Jesi baklje ponio?GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:51Ovima sto se smiju sestre na kary nabijem al ono bas jako
![]()

Jesi baklje ponio?GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:51Ovima sto se smiju sestre na kary nabijem al ono bas jako
![]()
Je li ne znas citati, pa ne odgovaras na moja pitanja?Nirton je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:31Da li je Sarajevo u septembru slavilo u Banja Luci?
Odmah se vidi da si ti to fino analizirao.ordedelmale je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:04Ne,iznio sam sopstveno mišljenje,a po postupku ovog što je sliku stavio bi se reklo da fali i inteligencije
Haj stipu zajebancije sad na stranu,sta je sa sastavima,jeste li zadovoljni?zeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 14:16Odmah se vidi da si ti to fino analizirao.ordedelmale je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:04Ne,iznio sam sopstveno mišljenje,a po postupku ovog što je sliku stavio bi se reklo da fali i inteligencije
Ljudi ledjima okrenuti prebrojao im zube i ocijenio intiligenciju.
I on lafo pametan, a oni glupi i krezavi![]()
I jedina grupa koja osudila ubistvo navijaca ste vi. Samo zato sto je to uradila bolesna zenickq policija.avenija je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:08Samo da se istina zna, jedina grupa koja je čisto ugašena bez oruzja, obijanja prostorija, vezivanja navijaca, pljačkanja su Manijaci gdje su ih Forsi istukli i oduzeli udarni trans. Jedina legalno bez ikakvih mrlja po kodeksu ugašena grupa.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:00Klub ti ni blizu ulaska u premijer ligu, ugaseni i kao klub i kao skupina.chily-rz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 10:51Najjače kad su Željini navijači dizali gospodara familije u nebesa, od Amara pravili Pepa a danas mu nema prilaza klubu nit je taj kvazi trenerski mag više igdje ostvario neki trenerski rezultat.
Amar je osvajao naštimane titule dok Želji kao klubu je jedino konstantan u muljažama, prozivaju Mrvića za zagrljaj sa Vicom a njihova delegacija svako malo ide istom u BL na noge da mu titraju jajca.
A on o Amaru![]()
![]()
Vas sam ocekivao ovakav, a za nas sam se nadao da smo pameti dosli. Krpic i Boljevic mogu dobro, a i lose donijeti.ordedelmale je napisao/la: ↑27 apr 2025, 14:18Haj stipu zajebancije sad na stranu,sta je sa sastavima,jeste li zadovoljni?zeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 14:16Odmah se vidi da si ti to fino analizirao.ordedelmale je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:04
Ne,iznio sam sopstveno mišljenje,a po postupku ovog što je sliku stavio bi se reklo da fali i inteligencije
Ljudi ledjima okrenuti prebrojao im zube i ocijenio intiligenciju.
I on lafo pametan, a oni glupi i krezavi![]()
Uvijek bili i uvijek ce biti bez ikakvih problema, nije ovo grbavica da ne mogu doci i na druge dijelove gostujuci. Ziviosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 14:25https://www.youtube.com/live/zCJnqIdg60 ... CwB1B6TG3R
Bit ce dobro ispunjen stadion
Jesul ovo Željovci na zapadu prema jugu - naš dio zapada
MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:58Stavim ti ga mami glatkoGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 13:51Ovima sto se smiju sestre na kary nabijem al ono bas jako
Desetaru ti se borio za ovaj gradski stadion i obolio na kraju!svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 14:25https://www.youtube.com/live/zCJnqIdg60 ... CwB1B6TG3R
Bit ce dobro ispunjen stadion
Jesul ovo Željovci na zapadu prema jugu - naš dio zapada
Dragi Svrakino nisam ja iz Zenice. Bit cu iskren i reci cu ti da sam iz Resetnice, selo do naseg i vaseg Seje Brajlovica. Dosao nekad u Sarajevo 2010/2011, u potrazi za boljim zivotom, veliki grad, vise mogucnosti za uspjeh. Azot mi je uvijek bio omiljeni klub, ali kada sam dosao u Sarajevo morao sam izabrat stranu. Ja kao posteno dijete sa sela kada sam vidio kakve lakrdije i kradje se desavaju u reziji porodice Osim, bez razmisljanja sam poceo navijati za FKS. I nisam se pokajao, vjeruj mi.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 09:32
Da da
Mogla je bit griješnoj rani baš smrtonosna rana od popijenih pljoski badela koje su proletile pored njegove glave
Što je najluđe pocuclane za vrijeme prvog poluvremena na zapadnoj tribini reprezentnog stadiona
Kad se pocnu ovi iz Zenice javljat cirkus zagarantovan