Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakva ironija života da je ovaj smrad bio 4 sudija na utakmici 1/4 finala LP 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ma sta ce djeriz klosarski zenicki, puna im usta Slobode, i njemu i onom degenu aveniji... kakve psihopatemirsonetz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:53Zna taj potparol sve haman ko i virtuel nema ni kuceta ni maceta ni zene ni dijeta pa ima vremena piskarat povazdan. Pitat cemo glavnog robijasa ko si i kakvu ulogu imas
SLOBODA ILI NIŠTA
Pilavu nije novost da "podnosi ostavku". Zbog populuzma je to već radio prije osam godina. U maju 2017. godine "podnio je ostavku" nakon što je Antoni Bandić u sudijskoj nadoknadi izmislio penal za Zrinjski protiv Radnika. Golom iz ovog penala Mostarci su slavili sa 2:1 i na kraju osvojili titulu ispred Željezničara koji je do tada bio lider na tabeli...
Saučenik u brojnim "fudbalskim zločinima"
Naravno, Pilav tada nije otišao, a po automatizmu i funkcijama, saučesnik je u brojnim "fudbalskim zločinima" koje smo gledali proteklih godina na premijerligaškim terenima.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/amp/article/406380 nije, o ovom jedinstvu pricamErosViverosViv je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:27Upravo!crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:24Zalosno ali ovo ce do sljedeceg kola vec biti zaboravljeno? "Bosnjacki" klubovi i jedinstvo? Ma de
O kojem jedinstvu pricas? Bihac? Ili ovo?
https://sportsport.ba/amp/article/397837

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ne mogu a da ne pitam. Ima li vama nešto bitnije u životu od FK Željezničara?

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nije vezano za ovu temu i ne zelim da me pogresno shvatis jel mi je Sloboda jako draga nevezano za Jedinstvo, ali ja sam licno bio prisutan na rucku, gdje Husic garantovao Jedinstvu sljedece sezone bodove u TK, ako puste Slobodu.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:52Ma ja a vi iz Bihaca ste tada igrali lopte samo. Sloboda je te godine ulozila lovu i na celu imala covjeka koji je pokusao da napravi giganta a Jedinstvo da je uslo te godine nikakvu ulogu ne bi igralo u Pl. Ta ista Sloboda je 2. godinu nakon ulaska bila na drugom mjestu na kraju sezonu i igrala finale kupa,igrala najljepsi fudbal u drzavi.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Vi iz Bihaca ste varali isto kao i Sloboda koja je tada i vise varala i vise ulozila i imala bolju ekipu sa trenerom cirom blazevicem. Sloboda je na kraju krajeva na tusnju i Jedinstvu uvalila 3 komada u utakmici u kojoj Jedinstvo nije preslo centra.Nadji jednu utakmicu iz te polusezone da je Sloboda direktno pogurana sudijskim greskama koje su okrenule utakmicu na njenu stranu i postavi nam ovdje da svi vidimo.
Svima se stelilo, ali ovo je vec bahanalisanje i bezobrazluk koji nema mjere, bit ce kasno kad padne mrtva glava.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bio sam na tusnju 2-0 smo izgubili, a mi vas dobili 3-0 u Bihacu.. Ja ne kazem da smo mi igrali posteno, ni te godine ni mnogih narednih. Uvijek sam ostro osuđivao sudijska navlacenja i unapred dogovorene pobjede mog Jedinstva.. Htio sam reci da ovo mora biti poruka za sve nas , da uvijek moramo osuditi i kritikovati ovakva dešavanja, makar i u "nasu" korist one isle...napapijri1987 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:52Ma ja a vi iz Bihaca ste tada igrali lopte samo. Sloboda je te godine ulozila lovu i na celu imala covjeka koji je pokusao da napravi giganta a Jedinstvo da je uslo te godine nikakvu ulogu ne bi igralo u Pl. Ta ista Sloboda je 2. godinu nakon ulaska bila na drugom mjestu na kraju sezonu i igrala finale kupa,igrala najljepsi fudbal u drzavi.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Vi iz Bihaca ste varali isto kao i Sloboda koja je tada i vise varala i vise ulozila i imala bolju ekipu sa trenerom cirom blazevicem. Sloboda je na kraju krajeva na tusnju i Jedinstvu uvalila 3 komada u utakmici u kojoj Jedinstvo nije preslo centra.Nadji jednu utakmicu iz te polusezone da je Sloboda direktno pogurana sudijskim greskama koje su okrenule utakmicu na njenu stranu i postavi nam ovdje da svi vidimo.
-
- Kontakt:
Isto kao i vama mene licno boli **** za vas, ali ima raje sa vase strane dobar dio i sa nase sto pisu jedni o drugima, toga ce uvijek biti.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Gdje to molim te ? Daj primjere lazovcino mitomanska.Combattente87 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:49I Velež je u federalnoj čuda činio sa sudijama i štelama, pa onda preko noći postaše najveći borci za pravduTruhlo je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:44Bravo prijatelju, provaljeni su ruralci odavno. Sisoja je našim juniorima plasman u PL ukrao, Sloboda pokrala Jedinstvo i prošle sezone Stupčanicu, gdje nisu imali sudije glatko gubili.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:39Kao sto sam sad napisao i na Slobodinom forumu. Ovo je bas bolno za gledati, narocito njihovim navijačima. Međutim Sloboda kad se borila sa Jedinstvom za prvo mjesto usli su na isti ili sličan nacin i ne sjecam se da su napustali teren.. To je ona nasa bosanska dok god mene ne diraju dobro je. Kada osjetimo na svojoj koži nepravdu onda kukamo. jednostavno reci STOP kriminalu na nogometnim utakmicama i da to bude zajednicka parola svih nas , da ne bi osjetili na nasim klubovima nepravdu a i za dobrobit našeg fudbal. Jednostavno tako se moramo ponašati makar zadnja liga bili. Lijep pozdrav iz Bihaća.![]()
Ovo će gospodin Zeljković kulturno kaznama ugasiti za sva vremena.![]()
19V22
Ljudi se s pravom pitaju kako da se Đidić oglasi nakon meča Sloga - Igman, a ni riječ nije rekao na očiglednu namještaljku Sloga - Željo prošle sezone, utakmica bez klizeceg starta, nije provokacija odmah da znaš.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
E cuj pilava, kao ovo prva lakrdija, pa satro daje ostavku. Nema ovdje nista dok nazalost ne padne mrtva glava
Evo ja iskreno sam pogledao snimak ja ne znam nad kim je izvrsen taj faul za penala. Ovo ko neki jedi mind trick koji ne vidimo mislim smijesno . Msm nije ni husicevo maslo za ramazan sto bi rekli , ali ovo je vise postalo smijesno. A najtuznije od svega sto ti niko iz uefe nikad nece reagovati zato sto su vicu i ceferin dobri i imaju koristi jedan od drugog.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nije bitno sta kamera snimi, nego sta delegat napise. 
A s obzirom da rijetko ko gleda ko je delagat i posmatrac sudjenja na utakmicu, u ovakvim slucajevima kao vcrs, obicno to budu ljudi blisku vicinom sistemu. Da potvrdi prolazne ocjene suduijama i da pisu sve ono sto im odgovara.
Bilo je slucajeva kada je borac ostecen za prekrsaj na oola terena, pa se suspenduju sudije odmah sutradan. A evo, vec koliko dana prodje od lakrdije Kazlagica i Njegomirovica, oa ni A o sudjenju iz NSBiH
Sjetit cemo se naravno i ponistenog gola Sarajeva protiv Sloge u 90+ minuti za pobjedu, kada smo igrali u zenici.

A s obzirom da rijetko ko gleda ko je delagat i posmatrac sudjenja na utakmicu, u ovakvim slucajevima kao vcrs, obicno to budu ljudi blisku vicinom sistemu. Da potvrdi prolazne ocjene suduijama i da pisu sve ono sto im odgovara.
Bilo je slucajeva kada je borac ostecen za prekrsaj na oola terena, pa se suspenduju sudije odmah sutradan. A evo, vec koliko dana prodje od lakrdije Kazlagica i Njegomirovica, oa ni A o sudjenju iz NSBiH
Sjetit cemo se naravno i ponistenog gola Sarajeva protiv Sloge u 90+ minuti za pobjedu, kada smo igrali u zenici.
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 27 apr 2025, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nego dokle je novi statut? Šta kažu predstavnici FKŽ?
H8Z7 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:43Husić je četiri godine proveo u Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kaže da se pojedinima ispunjavaju želje po pitanju suđenja.
- Napiše se sve na papir kako se želi. Želje se ispune, kome treba. Ne mogu se svima ispuniti želje, mogu samo određenim, navodi prvi čovjek tuzlanskog kluba.
Sp0rt.1
Napisao Azmir 3:0 za City u zadnjem kolu za ostanak u ligi. Problem je sad što više on ne može pisati na papir jer nije član IO saveza.

Žestoko ga kazniti zbog ciganluka i seljakluka koji je napravio od utakmice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Isto tako kazniti i Zrinjski što je pristao na ovo. Ma da te sezone zadnje kolo kompletno namješteno sem utakmica pazi sad Sloboda - Zelejzničar.Truhlo je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:12H8Z7 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:43Husić je četiri godine proveo u Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kaže da se pojedinima ispunjavaju želje po pitanju suđenja.
- Napiše se sve na papir kako se želi. Želje se ispune, kome treba. Ne mogu se svima ispuniti želje, mogu samo određenim, navodi prvi čovjek tuzlanskog kluba.
Sp0rt.1
Napisao Azmir 3:0 za City u zadnjem kolu za ostanak u ligi. Problem je sad što više on ne može pisati na papir jer nije član IO saveza.![]()
Žestoko ga kazniti zbog ciganluka i seljakluka koji je napravio od utakmice.
Rijetko pišem na ovoj temi ali ne mogu da se otmem dojmu da je večeras zakucan posljednji ekser u sanduk jednog od najeminentnijih probosanskih klubova.
Gledao sam utakmicu samo da vidim hoće li Tuzlaci podržati Slobodu i napuniti stadion do posljednjeg mjesta jer sam se nadao da tu ipak ima nekog spasa ali izgleda da je i Bog digao ruke.
Sloboda, Čelik, Jedinstvo i mnoštvo drugih probosanskih klubova su samo dokaz šablona kako se uništava bosanska DNK u sportu. Ostalo je još malo ali, kako stvari stoje, i to je pitanje vremena. Ovo se ne dešava samo u fudbalu već u svim kolektivnim i individualnim sportovima.
Ovdje ja ne krivim nikoga osim onih koji se kunu u zemlju kao da im je najdraža na svijetu a čine sve da zarad vlastitog interesa potkopaju temelje na kojima sve ovo počiva.
Nadam se da će Sloboda i njeni navijači prebroditi ove teške trenutke ali da bi to bio slučaj mora se mnogo više napraviti. Uvijek mi je bilo draže kad se tučemo sa Slobodom i Čelikom nego sa Stupčanicom, Laktašima ili GOŠK-om.
Sve ovo večeras je kuluminacija svega što se radi godinama. Mi to samo sada vidimo jer imamo sve prijenose Premijer lige i jedini način da se ovo promijeni jeste da ljudi glasno i jasno progovore i da pravosuđe uradi ono što treba i mora i što mu je obaveza.
Drage kone prozivate nas što vas nismo podržali u vašim namjerama. Zapitajte se koliko su one bile časne i poštene.
Gledao sam utakmicu samo da vidim hoće li Tuzlaci podržati Slobodu i napuniti stadion do posljednjeg mjesta jer sam se nadao da tu ipak ima nekog spasa ali izgleda da je i Bog digao ruke.
Sloboda, Čelik, Jedinstvo i mnoštvo drugih probosanskih klubova su samo dokaz šablona kako se uništava bosanska DNK u sportu. Ostalo je još malo ali, kako stvari stoje, i to je pitanje vremena. Ovo se ne dešava samo u fudbalu već u svim kolektivnim i individualnim sportovima.
Ovdje ja ne krivim nikoga osim onih koji se kunu u zemlju kao da im je najdraža na svijetu a čine sve da zarad vlastitog interesa potkopaju temelje na kojima sve ovo počiva.
Nadam se da će Sloboda i njeni navijači prebroditi ove teške trenutke ali da bi to bio slučaj mora se mnogo više napraviti. Uvijek mi je bilo draže kad se tučemo sa Slobodom i Čelikom nego sa Stupčanicom, Laktašima ili GOŠK-om.
Sve ovo večeras je kuluminacija svega što se radi godinama. Mi to samo sada vidimo jer imamo sve prijenose Premijer lige i jedini način da se ovo promijeni jeste da ljudi glasno i jasno progovore i da pravosuđe uradi ono što treba i mora i što mu je obaveza.
Drage kone prozivate nas što vas nismo podržali u vašim namjerama. Zapitajte se koliko su one bile časne i poštene.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 27 apr 2025, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Jedino da ih navijaci pocnu ganjati i udarati. Nema drugog rjesenja. Ali tesko se bosnje mogu ujediniti. Kad drugog zakinu svima smijesno a kad se nama to dogodi kao nesto bi mi....Drugo kad sam cuo da je nedavno navodno navijac ostao bez oka u sacekusi, ako je to istina i da tako trosimo energiju i vrijeme onda smo mi na dnu dna i nema se sta tu vise pricati. Nek nas handre vico sudije beusi i slicniPact1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:10Evo ja iskreno sam pogledao snimak ja ne znam nad kim je izvrsen taj faul za penala. Ovo ko neki jedi mind trick koji ne vidimo mislim smijesno . Msm nije ni husicevo maslo za ramazan sto bi rekli , ali ovo je vise postalo smijesno. A najtuznije od svega sto ti niko iz uefe nikad nece reagovati zato sto su vicu i ceferin dobri i imaju koristi jedan od drugog.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Celtic, Combattente87, Giuseppe1, J1897, Lik, Orvel, Pact1921, pintol_TM87, TylerBurey, VolimBiH96 i 69 gostiju.