I to bi imalo smisla i odjeknulo bi sigurno. Ali, veliko ali, odmah da ti kazem pisem realno, bez ikakvog podjebavanja, prigovaranja, bilo cega. Da li Zeljeznicar ima taj luksuz da se na takav nacin bori, kad mu od izlaska u Evropu mnogo toga ovisi, tako da od toga nema nista. Sarajevo ne ovisi toliko o izlasku u Evropu, ali opet da li zeli na takav nacin da se bori, ne znam, cisto sumnjam. Tako da ti to drug moj, ostaju samo nase zelje da to urade. Ovdje samo radikalne stvari, poput ovakve kao sto si predlozio bi imale smisla, samo sto mi nemamo ljude na pozicijama za takvo nesto, nazalost.obagol je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:38Željo i Sarajevo da stvarno žele dobrobit fudbala u BiH, danas bi izašli na utakmicu, simulirali ozljede, napravili po 5 izmjena, simulirali jos po 4 ozljede i sudija bi morao svirati kraj. Nakon toga pozvati sve ostale klubove na konkretne korake za bojkot lige i saveza. Željo i Sarajevo zajedno, konkretnim potezom a ne nekakvim lažnim pozivima na nekakve sastanke.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
since 1973
-
- Kontakt:
Bolje bi im bilo da nisu ulazili iz vise razloga i oni to sami znaju ali federalnu ligu niko nikada posteno nije osvojio.Mozda Velez one godine kad su stvarno bili najdominantniji.Svi ostali su imali neki poguranac.Vidjet ces da cete i vi kad se odlucite vratiti a da se razumijemo volio bi to sto prijechily-rz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:45Meni nije fazon da vas provociram ali svi znaju da ste ušli u ovu ligu ponajviše namještanjem i poklapanjem utakmica, poseban kvalitet u odnosu na i onako lošu konkurenciju Sloboda nije imala pa je sve ovo što vam se desilo ove sezone u najjačem rangu donekle i očekivano, za ovu ligu nemate ni pare, ni kvalitet ni autoritet u savezu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:41Glupo je pravilo da ako ti klub nije u PL ti ne pišeš na temi PL. Jer zašto neko ko prati ovu ligu a navijač je Orahovice (uz duzno postovanje) al nekog kluba koji je daleko od PL i sigurno neće ući u PL u skorijem periodu. Tako da neka pišu i Zenicani i mi sad kad ispadnemo al ne treba komplekse ispoljavat na temi PL samo zato što ti nisi u PL. To je onaj naš mentalitet radujemo se kad komsiji crkne krava. A kad bi neki zanemarili svoje komplekse msm da bi baš ti neutralni navijači kojima klub nije u PL ovdje davali najrealnije komentari, al jbg kompleksi su čudo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Da se nije poklapalo neću rec, jer poklapalo se al ništa manje i ništa više od standarda federalke i sam znaš kakve su igre tu svake sezone i za titulu i za opstanak. Mislim nije ovo opravdanje al nema kluba koji nije poklapao u toj ligi a opstao il ušao u PL. A i brate nije ti to razlog zašto smo ispali odma nazad razlog su oni koji su nas zavalili za sva vremena, a sve lafo prijatelji sa tribine.chily-rz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:45Meni nije fazon da vas provociram ali svi znaju da ste ušli u ovu ligu ponajviše namještanjem i poklapanjem utakmica, poseban kvalitet u odnosu na i onako lošu konkurenciju Sloboda nije imala pa je sve ovo što vam se desilo ove sezone u najjačem rangu donekle i očekivano, za ovu ligu nemate ni pare, ni kvalitet ni autoritet u savezu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:41Glupo je pravilo da ako ti klub nije u PL ti ne pišeš na temi PL. Jer zašto neko ko prati ovu ligu a navijač je Orahovice (uz duzno postovanje) al nekog kluba koji je daleko od PL i sigurno neće ući u PL u skorijem periodu. Tako da neka pišu i Zenicani i mi sad kad ispadnemo al ne treba komplekse ispoljavat na temi PL samo zato što ti nisi u PL. To je onaj naš mentalitet radujemo se kad komsiji crkne krava. A kad bi neki zanemarili svoje komplekse msm da bi baš ti neutralni navijači kojima klub nije u PL ovdje davali najrealnije komentari, al jbg kompleksi su čudo.
Najjače kad su Željini navijači dizali gospodara familije u nebesa, od Amara pravili Pepa a danas mu nema prilaza klubu nit je taj kvazi trenerski mag više igdje ostvario neki trenerski rezultat.
Amar je osvajao naštimane titule dok Želji kao klubu je jedino konstantan u muljažama, prozivaju Mrvića za zagrljaj sa Vicom a njihova delegacija svako malo ide istom u BL na noge da mu titraju jajca.
Amar je osvajao naštimane titule dok Želji kao klubu je jedino konstantan u muljažama, prozivaju Mrvića za zagrljaj sa Vicom a njihova delegacija svako malo ide istom u BL na noge da mu titraju jajca.
Samo dobro preveslaju ove poput Tuzlaka i Zenicana, a Mostarci su mi najfascinatniji idu s nama na utakmice repke, a vamo non stop laju
Nadam se da ce i ovi nasi **** za sva vremena
Ne zelim im zlo, ali ih treba sve ****
Chilli dok je Amar bio, bili ste treci najtrofejniji klub
Od 2020 vico, tarpi korona titula, Zeljo u problemima i zavrsili ste u cetvrtoj ligi
Neka neka nista drugo ni ne zasluzujete
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 apr 2025, 10:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Vrijeme će pokazati možda ste sada sa njima u nekim kombinacijama, al vjeruj ne trebate im pa ćete i vi kukati, al aj sjetit ćeš se ti jednog dana.Virtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:47tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:46Raduj se ti izbacivanju drugih klubova, ali nemoj kuhati kad tvoj dodje na red. Jer ni tvoj nije ništa veći od dva kluba koja si naveo tako da pripazi jer vremena se mijenjaju, a ako to oces da spriječis stani na pravu stranu, ako nećeš zauvijek šuti.
Moj klub je uvijek na pravoj strani, još od 1921.![]()
Polako tek je pocetak povaljivanja bošnjackih klubova, vidjet cete muljaze sa 10 klubova i kad Laktaši udju u PL tek onda ce bit cirkus i kuknjava, zivi bili pa vidjeli. Da bi ostao u ligi moras bit 8.Plus 4 tekme igras sa Borcem, Lakašima itd
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Haj ne dipr. Isto ste ovo vi bili dok je Morz harao. Tamo gdje ste vi stali, Borac je samo nastavio, samo malo jace.Virtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:42AlemC85 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:36
Ti crnogorac si dokaz zasto Vico radi sta hoce, jer ti svojim teorijama upravo istom ides niz dlaku. Ne vidis dalje od nosa. Mirvic, Tan, Sarajevo, ovaj ili onaj, isti si Gavrilo konakovic koji ima fetis na SDA, Bakira i Sebiju. Samo ste vi cisti a ostali su pokvareni. Da imas obraza, kojeg nemas, nikada vise ne bi ovdje pisao, jer navijaci svih ostalih klubova redovno pisaju po tebi. Toliko.
Nisam ni sumnjao da ćeš se ti javiti. Kod mene ne postoje teorije jer je sve jasno i precizno, a ti demantuj ako možeš. Ne grlim se ja sa Vicom Zeljkovićem, niti neko iz kluba za koji navijam, što ti lagano preskočiš. Nisam ja slavio Vicu Zeljkovića, niti klub za koji navijam, što ti ponovo preskočiš. Nisu protiv mog kluba izveli juniore da izvode penale. Nisu iz mog kluba u reprezentaciju pozivali igrače koji sad igraju petu ligu Francuske.
Sve si to licemjerno preskočio, samo da bi kao pravi SDA bot nadrobio svega i svačega i skrenuo priču.
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:52Vrijeme će pokazati možda ste sada sa njima u nekim kombinacijama, al vjeruj ne trebate im pa ćete i vi kukati, al aj sjetit ćeš se ti jednog dana.
Ne. Mi nismo sa njima u kombinacijama, a sad ću ti pokazati zašto to znam, a trebao bi i ti znati.
Ovaj gol u 98. min. bi mogao da košta između 10 i 15 miliona maraka.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi bosanci ste blesavi malo više, gledam vas šta pišete i kontam da ovi što vam rade o glavi baš uživaju. Nikad vi pameti nećete doći.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Amar kad je harao imao je najbolju ekipu u državi, i to daleko najbolju, igrače koji su pravili ozbiljne karijere, reprezentativce. Znam da vas to boli, ali šta da vam kažem, neka boli.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Napisah ja, spominju sami Zelju u situaciji kad je Sloboda pokradena. Stvarno navijacima Sarajeva treba odati priznanje kako su izdresirali ove poltrone. Svima je jasno da je Zeljo trn u oku svima, ali ovo sto rade je neki novi level bijede.
Pored tog kompleksa sopstvenog, ne vide pravi izvor tog zla, ili ne zele da ga vide. Zbog toga su tu gdje jesu
Pored tog kompleksa sopstvenog, ne vide pravi izvor tog zla, ili ne zele da ga vide. Zbog toga su tu gdje jesu

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čuj Željo nije veći od Slobode i Borca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:46Raduj se ti izbacivanju drugih klubova, ali nemoj kuhati kad tvoj dodje na red. Jer ni tvoj nije ništa veći od dva kluba koja si naveo tako da pripazi jer vremena se mijenjaju, a ako to oces da spriječis stani na pravu stranu, ako nećeš zauvijek šuti.

Grupa iznad svakog pojedinca.
Sivac isto tako. U Sarajevu zivi lazira da je iz Zenice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Tacno i zato ćete platiti ne sumnjam i vi dobro. Ali zašto onda sve ovo podržavate znate da će i vas klati prve prilike?Virtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:54tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:52Vrijeme će pokazati možda ste sada sa njima u nekim kombinacijama, al vjeruj ne trebate im pa ćete i vi kukati, al aj sjetit ćeš se ti jednog dana.
Ne. Mi nismo sa njima u kombinacijama, a sad ću ti pokazati zašto to znam, a trebao bi i ti znati.
Ovaj gol u 98. min. bi mogao da košta između 10 i 15 miliona maraka.![]()
Otjerali Ivicu Osima 2014 sda pomogla hdz
2014 Sarajevo prvak
2015 Zrinjski
2016 Zrinjski
2017 Zrinjski
2018 Sarajevo
Vicin dolazak
Celik cetvrta liga, Zelju umro predsjenik, neslozni ljudi, kriza nema para
2019 Sarajevo
2020 Sarajevo
2021 Borac
2022 Zrinjski
2023 Zrinjski
2024 Borac
2025 Jos pricaju o Zelji
2014 Sarajevo prvak
2015 Zrinjski
2016 Zrinjski
2017 Zrinjski
2018 Sarajevo
Vicin dolazak
Celik cetvrta liga, Zelju umro predsjenik, neslozni ljudi, kriza nema para
2019 Sarajevo
2020 Sarajevo
2021 Borac
2022 Zrinjski
2023 Zrinjski
2024 Borac
2025 Jos pricaju o Zelji
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 27 apr 2025, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- bromazepam
- Kontakt:
Umri više.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:57Čuj Željo nije veći od Slobode i Borca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:46Raduj se ti izbacivanju drugih klubova, ali nemoj kuhati kad tvoj dodje na red. Jer ni tvoj nije ništa veći od dva kluba koja si naveo tako da pripazi jer vremena se mijenjaju, a ako to oces da spriječis stani na pravu stranu, ako nećeš zauvijek šuti.![]()
-
- Kontakt:
Aj po čemu je veći dobro od Borca može se i rec jer su velike razlike jer oni nisu bili konstantni u Jugi. Ali od Slobode jedino imate više trofeja ali veći niste i Sloboda ima legende i velike igrače, dala je reprezentativaca dosta, najstariji je klub u BiH itd. Mi smo tu Sloboda i Zeljo samo je sad Sloboda u padu al vratit ce se pa cemo opet imati one naše stare derbije.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:57Čuj Željo nije veći od Slobode i Borca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:46Raduj se ti izbacivanju drugih klubova, ali nemoj kuhati kad tvoj dodje na red. Jer ni tvoj nije ništa veći od dva kluba koja si naveo tako da pripazi jer vremena se mijenjaju, a ako to oces da spriječis stani na pravu stranu, ako nećeš zauvijek šuti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, HyperOS i 17 gostiju.