Premijer liga BiH - aktuelno
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema potrebe za medjusobna optuzivanja...sve ijedan klub se poguralo i zakinulo nekad.
Medjutim ovako sistematski da neko kroji utakmice prije svega Borcu i to na ovoliki period i broj utakmica...pa je mislim da u evropi nije zabiljezeno...
Medjutim ovako sistematski da neko kroji utakmice prije svega Borcu i to na ovoliki period i broj utakmica...pa je mislim da u evropi nije zabiljezeno...
=\_1921_/=
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa odazoves se barem na jedan sastanak i na sastanku kazes slusaj g0vno jedno ovako onako, nista se ne slazem itd, ali se barem odazoves, pokazes da si barem 1% za neki dijalog, a ne mrznju. Ovo sto cetnici rade nije vidjeno na tlu evrope.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:22Nema potrebe za medjusobna optuzivanja...sve ijedan klub se poguralo i zakinulo nekad.
-
- Kontakt:
Pa evo podržt ćemo mi vas.Vi ste časnici i pošteni,podržali smo Dzindu vašeg čovjeka pa vi zabiste nož u leđa i njemu i nema.Levin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:20Rijetko pišem na ovoj temi ali ne mogu da se otmem dojmu da je večeras zakucan posljednji ekser u sanduk jednog od najeminentnijih probosanskih klubova.
Gledao sam utakmicu samo da vidim hoće li Tuzlaci podržati Slobodu i napuniti stadion do posljednjeg mjesta jer sam se nadao da tu ipak ima nekog spasa ali izgleda da je i Bog digao ruke.
Sloboda, Čelik, Jedinstvo i mnoštvo drugih probosanskih klubova su samo dokaz šablona kako se uništava bosanska DNK u sportu. Ostalo je još malo ali, kako stvari stoje, i to je pitanje vremena. Ovo se ne dešava samo u fudbalu već u svim kolektivnim i individualnim sportovima.
Ovdje ja ne krivim nikoga osim onih koji se kunu u zemlju kao da im je najdraža na svijetu a čine sve da zarad vlastitog interesa potkopaju temelje na kojima sve ovo počiva.
Nadam se da će Sloboda i njeni navijači prebroditi ove teške trenutke ali da bi to bio slučaj mora se mnogo više napraviti. Uvijek mi je bilo draže kad se tučemo sa Slobodom i Čelikom nego sa Stupčanicom, Laktašima ili GOŠK-om.
Sve ovo večeras je kuluminacija svega što se radi godinama. Mi to samo sada vidimo jer imamo sve prijenose Premijer lige i jedini način da se ovo promijeni jeste da ljudi glasno i jasno progovore i da pravosuđe uradi ono što treba i mora i što mu je obaveza.
Drage kone prozivate nas što vas nismo podržali u vašim namjerama. Zapitajte se koliko su one bile časne i poštene.
Hajde pokrenuite se da vas podržimo.
Smijete li

Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 27 apr 2025, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta cemo za Čelik oni su u ovih zadnji 5 godina samo Fortunu pokrali, pardon nisu ni njih oni su im uzeli kup
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kako smo izgubili moc i uticaj u najbitnijim sferama zivota i drustva, zalosno, sto je jos gore sprdaju se s nama, udaraju nisko i smiju nam se u facu. Sve se radi planski godinama da uniste i ogade sve moguce
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ove optuzbe ce dobiti sudski epilog. Ako nema pisane dokaze, najebo je. Odrace ga Vico i NS, uzece mu ono sto mu zena nije uzela.H8Z7 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:43Husić je četiri godine proveo u Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kaže da se pojedinima ispunjavaju želje po pitanju suđenja.
- Napiše se sve na papir kako se želi. Želje se ispune, kome treba. Ne mogu se svima ispuniti želje, mogu samo određenim, navodi prvi čovjek tuzlanskog kluba.
Sp0rt.1
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Pisao sam na nasoj temi da se u pogledu stava prema savezu apsolutno ne slazemErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:25pa odazoves se barem na jedan sastanak i na sastanku kazes slusaj g0vno jedno ovako onako, nista se ne slazem itd, ali se barem odazoves, pokazes da si barem 1% za neki dijalog, a ne mrznju. Ovo sto cetnici rade nije vidjeno na tlu evrope.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:22Nema potrebe za medjusobna optuzivanja...sve ijedan klub se poguralo i zakinulo nekad.
Sto se mene tice protiv ovog saveza i politike opcenito jer savez je samo dio sire price..TREBA BIT PROTIV U SVAKOJ SITUACIJI I SVAKOM OBLIKU ..nema kompromisa. CETNICI MRS IZ SAVEZA
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Bravo . Naravno da 20 godina lige bilo osteceni i gurani klubova od sudija . Al ovo sad je monopol koji je Vico uveo to do sad nije vidjeno . Oni Peljtu suspenduju 3 mjeseca zbog jedne greske a stite kazlagica,Gigovica itd koji su poslusni i guraju Borac . Ovo je diktatura koja ima i politiku pozadinu ,isto kao sto Dodik radi tako i sudije ponsaju se bahato i rade sta hoce .invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:22Nema potrebe za medjusobna optuzivanja...sve ijedan klub se poguralo i zakinulo nekad.
.
Na kraju, ovim potezom nece ni Sloboda ni liga ni savez dobit nista, a klepice se samo Sloboda, kaznit klub, kaznit uprava.. zbog prijetnji u ugrozavanja bezbijednosti gigovica suspendovst ce se stadion i tjt
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Teško obzirom da ste od prošle sezone pod njihovom palicom. Mislim da nikakav pomak nije moguć.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:30Pisao sam na nasoj temi da se u pogledu stava prema savezu apsolutno ne slazemErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:25pa odazoves se barem na jedan sastanak i na sastanku kazes slusaj g0vno jedno ovako onako, nista se ne slazem itd, ali se barem odazoves, pokazes da si barem 1% za neki dijalog, a ne mrznju. Ovo sto cetnici rade nije vidjeno na tlu evrope.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:22Nema potrebe za medjusobna optuzivanja...sve ijedan klub se poguralo i zakinulo nekad.
Sto se mene tice protiv ovog saveza i politike opcenito jer savez je samo dio sire price..TREBA BIT PROTIV U SVAKOJ SITUACIJI I SVAKOM OBLIKU ..nema kompromisa. CETNICI MRS IZ SAVEZA
Tužba za klevetu lagano. Hasić je dobio 2 godine suspenziju, Husiću ide isto. Treba trajno odstraniti seljački korumpirani kancer iz BH nogometa.roccosiffredi je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:28Ove optuzbe ce dobiti sudski epilog. Ako nema pisane dokaze, najebo je. Odrace ga Vico i NS, uzece mu ono sto mu zena nije uzela.H8Z7 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:43Husić je četiri godine proveo u Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kaže da se pojedinima ispunjavaju želje po pitanju suđenja.
- Napiše se sve na papir kako se želi. Želje se ispune, kome treba. Ne mogu se svima ispuniti želje, mogu samo određenim, navodi prvi čovjek tuzlanskog kluba.
Sp0rt.1
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- kupus army
- Kontakt:
Nema m.uda kod klubova za konkretne korake, evo sutra je prilika da se sve ujedini, sjednite na teren ili dodajite se 90 minuta da se napravi pritisak. Ljudi se ovdje prepiru oko trivijalnih stvari, ovo sto gledamo zadnjih godina nije vidjeno nikad u istoriji lige, bilo je sporadicnih pomoci klubovima uvijek, ali ovakav sistematski kriminal nikad nije zabiljezen u istoriji. Pa ljudi sve zatvaraju od sudija, posmatraca, rasporeda, Vara, ne znam kako Velez, Sarajevo, Zeljo, Igman i Sloboda jednom ne mogu sjesti i reci jbg bilo je svega ranije, ali daj da to prevazidjemo jer ćemo nestati.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Sta je Husicu 3000 KM ako izgubi tuzbu.roccosiffredi je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:28Ove optuzbe ce dobiti sudski epilog. Ako nema pisane dokaze, najebo je. Odrace ga Vico i NS, uzece mu ono sto mu zena nije uzela.H8Z7 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:43Husić je četiri godine proveo u Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Kaže da se pojedinima ispunjavaju želje po pitanju suđenja.
Sp0rt.1
**** i njega, ovde nije bitan on nego ono sta se radi.
Bila je prilika da se stane iza Sarajeva kad se izaslo s terena, propustili smi je. Evo sad imamo novi zalet kad je sloboda napustila, vidjet cemo hocemo li svi ustati
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 27 apr 2025, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pokradu Slobodu, incidenti u Tuzli, a ono se opet Željo spominje
GOLEMO
GOLEMO

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Hajde vico vrijeme je za strane sudije
Ovo što Borac radi nema u Africi, a ne u Evropi.invincible1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:22Nema potrebe za medjusobna optuzivanja...sve ijedan klub se poguralo i zakinulo nekad.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, bvsic, MostarReds22, riki46, TylerBurey i 31 gost.