet. Da vidimo gdje je problem, zbog čeg su sjeli.
Poprilično sam siguran da je Mujo danas imao bolje suđenje, nego što ga je imao u Velikoj Kladuši.

Ono što treba isto tako reći. Grad Velika kladuša zaslužuje igrati Premijer ligu. Nadam se da će nastaviti sa svojim putem. Sljedeće sezone vjerovatno neće biti ekipe sa velikim budžetom u federalnoj ligi.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 26 apr 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 apr 2025, 21:17

rama je kvalitetnija ekipa sve u svemu i od 10 duela bi prosli u 9, ali ovakvo suđenje veceras je odvratilo desetine sponzora od futsala. Mene prvog. Ne zelim vise kroz sponzorstva uloziti jednu jedinu marku u bh. sport.

Ovo odvraca stotine potencijalnih dugorocnih gledalaca i sigurno par oceva koji ce pokusati svoju djecu odvuci odavde i ovakvog "sporta".

Sudije najveci ljigavci i dupelisci u BiH.

Navijaci rame svojom reakcijom pokazali da ovdje ni za 100 godina nece biti bolje. To su oni koji mogu uspjeti samo u ovom sistemu mita i korupcije, a za normalne sisteme kazu da "nema nigdje rahatluka ko u bosni". Nema ga zaista nigdje, potplatis i pobjedjujes, nema sekiracije.

Nije do sistema i politicara, do ljudi je. Ljudi prave sistem.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

FrDiHu
Kontakt:

Post Postao/la FrDiHu » 26 apr 2025, 21:20

4orka Rame kod 4og gola dobija zuti a na pola metra od sudije sa leđa po nogama šuta igraca Hrnjice i to nije crveni karton ??

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 26 apr 2025, 21:25

gollum je napisao/la:
26 apr 2025, 21:17

Velike pare prave sisteme.
ili mislis da je slucajnost sto najbogatije zemlje svijeta imaju najbolje sisteme?

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 26 apr 2025, 21:28

ASD je napisao/la:
26 apr 2025, 21:16

Pišeš o tome kao da je riješilo utakmicu, a ne da su primili 3 eurogola i da je bilo još toliko stativa i prečki izvana.

Baš bih volio da naprave video o tim famoznim faulovima. Pogotovo o prvih pet. Da vidimo gdje je problem, zbog čeg su sjeli.
Poprilično sam siguran da je Mujo danas imao bolje suđenje, nego što ga je imao u Velikoj Kladuši.

Ono što treba isto tako reći. Grad Velika kladuša zaslužuje igrati Premijer ligu. Nadam se da će nastaviti sa svojim putem. Sljedeće sezone vjerovatno neće biti ekipe sa velikim budžetom u federalnoj ligi.
Vidi, stvarno sam objektivan i neutralan, ali kad ti sudija ne dozvoljava da napadneš igrača protivničke ekipe - ne možeš pobijedit, ne postoji ekipa koja bi pobijedila, ko god je ikad igrao ovaj futsal - svjestan je toga.

Četiri deseterca u prvih 10-15 minuta je 9 prekršaja, ja sam upratio prekršaje za 3 deseterca, nijedan ni blizu nije bio. Igrači Muje se nisu bunile na sudijske odluke uglavnom, jer da jesu bila bi i 3 crvena.

Ne postoji osoba na svijetu koja se razumije u futsal da bi rekla da ovo nije krađa. Ne možeš ti igrat lepršavo kad sudija hoće da te povali u futsalu, u velikom fudbalu iole možeš, ovdje ne možeš.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 apr 2025, 21:29

Sudije su odron.
Posebno Mamela, najveci majmun na dunjaluku.
Pogledas igraca Ramskih Gakaktikosa - faul !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 apr 2025, 21:30

26 apr 2025, 21:28
ASD je napisao/la:
26 apr 2025, 21:16

Vidi, stvarno sam objektivan i neutralan, ali kad ti sudija ne dozvoljava da napadneš igrača protivničke ekipe - ne možeš pobijedit, ne postoji ekipa koja bi pobijedila, ko god je ikad igrao ovaj futsal - svjestan je toga.

Četiri deseterca u prvih 10-15 minuta je 9 prekršaja, ja sam upratio prekršaje za 3 deseterca, nijedan ni blizu nije bio. Igrači Muje se nisu bunile na sudijske odluke uglavnom, jer da jesu bila bi i 3 crvena.

Ne postoji osoba na svijetu koja se razumije u futsal da bi rekla da ovo nije krađa. Ne možeš ti igrat lepršavo kad sudija hoće da te povali u futsalu, u velikom fudbalu iole možeš, ovdje ne možeš.
Potpis svako slovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 apr 2025, 21:32

muhamedhulk je napisao/la:
24 apr 2025, 20:25
Ako Irfo ne moze zastiti Muju jbg. Sta ces koji k onda u savezu?
A cuj igrac rekao da ulaze 100% jok eto reci ce da ispadaju :D
Nije ni Buba usla odmah u PL, morali su nadoci…nek i rama ceka.

Sad pravo vrijeme da odgovorim, sigurno ces se sloziti. Nije Bubamara morala nadoci vec je morala postati dovoljno jaka da sebi ne dozvoli ovakve situacije ko sa Mujom veceras.

I j*** vam Thompson najmilije.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 26 apr 2025, 21:39

tropic je napisao/la:
26 apr 2025, 21:32
muhamedhulk je napisao/la:
24 apr 2025, 20:25
Ako Irfo ne moze zastiti Muju jbg. Sta ces koji k onda u savezu?
A cuj igrac rekao da ulaze 100% jok eto reci ce da ispadaju :D
Nije ni Buba usla odmah u PL, morali su nadoci…nek i rama ceka.

Sad pravo vrijeme da odgovorim, sigurno ces se sloziti. Nije Bubamara morala nadoci vec je morala postati dovoljno jaka da sebi ne dozvoli ovakve situacije ko sa Mujom veceras.

I j*** vam Thompson najmilije.

Upravo to, tesko je iz Krajine nesto napraviti ako nisi stvarno duplo bolji!
Mujo simpaticna ekipa, i sve ok sa realnim sudjenjem bila bi dobra borba za ulazak al su slabi organizaciono i mucili bi se u PL
A Rama iskoristava samo ono sto im se pruza da su jedina Nada, da Katolici imaju bar jedan klub u PL.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 apr 2025, 21:52

Kladuscani su veoma jaki financijski, nesto slicno Cazinjanima samo sto se to nije moglo pokazati zbog politicke situacije.
Organizaciono i financijski bi Mujo rastao svaki dan ali ne mozes od govana koji ti se poseru na sve sto radis.

Sloga Radnik 5:5

FrDiHu
Kontakt:

Post Postao/la FrDiHu » 26 apr 2025, 21:56

Zasto vam thomspon pjeva a otac vam umro u vatikanu zar nije dan žalosti

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 apr 2025, 21:58

Bunili su se za deseterce kasnije. Što znači, tek od 6. prekršaja. Prije toga im je bilo jasno da je svaki prekršaj zaista i bio. Sve igranja rukom i saplitanja nakon izgubljene lopte. Pusti snimak ponovo i sam ćeš se uvjeriti.
Kasnije je vjerovatno bilo navučenih faulova (ne sporim, broj je zaista velik i priznajem da nakon 4:0 nisam više toliko ni pratio jer mi je bilo jasno da Mujo nema šanse i da bi sa potencijalnim otvaranjem kasnije bilo 10 golova sigurno.

Velika Kladuša zaslužuje Premijer ligu. Krajina zaslužuje dva kluba i krajiški derbi u Premijer ligi jer to polako postaje glavni futsal centar u BiH.
Nadam se da će se nastaviti sa lijepom pričom. Za Premijer ligu bi im trebalo par pojačanja jer igrački nisu taj nivo. Organizacija u klubu, posvećenost ljudi i sam grad je nivo Premijer lige, i to iznad opasne zone.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 apr 2025, 22:02

Majstore pa do izmisljenih faula je bilo 0:0. Bilo bi 6 kaznenih da je trebalo, ne budi slijep pored ociju.
Jasno je da je cisto igracki gledano jedan bozinovic tata-mata za svakog igraca hrnjice, ali ovo sudjenje ubija volju za zivotom u drzavi, a kamoli za sportom.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 apr 2025, 22:07

DonRamiz je napisao/la:
26 apr 2025, 21:25
gollum je napisao/la:
26 apr 2025, 21:17

Velike pare prave sisteme.
ili mislis da je slucajnost sto najbogatije zemlje svijeta imaju najbolje sisteme?
koliko sam se namjestanja i kradja nagledao u bh. sportu od poslije rata, švabo nece toliko ukrasti od postanka do sudnjeg dana.
I nemam vise volje da pratim. Ugasiti sve.

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 26 apr 2025, 22:17

ASD je napisao/la:
26 apr 2025, 21:58

Bunili su se za deseterce kasnije. Što znači, tek od 6. prekršaja. Prije toga im je bilo jasno da je svaki prekršaj zaista i bio. Sve igranja rukom i saplitanja nakon izgubljene lopte. Pusti snimak ponovo i sam ćeš se uvjeriti.
Kasnije je vjerovatno bilo navučenih faulova (ne sporim, broj je zaista velik i priznajem da nakon 4:0 nisam više toliko ni pratio jer mi je bilo jasno da Mujo nema šanse i da bi sa potencijalnim otvaranjem kasnije bilo 10 golova sigurno.

Velika Kladuša zaslužuje Premijer ligu. Krajina zaslužuje dva kluba i krajiški derbi u Premijer ligi jer to polako postaje glavni futsal centar u BiH.
Nadam se da će se nastaviti sa lijepom pričom. Za Premijer ligu bi im trebalo par pojačanja jer igrački nisu taj nivo. Organizacija u klubu, posvećenost ljudi i sam grad je nivo Premijer lige, i to iznad opasne zone.
https://www.youtube.com/live/VnrGI1rbk ... j-rdi5WEQ

1:35 8:35 13:14 21:25 24:55 32:44

Ovdje je prenos kasnio, samo od 4. faula ima.
Sad kad sam pogledao ponovo, još je veća sramota nego što sam mislio.
Zadnja izmjena: ferroviere87, dana/u 26 apr 2025, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 apr 2025, 22:17

6ti akumulirani svira faul a nigdje kontakta.

Dzaba ulagati u sport kad ti sudbinu kroje neki sto loptu u zivotu udarili nisu. Mene je bgm sramota.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 apr 2025, 22:27

ASD

Imas li obraza imalo, pa pise se vec 7 daan sta danas slijedi u Kladusi je trebalo biti 8+ razlike za Hrnjicu da ih sudije nisu stitile, gledao sam uzivo pisao sam poslije prve utakmice sta slijedi to je ocigledno, cuj sve cisto, stvarno ste odron.

Ova tri majmuna i zutom, kakvi su tu ljudi, prosle sedmice ovaj Cazniska budaletina Kazlagic, kakvi su to sljamovi prodani.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 26 apr 2025, 23:01

Osmi i deveti su cirkus. Premali kontakti. To ću se složiti.
Sedmi je čist faul. Velika glupost Hušića je povlačenje za dres. Za šesti stvarno ne vidim da li je bilo kontakta ili ne. Čak i da kažemo da ga nije bilo, opet reći da su sudije preokrenule tekmu zbog jednog ili dva faula je nigdje veze.
Mada, poenta je da je Rama razbila Muju, to što je bilo samo 4:0 prije penala kojeg je relizovao Muju je zahvaljujući prije svega faktoru sreće. Trebalo po prikazanom biti 7 ili 8 nula i bez penala.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.