Eh, da bar...Galantni je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:54Ja predlazem da se sutra prekine derbi u prvom poluvremenu i da se prekine prvenstvo. Svi na teren i svi pred savez. Dopis svih klubova direktno na adresu Fife. Ovo je definitivno udar na drzavu. Nema ovde fudbala. Ovo je najpovoljniji trenutak da napadnemo svim silama i otjeramo gamad..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Apsolutno podržavam., čak šta više i ne početi utakmicu
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nasi i da cucnu dvojica bi se ozlijedila
- Maroon1946
- Kontakt:
Hoće li se igrati danas?
- kupus army
- Kontakt:
Naravno da ce se igrati, jer su Bošnjaci narod za izučavanja!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Naravno da ce se igrati ali trebalo bi skrenuti paznju i na derbyu na korumpirani savez . Da li napocetku 2 min ne igrati ili tako nesto .kupus army je napisao/la: ↑27 apr 2025, 08:18Naravno da ce se igrati, jer su Bošnjaci narod za izučavanja!
PREKID PRVENSTVA DANAS!!!! SVI NA TEREN U 24 MINUTI!!!! I ONI I MI, SVI ZAJEDNO PREKINUTI. KAZIT CE NAS, NEKA NAS KAZNE
- diplomatija
- Kontakt:
Da hoce bog dati da to uradimo, I vi i mi, ne mogu nam nista kad bi zajednicki nastupili, ovo vise nema smisla vec odavno, hajde dogovorite se, prekinite ovaj cirkus
PREKID PRVENSTVA
Ovo!Hajdeee je napisao/la: ↑26 apr 2025, 09:53Mi vec imamo uhodanu tu varijantu. Uhodanu u evropskim utakmicama. Zato vas pozivam da se i ovaj put odradi isto.
Bez obzira na kojoj cete tribini biti, pratite pjesmu sa sjevera. Sto cesce i vise, da ne kazem stalno![]()
Kop, ili nesto slicno tome, moze bit gdje god ste vi.
Ustani i navijaj! Prati tribinu koja vodi navijanje.
Pjesmom i podrskom, da damo dodatni poticaj i impuls, da i nasi igraci na terenu pokazu ono sto mogu. A mogu!
Onako kako smo to perfektno radili u evropskim utakmicama![]()
"...Saraj'vo, za tebe zivimo..."![]()

- FKS -
Apsolutno za PREKID PRVENSTVA jer svi vide na koji način se sprema teren za iduću sezonu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ne pričajte gluposti, dobro znate da od toga nema ništa. Yebo slobodu i Azmira, zboravili ste brzo kad su naš grb naopko izvrtali i yebali nam majku a sa Vicom u ljubavi bili protiv nas.
Da smo dobili Slobodu i osigurali treće mjesto možda bi se moglo pričati o nekom zajedničkom nastupu oba kluba i napuštanju utakmice pošto je nakon ispadanja iz namještenog kupa očito splahnula ljubav između Vice i njih ali sad kad imaju priliku da završe ispred Sarajeva i spase sezonu nema šanse.
Izađite danas na Koševo k’o da vam je zadnja, kao da vam život od ove tekme zavisi. Poginite, bacajte se na glavu, srce i dušu na teren. Dokažite mi da nisam bio u pravu za sve što sam proteklih dana govorio. Nema opravdanja, pokazali ste da možete.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG, SAMO SARAJ’VO
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG, SAMO SARAJ’VO
-
- Kontakt:
Meni neshvatljivo da se dva najveca kluba nisu dogovrila da bojkotuju utakmicu danas.Prekinuti ligu!!!
@Sazg nema ova nasa prica nikakve veze sa Slobodom,oni su samo jos jedna zrtva sinoc.Necemo valjda ovo jos 4 godine trpiti pa jos 4.Yebo taj fudbal onda.I nije Sloboda okretala nego TC
@Sazg nema ova nasa prica nikakve veze sa Slobodom,oni su samo jos jedna zrtva sinoc.Necemo valjda ovo jos 4 godine trpiti pa jos 4.Yebo taj fudbal onda.I nije Sloboda okretala nego TC
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izbij,nabij,dalje od gola,negledljivo,dosadno i s jedne i s druge strane igraj samo da neprimiš go i to je to svi zadovoljni...daj Bože da griješim ali da Bog da.
Volim te SARAJEVOOOOOOO
Volim te SARAJEVOOOOOOO
Mi smo prvi uradili ovu stvar prošle godine pa se svi sprdali sa nama. Mi popušili suspenzije a svi ostali rekli “Nije vrijeme za akciju”, isti taj Azmir bio uz Vicu i govorio “ Lako se Ibri kurchiti kad će mu kum Džeko sve završiti”. Evo sam kaže kako je bio sudionik namještanja i pomaganja u Savezu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:30Meni neshvatljivo da se dva najveca kluba nisu dogovrila da bojkotuju utakmicu danas.Prekinuti ligu!!!
To da nije Sloboda izvrtala grb nego City to si u pravu. Tad bio Azmir u City a sad Azmir u Slobodi. Nije gofno nego se pas posro.
- napoleon72
- Kontakt:
Kakvi ba prekidi i dogovori, ne budite smijesni. Ovdje se nijedan klub ne bori protiv Vice, NIJEDAN! Svi bi (ukljucujuci nas) za sitni sicar pristali da im se zastava RSa u prostorije kluba objesi. Ako se borimo protiv Vice, sto reprezentacija trenira u kampu? Ne moramo dalje od tog ic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Mislim doci danas prvi put na derbi iz drugog grada, hoce li se karte prodavati na stadionu negdje i koliko ranije da dodjem da se izbjegne guzva?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.