preporucujem ti da otvoris travel agenciju specificno samo za Mostar, ti kad se dochapis slike Mostar, ko dijete chokolade..nepopustas. Fakat bi ti karijera dobro leglaStone Island je napisao/la:JEDAN JE MOSTAR !
Bit će još

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
preporucujem ti da otvoris travel agenciju specificno samo za Mostar, ti kad se dochapis slike Mostar, ko dijete chokolade..nepopustas. Fakat bi ti karijera dobro leglaStone Island je napisao/la:JEDAN JE MOSTAR !
Bit će još
Jbg,volim Mostar a i činjenica je da je No.1 u BiHbosanac723 je napisao/la:preporucujem ti da otvoris travel agenciju specificno samo za Mostar, ti kad se dochapis slike Mostar, ko dijete chokolade..nepopustas. Fakat bi ti karijera dobro leglaStone Island je napisao/la:JEDAN JE MOSTAR !
Bit će još
hehe nema ali ova slika je iz Banja Luke vidi se ona zgrada znam da e iz BL19TM87 je napisao/la:Nije da nema ovakih buseva u Sarajevu ali kolko vidim ovaj bus nije slikan u Sarajevu
Nisam bio primjetio, ali eto ispravljenoNerim je napisao/la:hehe nema ali ova slika je iz Banja Luke vidi se ona zgrada znam da e iz BL19TM87 je napisao/la:Nije da nema ovakih buseva u Sarajevu ali kolko vidim ovaj bus nije slikan u Sarajevu
a gdje je to?bavarac je napisao/la:
Tuzla tu sam se rodio nikad je nisam posjetio....Nadam se da cu jednoga dana posjetiti Tuzlu....miky_hz je napisao/la:
Hake je napisao/la:Tuzla tu sam se rodio nikad je nisam posjetio....Nadam se da cu jednoga dana posjetiti Tuzlu....miky_hz je napisao/la:
![]()
![]()
Cim sam se rodio odmah se preselio u Sarajevo....Umjesto da navijam za Slobodu,navijam za Sarajevo...
![]()
![]()
Tuzna prica zar ne????
![]()
Pa niko te netjera da navijas za SarajevoHake je napisao/la: Tuzla tu sam se rodio nikad je nisam posjetio....Nadam se da cu jednoga dana posjetiti Tuzlu....![]()
![]()
Cim sam se rodio odmah se preselio u Sarajevo....Umjesto da navijam za Slobodu,navijam za Sarajevo...
![]()
![]()
Tuzna prica zar ne????
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.