Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sinoc pade jedan rezimski klub, danas pada drugi. 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ovo je druga ostavka Pilava.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I ime vaseg kluba bi bilo ovde ali vi ne znate namjestenu titulu osvojiti.NoDi80 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 11:01Otjerali Ivicu Osima 2014 sda pomogla hdz
2014 Sarajevo prvak
2015 Zrinjski
2016 Zrinjski
2017 Zrinjski
2018 Sarajevo
Vicin dolazak
Celik cetvrta liga, Zelju umro predsjenik, neslozni ljudi, kriza nema para
2019 Sarajevo
2020 Sarajevo
2021 Borac
2022 Zrinjski
2023 Zrinjski
2024 Borac
2025 Jos pricaju o Zelji
Treba razumjeti dijete, svi smo bili ovako uzbuđeni kad smo prvi put u korteu krenuli na gostujući derbi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Syebah se kad sam vidio šta slika. Za nadat se je da su se makar okupali
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Gigović je jedna pojava koja se mora pod hitno ukloniti iz bh. fudbala kako se ovakve stvari više ne bi dešavale. Ovo nije prvi put, ovo radi već godinama. Obična mečka vašarska, ne znam kako bih ga drugačije opisao. Znamo da će biti kazni i nije uopće to problem, ali oni ne znaju da priznaju grešku i da utvrde šta je zapravo uzrok svega toga. Siguran sam da Gigović zna dobro suditi, kada hoće, ali on je sinoć bio samo izvršitelj. Došao je po naređenju ili je dobro kupljen, nešto se desilo.
Nije na tome Husić stao. Podsjetio je kako je nekoliko godina bio u Izvrsnom odboru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i da je u tom perioda mnogo toga čuo i vidio.
– Evo, vama ću reci da znam mnogo toga. Znam da se pričalo da osam godina nijedan bošnjački klub neće biti prvak države već da će klub sa juga biti dva puta i klub iz Banjaluke čak šest. Je li to, naprimjer, treba Željezničaru ili Sarajevu koji uistinu mogu biti prvaci? Neka se onda zadovolje Evropom i to je to. Ljudi su ostvarili plan od četiri godine, ostale ću još četiri, pa vidjet ćemo. Došlo je pet do 12. Možete zamisliti kako se osjećam kada me i igrači mole da se ne vraćaju na teren.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hahahah sta je problem uljupi, uzbudjen sam , prvi put idem na derbi, nadam se da me razumijete .
Ovo vam javljam samo da se sklonite, drugacije po pichci cete dobiti
Ovo vam javljam samo da se sklonite, drugacije po pichci cete dobiti

Hajde idi pjevaj yebi malo Saraj'vo i tišinaGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:25Hahahah sta je problem uljupi, uzbudjen sam , prvi put idem na derbi, nadam se da me razumijete .
Ovo vam javljam samo da se sklonite, drugacije po pichci cete dobiti![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zahvaljujem se svima sa foruma što smo momku obezbjedili novac da iskusi kako je biti na Sarajevskom derbiju.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:25Hahahah sta je problem uljupi, uzbudjen sam , prvi put idem na derbi, nadam se da me razumijete .
Nama po par maraka tala, a njemu uspomena za cijeli život

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Znam da si mlađa generacija, razumijem sve bolesti modernog doba, al ostavi telefon malo, yebo forum, nebitna stvar u životu. Uživaj malo u momentu. Prođe korteo kraj tebe...GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:25Hahahah sta je problem uljupi, uzbudjen sam , prvi put idem na derbi, nadam se da me razumijete .
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:30Znam da si mlađa generacija, razumijem sve bolesti modernog doba, al ostavi telefon malo, yebo forum, nebitna stvar u životu. Uživaj malo u momentu. Prođe korteo kraj tebe...GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:25Hahahah sta je problem uljupi, uzbudjen sam , prvi put idem na derbi, nadam se da me razumijete .

Ova dilajla barem ide koliko god inace imao dokazano nizak IQ, ali ovi crnogorski dijasporci su med od prisustva

....sve drugo će proći!
- feniksptica
- Kontakt:
Čovjek jednom spomene Želju a 20x Sarajevo u međuvremenu. A navijač Želje. Kompleksi. Cudan zrak u CG, utiče.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tuzlaci nase kone ce vam sve objasniti kako treba,oni samo sebi nisu u stanju da objasne. Svi vide ko se bori i ko se uvijek borio i bio gospodski klub,naravno to su ono uvijek ismijavali dok su ledja Colpi drzali i ostalim.
A nase ce lijepe Bosnje u tom periodu da se kolju oko toga jel bolje da Zrinjski il' Borac budu prvaci i natezu pobjede jednih odnosno drugih protiv Bosnjackih klubovaDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:25Gigović je jedna pojava koja se mora pod hitno ukloniti iz bh. fudbala kako se ovakve stvari više ne bi dešavale. Ovo nije prvi put, ovo radi već godinama. Obična mečka vašarska, ne znam kako bih ga drugačije opisao. Znamo da će biti kazni i nije uopće to problem, ali oni ne znaju da priznaju grešku i da utvrde šta je zapravo uzrok svega toga. Siguran sam da Gigović zna dobro suditi, kada hoće, ali on je sinoć bio samo izvršitelj. Došao je po naređenju ili je dobro kupljen, nešto se desilo.
Nije na tome Husić stao. Podsjetio je kako je nekoliko godina bio u Izvrsnom odboru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i da je u tom perioda mnogo toga čuo i vidio.
– Evo, vama ću reci da znam mnogo toga. Znam da se pričalo da osam godina nijedan bošnjački klub neće biti prvak države već da će klub sa juga biti dva puta i klub iz Banjaluke čak šest. Je li to, naprimjer, treba Željezničaru ili Sarajevu koji uistinu mogu biti prvaci? Neka se onda zadovolje Evropom i to je to. Ljudi su ostvarili plan od četiri godine, ostale ću još četiri, pa vidjet ćemo. Došlo je pet do 12. Možete zamisliti kako se osjećam kada me i igrači mole da se ne vraćaju na teren.

Fakat smo najgori narod na svijetu, brat brata za 20KM u jamu bez razmisljanja gura

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.