Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
Jeste
Jel dosta od nas?
Jel željezničar bilo šta uradio?
Nije.
Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
A i ti vala ovu budalu citiras...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:14Kakav si ti glupan, ovo svijet nije vidioTruhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:12Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi![]()
Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu![]()
Pa zbog koga i zbog čega je takvo suđenje?
Pa ni ova teorija ne stoji, Sloboda je ispala jos u Novembru (kontam da Slobodu deklarises kao klub sa Bosanskim predznakom), ovim penalom, prekidom, samo se Posusije sotavlja u zivotu, 1:1 ili pobjeda Slobode je nesto sto bi ovoj teoriji islo u korist, ali posto je suprotno, ocito je da si levat koji je zaslijepljen nekim ludilom Rame Isaka. Ziv bioSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:11Tako jer vam je očigledno cilj da izbacite što više klubova iz lige sa Bosanskim predznakom,što vam automatski svaku sezonu olakšava da sa ujkanima šurujete i štimate.MikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.
Sjeti se samo kako ste Mladost izbacili uz lige i trend se nastavlja.
Ali pumpajte kad možete,zaboli vas.Ha ja.
Dovoljno je vidjet da igrač Posušja ustaje odmah da nastavi utakmicu i sve ti bude jasno.
Da zbog para, jer sad pobjednik lige ima dobru sansu Da igra grupe u eu i tu su dobre pare. Prije je bilo jedno ili dva kola i out.. kriminalci nanjusili pareHajdeee je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:09Ova sezona je bila najbrutalniji. Cisti kriminal.
Ako se poslije ovoga ne ujedine u borbi za normalno takmicenje svi, niko vise ne treba pisnuti nista.
Ili cemo normalno, pa nek pobjedjuju bolji...ili necemo nikako.
Ako treba udariti i na reprezetaciju, i na savez u svim segmentima i takmicenjima u kojima se takmice il sta god treba.
Hahahaha pa sto si reagovo kad je čovjek napisao da treba tjerati cetnike iz države hahahahaMikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:12Meni je ovdje bas super.AlemC85 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:05Mrs na cetnicke portale mitomaneMikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03
Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.![]()
![]()
P.S. Ja se uopste ne deklarisem kao cetnik. Da li to sto sam iz Banjaluke, odmah znaci da sam cetnik?
Ahahahhaaha pa ovo nema nigdje.Najgora liga na svijetu.
Nemam vremena da pišem pa više samo čitam, al ev ne može cojk a da ne odgovori paceniku poput tebe. Koji si ti bolesnik, pa nez kako te doktori nisu uzeli za istraživanja kad si se rodio ipak ti si fenomen, čovjek bez mozga koji se razumije u sve.Truhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:12Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi![]()
Seljačka posla, kazniti rumenog krkana 2 godine zabrane obnašanja bilo koje funkcije u nogometu, oduzeti Gorkom i ovo malo bodova što je osvojio i poslati ga u kantonalnu ligu![]()
Jeste Sloboda ispala ali nije ispao Igman pa je isti scenario danas bio,ali očigledno je da si ti neki smrad zasljepljen Srpskom ideologijom.MikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:16Pa ni ova teorija ne stoji, Sloboda je ispala jos u Novembru (kontam da Slobodu deklarises kao klub sa Bosanskim predznakom), ovim penalom, prekidom, samo se Posusije sotavlja u zivotu, 1:1 ili pobjeda Slobode je nesto sto bi ovoj teoriji islo u korist, ali posto je suprotno, ocito je da si levat koji je zaslijepljen nekim ludilom Rame Isaka. Ziv bioSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:11Tako jer vam je očigledno cilj da izbacite što više klubova iz lige sa Bosanskim predznakom,što vam automatski svaku sezonu olakšava da sa ujkanima šurujete i štimate.MikiPirs je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:03
Cekaj, prvo necu se spusstati na tvoj nivo razgovora, jer to je nivo ljudi sa dve mozdane vijuge. Samo sebe pitaj, upotrijebi jednu od dve mozdane vijuge, “Kako Borac moze imati veze sa utakmicom gdje igraju Posusije i Sloboda? (Sloboda ispala, Posusije se bori za opstanak)” ni RS strani (ja to ne dijelim ali je tako u BIH) ne pasuje da Posusije uzme 3 boda, jer kiksom bi ostali dalkeo iza Radnika i vjerovatno veceras ispali, ovako su i dalje u igri.
Sjeti se samo kako ste Mladost izbacili uz lige i trend se nastavlja.
Ali pumpajte kad možete,zaboli vas.Ha ja.
feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:18Hahahaha pa sto si reagovo kad je čovjek napisao da treba tjerati cetnike iz države hahahaha![]()
![]()
Zbog ovakvog razmisljanja nama se ovo i desava u ligi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:15Jel Sarajevo napustilo teren protiv Borca,jel Sarajevo pokušalo da napravi udruženje premijer ligaša,jel Sarajevo podržalo Velež prije 20 godina kad su ih krali???
Jeste
Jel dosta od nas?
Jel željezničar bilo šta uradio?
Nije.
Dabogda umro nk celikDamirT je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:16A i ti vala ovu budalu citiras...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:14Kakav si ti glupan, ovo svijet nije vidioTruhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:12Nije Azmiru smetalo suđenje dok je bio član izvršnog odbora saveza i donosio jednoglasne odluke se Vicom. Sjetimo se i sklanjalice Zrinjskog kad je Tuzla City ostala u ligi![]()
![]()
Jesu ono Sabriji zapalili auto u tunelu? I šta dobro je to donijelo, ovo danas? Znamo i sami šta nasilje nosi, i u kojem pravcu, nažalost, može odvesti.tabba77 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:16Pa zbog koga i zbog čega je takvo suđenje?
Ja smatram da ovdje samo nasilje može zaustaviti ovo. Da se razumijemo, ne pozivam na nasilje, bar ne još uvijek.Kad jednog sudiju osvojiš od života, naredni će se zapitati vrijedi li.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MikiPirs i 42 gosta.