Dzaba, ja jedno ti drugo. Poenta je da nikome ne odgovara suđenje a svi borbu protiv tog istog suđenja vode isključivo preko društvenih medija. Ne aludiram na nasilje, daleko od toga, ali postoje i drugi vidovi borbi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ova sezona je bila najbrutalniji. Cisti kriminal.
Ako se poslije ovoga ne ujedine u borbi za normalno takmicenje svi, niko vise ne treba pisnuti nista.
Ili cemo normalno, pa nek pobjedjuju bolji...ili necemo nikako.
Ako treba udariti i na reprezentaciju, i na savez u svim segmentima i takmicenjima u kojima se takmice il sta god treba.
Ako se poslije ovoga ne ujedine u borbi za normalno takmicenje svi, niko vise ne treba pisnuti nista.
Ili cemo normalno, pa nek pobjedjuju bolji...ili necemo nikako.
Ako treba udariti i na reprezentaciju, i na savez u svim segmentima i takmicenjima u kojima se takmice il sta god treba.
- FKS -
Nisam ovo ispratio, je li bio penal?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nema ni od ovog nista. Pricat ce se dan, dva kao i za Sarajevo i u nove lakrdijaske pobjede

Sto neko rece, nece Bosnjo nikad biti slozan u bilo cemu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Da je treca kantonalna, bilo bi elemenata..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma koji će ba klinac ekspertiza? Ja bih tačno odbio to. Eto i tada, slušali Valjica kako opravdava sve. I to je smiješno, kaže "hoće li ga kazniti?". Šta ima iko od toga kad ga kazne ili kad se pravi analiza?
Imamo oči, ono nije faul nigdje i nikad. Ne postoji niti jedan element za faul. Ne postoji ništa. Ono postoji samo od kako je ovaj mazlum na čelu saveza i od kako je svaka utakmica problematična.
Jedino je šteta što niste angažirovali nekoga da ga nalupa.
0/24 si ovdje, evo već četvrti dan. Hebo ti borac mater bolesnu dosadnu.
-
- Kontakt:
Tako jer vam je očigledno cilj da izbacite što više klubova iz lige sa Bosanskim predznakom,što vam automatski svaku sezonu olakšava da sa ujkanima šurujete i štimate.MikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.
Sjeti se samo kako ste Mladost izbacili uz lige i trend se nastavlja.
Ali pumpajte kad možete,zaboli vas.Ha ja.
Svaka cast.LegendKiller je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:07Smiješan je Husic. Lik cijeli mandat proveo u izvrsnom odboru saveza, progovorio ni jednu riječ nije, lizao se sa Vicom. Gigovic je ovo isto radio u i njegovom mandatu. Kada je mogao institucionalno djelovati sutio je, sada može samo ovako lajati, a znamo da pas koji laje ne ujeda.
Sto kaze Velja u Lepa sela, lepo gore: "sad kad se kita više ne diže, ajde sad da se bavimo poštenjem".
Čak mi se čini i da je igrač Slobode se odbio i bio u padu, a ne igrač Posušja.
Nedo Turković je još jučer sve u bobu pogodio šta će se dešavati na ovoj utakmici
Zaista nevjerovatno kakvi kriminalci. Nikad ovako nije bilo. Nikad.
Zaista nevjerovatno kakvi kriminalci. Nikad ovako nije bilo. Nikad.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Druže vjeruj mi da vama ne bi sudili ni one sezone kad ste poklopili 5 sudija i opet niste bili prvaci , sve sam ti rekao.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi
Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu

Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Meni je ovdje bas super.AlemC85 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:05Mrs na cetnicke portale mitomaneMikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.![]()
![]()
P.S. Ja se uopste ne deklarisem kao cetnik. Da li to sto sam iz Banjaluke, odmah znaci da sam cetnik?
Sutra kad bi igraci sarajeva i zelje sjeli na teren 90 min, imalo bi nekog efekta. Jer ovo je vise previse postalo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja najvise vidio tuzlaka i zenicana kako hvalospjeve na vicinoj temi pisu kaze dobar je neka gazaostrog je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:10Ma koji će ba klinac ekspertiza? Ja bih tačno odbio to. Eto i tada, slušali Valjica kako opravdava sve. I to je smiješno, kaže "hoće li ga kazniti?". Šta ima iko od toga kad ga kazne ili kad se pravi analiza?
Imamo oči, ono nije faul nigdje i nikad. Ne postoji niti jedan element za faul. Ne postoji ništa. Ono postoji samo od kako je ovaj mazlum na čelu saveza i od kako je svaka utakmica problematična.
Jedino je šteta što niste angažirovali nekoga da ga nalupa.

bosnjo je najvece smece na planeti
-
- Kontakt:
A prvi smetljar lige Maksimovic prisao žali se kao njemu nesto krivo,navikao na ovo sta li
Stid me ko je nosio dres mog kluba
Stid me ko je nosio dres mog kluba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Kakav si ti glupan, ovo svijet nije vidioTruhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:12Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi![]()
Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu![]()
SLOBODA ILI NIŠTA
Bravo, jedan od načina, a šta misliš hoće li? Još će ih i ismijati.
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 28 gostiju.