Premijer liga BiH - aktuelno

SamoDaKazeem
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la SamoDaKazeem » 26 apr 2025, 23:15

HyperOS je napisao/la:
26 apr 2025, 23:13
Sutra kad bi igraci sarajeva i zelje sjeli na teren 90 min, imalo bi nekog efekta. Jer ovo je vise previse postalo
Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
Jeste
Jel dosta od nas?
Jel željezničar bilo šta uradio?
Nije.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 apr 2025, 23:16

Sjenjak1919 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:14
Truhlo je napisao/la:
26 apr 2025, 23:12
Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi :urnebes:

Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu :bih:
Kakav si ti glupan, ovo svijet nije vidio
A i ti vala ovu budalu citiras... :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 26 apr 2025, 23:16

AvantiBL je napisao/la:
26 apr 2025, 23:09
tabba77 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:02
AvantiBL je napisao/la:
26 apr 2025, 22:57

Dobro, i?

Od tih "10", da su sa tri izašli protivnici, misliš da bi došlo do ostalih sedam?
Ne bi došlo logično ali je poenta da je bar na 10 utakmica vaš protivnik mogao izaći.
Nemoj samo reći da nije tako.
Dzaba, ja jedno ti drugo. Poenta je da nikome ne odgovara suđenje a svi borbu protiv tog istog suđenja vode isključivo preko društvenih medija. Ne aludiram na nasilje, daleko od toga, ali postoje i drugi vidovi borbi.
Pa zbog koga i zbog čega je takvo suđenje?

Ja smatram da ovdje samo nasilje može zaustaviti ovo. Da se razumijemo, ne pozivam na nasilje, bar ne još uvijek. :mrgreen: Kad jednog sudiju osvojiš od života, naredni će se zapitati vrijedi li.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 26 apr 2025, 23:16

SamoDaKazeem je napisao/la:
26 apr 2025, 23:11
MikiPirs je napisao/la:
26 apr 2025, 23:03
zaostrog je napisao/la:
26 apr 2025, 22:56

Traktoristo, hoće li to? Sve je ovo kriv najnazadniji narod u Evropi, Srbi. Gdje god oni imaju ikakav upliv, tu trava ne raste. Jedino u čemu su uspješni genocid. Za sve ovo jeste kriv Borac odnosno svita koja ga gura.

Genocidni smradu.
Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.
Tako jer vam je očigledno cilj da izbacite što više klubova iz lige sa Bosanskim predznakom,što vam automatski svaku sezonu olakšava da sa ujkanima šurujete i štimate.
Sjeti se samo kako ste Mladost izbacili uz lige i trend se nastavlja.
Ali pumpajte kad možete,zaboli vas.Ha ja.
Pa ni ova teorija ne stoji, Sloboda je ispala jos u Novembru (kontam da Slobodu deklarises kao klub sa Bosanskim predznakom), ovim penalom, prekidom, samo se Posusije sotavlja u zivotu, 1:1 ili pobjeda Slobode je nesto sto bi ovoj teoriji islo u korist, ali posto je suprotno, ocito je da si levat koji je zaslijepljen nekim ludilom Rame Isaka. Ziv bio

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 apr 2025, 23:16

Kako je krenulo ovdje će se iskra rata zapaliti opet na nekom stadionu..ko onomad Boban na Maksimiru.Ljudi dragi ovdje će baš pasti mrtva glava...Mi balkanci komplet jednostavno nemamo obraz,a narod nema mhuda da sebi nešto napravi..u Srbiji pola miliona izađe na proteste riču,buču i odoše kući.i nikome ništa.Vučić može još sto godina biti predsednikKod nas se nešto po televizijama svađaju i onda se tale za lovu poslije kamera ..Mile zahebave sve redom,Čova se smije,Bake samo tespiha i viče hiljada,hiljada...vjerovatno i Kroati imaju nešto svoje...bilo koje stanje se ne može promijeniti tapkajući..ne pozivam na nasilje..ali ne može to riješiti uefa nego zna se kako se u društvu rade promjene

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 26 apr 2025, 23:17

Svi spominju penal, a niko ne spominje direktan crveni karton "zbog prigovora" :D
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 26 apr 2025, 23:17

coelho41 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:15
Dovoljno je vidjet da igrač Posušja ustaje odmah da nastavi utakmicu i sve ti bude jasno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 apr 2025, 23:18

coelho41 je napisao/la:
:mrgreen:
- FKS -

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 26 apr 2025, 23:18

coelho41 je napisao/la:
Hahahaha ovo je komedija, ooo j… te fudbale :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 apr 2025, 23:18

Hajdeee je napisao/la:
Ova sezona je bila najbrutalniji. Cisti kriminal.
Ako se poslije ovoga ne ujedine u borbi za normalno takmicenje svi, niko vise ne treba pisnuti nista.

Ili cemo normalno, pa nek pobjedjuju bolji...ili necemo nikako.
Ako treba udariti i na reprezetaciju, i na savez u svim segmentima i takmicenjima u kojima se takmice il sta god treba.
Da zbog para, jer sad pobjednik lige ima dobru sansu Da igra grupe u eu i tu su dobre pare. Prije je bilo jedno ili dva kola i out.. kriminalci nanjusili pare
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 apr 2025, 23:18

MikiPirs je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:05
MikiPirs je napisao/la:

Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.
Mrs na cetnicke portale mitomane :twisted: :evil:
Meni je ovdje bas super.

P.S. Ja se uopste ne deklarisem kao cetnik. Da li to sto sam iz Banjaluke, odmah znaci da sam cetnik?
Hahahaha pa sto si reagovo kad je čovjek napisao da treba tjerati cetnike iz države hahahaha :thumbdown: :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 apr 2025, 23:18

coelho41 je napisao/la:
Ahahahhaaha pa ovo nema nigdje.Najgora liga na svijetu.

Ja ne znam samo kako niko Gigovica nije prebio makar i na ulici.Nebi mu vise palo na pamet.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 26 apr 2025, 23:19

Truhlo je napisao/la:
Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi :urnebes:

Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu :bih:
Nemam vremena da pišem pa više samo čitam, al ev ne može cojk a da ne odgovori paceniku poput tebe. Koji si ti bolesnik, pa nez kako te doktori nisu uzeli za istraživanja kad si se rodio ipak ti si fenomen, čovjek bez mozga koji se razumije u sve.

Paceniku jedan ne brini za Slobodu crno ko što bi ti volio da jest nije ugasiti se nećemo, kanton to su neki pričali nismo ti mi propaliteti ko tvoj Čelik, a prije da će ti taj Čelik bit bliže kantonu sljedeće sezone posto ste mi klimavi nest u prvoj ligi.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 26 apr 2025, 23:19

MikiPirs je napisao/la:
26 apr 2025, 23:16
26 apr 2025, 23:11
MikiPirs je napisao/la:

Tako jer vam je očigledno cilj da izbacite što više klubova iz lige sa Bosanskim predznakom,što vam automatski svaku sezonu olakšava da sa ujkanima šurujete i štimate.
Sjeti se samo kako ste Mladost izbacili uz lige i trend se nastavlja.
Ali pumpajte kad možete,zaboli vas.Ha ja.
Pa ni ova teorija ne stoji, Sloboda je ispala jos u Novembru (kontam da Slobodu deklarises kao klub sa Bosanskim predznakom), ovim penalom, prekidom, samo se Posusije sotavlja u zivotu, 1:1 ili pobjeda Slobode je nesto sto bi ovoj teoriji islo u korist, ali posto je suprotno, ocito je da si levat koji je zaslijepljen nekim ludilom Rame Isaka. Ziv bio
Jeste Sloboda ispala ali nije ispao Igman pa je isti scenario danas bio,ali očigledno je da si ti neki smrad zasljepljen Srpskom ideologijom.
Mrtav bio

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 apr 2025, 23:19

feniksptica je napisao/la:
26 apr 2025, 23:18
MikiPirs je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:05

Mrs na cetnicke portale mitomane :twisted: :evil:
Meni je ovdje bas super.

P.S. Ja se uopste ne deklarisem kao cetnik. Da li to sto sam iz Banjaluke, odmah znaci da sam cetnik?
Hahahaha pa sto si reagovo kad je čovjek napisao da treba tjerati cetnike iz države hahahaha :thumbdown: :bih:
:urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 26 apr 2025, 23:19

HyperOS je napisao/la:
26 apr 2025, 23:13
Sutra kad bi igraci sarajeva i zelje sjeli na teren 90 min, imalo bi nekog efekta. Jer ovo je vise previse postalo
Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
Jeste
Jel dosta od nas?
Jel željezničar bilo šta uradio?
Nije.
Zbog ovakvog razmisljanja nama se ovo i desava u ligi.

Legendo, ovo tvoje misljenje je bukvalno. "neka nas kolju, mi cemo ruke dici jer eto nece niko da nam pomogne"

Mi kao najjaci i najstabilniji klub, kojeg su sudije ubile ove godine, treba da budemo predvodnik bunta. I da lobiramo da sto vise klubova stane iza nas i da se krenemo boriti za bolje sutra.

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 26 apr 2025, 23:20

DamirT je napisao/la:
Sjenjak1919 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:14
Truhlo je napisao/la:

Kakav si ti glupan, ovo svijet nije vidio
A i ti vala ovu budalu citiras... :mrgreen:
Dabogda umro nk celik ❤️
SLOBODA ILI NIŠTA

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 26 apr 2025, 23:20

tabba77 je napisao/la:
AvantiBL je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:
26 apr 2025, 23:02

Ne bi došlo logično ali je poenta da je bar na 10 utakmica vaš protivnik mogao izaći.
Nemoj samo reći da nije tako.
Dzaba, ja jedno ti drugo. Poenta je da nikome ne odgovara suđenje a svi borbu protiv tog istog suđenja vode isključivo preko društvenih medija. Ne aludiram na nasilje, daleko od toga, ali postoje i drugi vidovi borbi.
Pa zbog koga i zbog čega je takvo suđenje?

Ja smatram da ovdje samo nasilje može zaustaviti ovo. Da se razumijemo, ne pozivam na nasilje, bar ne još uvijek. :mrgreen: Kad jednog sudiju osvojiš od života, naredni će se zapitati vrijedi li.
Jesu ono Sabriji zapalili auto u tunelu? I šta dobro je to donijelo, ovo danas? Znamo i sami šta nasilje nosi, i u kojem pravcu, nažalost, može odvesti.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MikiPirs i 42 gosta.