Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najveci fudbalski cirkus na svijetu ubjedljivo.
Prodane balije, nema goreg smeca na kugli, ustvari bara bara sa zidovima.
Prodane balije, nema goreg smeca na kugli, ustvari bara bara sa zidovima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ja bi njih prve zajmio.Majku im **** prodanuBeli98 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:04Balije kao najsladje ostaviti za kraj.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03Šta ćeš se njih rješavati,pa balije su sve prodale.Ništa im sveto nije .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Admine cisti cetnike s teme smrde ko mrtvaci
Ovo smeće Pilava treba u zatvor prije Vice Zeljkovića.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Svi smo mi SLOBODA!
Mrs na cetnicke portale mitomaneMikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.

- akisarajevo92
- Kontakt:
malo sutra bi i Sloboda uradila ovakvo nesto da im bodovi trebaju za bilo staNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:00Sto bi iz Banja Luke rekli,dobro sudjenje
Zamolio bi i ostale klubove da nastave,DOSTA JE VISE !!!
kod nas klubovi poduzimaju nesto samo kad se gase, kao i Olimpic kad je znao da se gasi pa lafo istupio iz lige zbog sudjenja

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 apr 2025, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Svako kolo show sudija ovo nema u Angoli i igrati ovu ligu nema smisla.Vico nesposobni pavijan treba odstupi iz saveza i ostala bagra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Postavite nam penal da vidimo cirkus?
Kako cemo, sta cemo? Da se prvo Ramo konsultuje?
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 26 apr 2025, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ima li gdje snimak penala
Je li još hoda pašće iz Gradiške?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- LegendKiller
- Kontakt:
Smiješan je Husic. Lik cijeli mandat proveo u izvrsnom odboru saveza, progovorio ni jednu riječ nije, lizao se sa Vicom. Gigovic je ovo isto radio u i njegovom mandatu. Kada je mogao institucionalno djelovati sutio je, sada može samo ovako lajati, a znamo da pas koji laje ne ujeda.
Onomad kad Sarajevo napusti radile se ekspertize, pravile emisije.. vidicemo kolko ce ovaj potez bit propracen, il prica veceras i to je to, svako nastavlja brinut o svom jadu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam sto se uzbuđujete na ovo

Onako kako mi krenusmo s vama pjevat ubij Turčina tako i vi s nama tjerate cetnike

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nije pravo vrijeme da izadjete s terena. Sacekajte kraj sezone pa zovite na sastanak.
Inace uzalud ste izlazili s terena. Napustanje utakmice bez konkretnog rezultata kao sto je lomljenje obje noge i vadjenje zuba je pucanj u prazno, da ne kazem "ćaba ste krecili."
Inace uzalud ste izlazili s terena. Napustanje utakmice bez konkretnog rezultata kao sto je lomljenje obje noge i vadjenje zuba je pucanj u prazno, da ne kazem "ćaba ste krecili."
Da je bar penal problem, to smo bar navikli, citava utakmica je 90-10 sudjenje bilo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kakav penal Igrač Pošušja odmah ustao da se igra nastavi ovaj sudio penal o cemu pricamo, nije cak ni pokušao da glumi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, bvsic, jurisicduska, Predatod, Vanja8 i 21 gost.