NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Steph iz penzije guzi Alema, da je 2 godine mladji ovo bi metla bila
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa igra bolje nego prije dvije godine 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ove godine krađa MVP je veća nego u sezoni kada je uzeo klaun igrač iz Filadelfije 
- superFrankie
- Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑27 apr 2025, 09:23Penzići ih odradiše kao djecu i to bez Jimmy-ja.Kad su kao mladići ovako loši gdje kakvi će bit u Stephovim i Jimmyjevim godinama, gledat će košarku preko malih ekrana kao i ti, koji levati
. Jedina šansa za prolaz im je da u narednoj povrijede i Stepha i (ponovo) Jimmy-ja.
Fakat treba imat obraz debeo kao đon pa nakon svih tih provala koje si pisao prije tekme (i serije) da se pojavljujuješ ovdje na forumu nešto baljezgat. Mislim da ćeš ostarit a nećeš Stepha izbaciti iz glave koje ti komplekse nabija![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 apr 2025, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ma usao im je Green u glavu ko Memphisu 2022, ne mogu decki do obruca dobaciti kako treba.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ne znam, ali ljudi te mlatnu i bez drugog im najboljeg igrača. To je već problematično.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 27 apr 2025, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa desi se, opustis se kontas da si vec pobjedio. Vecina ekipa je dobila game 3 kuci: Clippers, Bucks, Orlando, Timberwolves, Warriors, i Memphis je trebao uzeti. Dobijes sad game 4 i sve se vraca u korist Raketa. Ja makar ne placem za razliku od ovih tu. Prvu dobili ok, drugu zijanili placu treba povrijediti igrace Raketa, trecu uzeli hype, sta ce biti razlog placa ako izgube game 4? Ostaje da se vidiTripleThreat je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:00Ne znam, ali ljudi te mlatnu i bez drugog im najboljeg igrača. To je većnproblematično.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Piskara se da bi se Jimmy trebao vratiti za četvrtu. Nova dimenzija odmah. Ja ti pisah da se neiskusne ekipe znaju spotaknuti često u playoffu, ali vidjet ćemo šta će se desiti u četvrtoj.alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:04Pa desi se, opustis se kontas da si vec pobjedio. Vecina ekipa je dobila game 3 kuci: Clippers, Bucks, Orlando, Timberwolves, Warriors, i Memphis je trebao uzeti. Dobijes sad game 4 i sve se vraca u korist Raketa. Ja makar ne placem za razliku od ovih tu. Prvu dobili ok, drugu zijanili placu treba povrijediti igrace Raketa, trecu uzeli hype, sta ce biti razlog placa ako izgube game 4? Ostaje da se vidiTripleThreat je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:00Ne znam, ali ljudi te mlatnu i bez drugog im najboljeg igrača. To je većnproblematično.![]()
Pa nek se vrati i bolje, to je orginalni gameplan defanzivnih sema, rotacija itd. S njim u igri, ovako igraju igraci koji ti nisi na scouting report uopste.TripleThreat je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:07
Piskara se da bi se Jimmy trebao vratiti za četvrtu. Nova dimenzija odmah. Ja ti pisah da se neiskusne ekipe znaju spotaknuti često u playoffu, ali vidjet ćemo šta će se desiti u četvrtoj.
Ako uspijete zabiti preko 100 poena imate šanse. Samo ne znam ko ce preuzeti odgovornost, nije isto kao kod kuce igrati.alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:04Pa desi se, opustis se kontas da si vec pobjedio. Vecina ekipa je dobila game 3 kuci: Clippers, Bucks, Orlando, Timberwolves, Warriors, i Memphis je trebao uzeti. Dobijes sad game 4 i sve se vraca u korist Raketa. Ja makar ne placem za razliku od ovih tu. Prvu dobili ok, drugu zijanili placu treba povrijediti igrace Raketa, trecu uzeli hype, sta ce biti razlog placa ako izgube game 4? Ostaje da se vidiTripleThreat je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:00Ne znam, ali ljudi te mlatnu i bez drugog im najboljeg igrača. To je većnproblematično.![]()
Zar nije Pop prije neki dan pao u nesvijest u nekom restoranu? Mislim da nema njega sta zvati.
- superFrankie
- Kontakt:
E vala ako ti glavni trener usred PO serije treba zvati nekog drugog da mu kaze sta i kako, ne treba se baviti tim poslom
-
TripleThreat
- Kontakt:
Playoff je, nije regularna sezona, za svaku utakmicu se individualno temeljito pravi zaseban gameplan uz adjustmente i sve se uzima u obzir. Štaviše, dobri treneri prave i prilagodbe tokom same utakmice. Posebno još kad je u pitanju neki dobar trener kao Udoka. Po tebi sad ispade da je bolje što Jimmy nije igrao.alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:08Pa nek se vrati i bolje, to je orginalni gameplan defanzivnih sema, rotacija itd. S njim u igri, ovako igraju igraci koji ti nisi na scouting report uopste.TripleThreat je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:07
Piskara se da bi se Jimmy trebao vratiti za četvrtu. Nova dimenzija odmah. Ja ti pisah da se neiskusne ekipe znaju spotaknuti često u playoffu, ali vidjet ćemo šta će se desiti u četvrtoj.
Rekoh za Minesotu i Golden. Također sam rekao da Rakete mogu proći jedino ako Turčin bude na 20+ poena i iskoristi svoju visinu a od toga nema ništa. Sad su izgubili opet je odigrao loše, 15tak poena.
Ma ne slazem se uopste. Nije nikakvo opustanje u pitanju. Problem je sto ste uz Orlando najogranicenija ekipa ofanzivno. Nemate niti top30 igraca lige. Zapravo je veliki uspjeh sa ovom ekipom biti drugi na zapadu i do toga se doslo prvenstveno trudom i jer se ozbiljnije igrao regularni dio sezone od ostalih ekipa.alemsa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:04Pa desi se, opustis se kontas da si vec pobjedio. Vecina ekipa je dobila game 3 kuci: Clippers, Bucks, Orlando, Timberwolves, Warriors, i Memphis je trebao uzeti. Dobijes sad game 4 i sve se vraca u korist Raketa. Ja makar ne placem za razliku od ovih tu. Prvu dobili ok, drugu zijanili placu treba povrijediti igrace Raketa, trecu uzeli hype, sta ce biti razlog placa ako izgube game 4? Ostaje da se vidiTripleThreat je napisao/la: ↑27 apr 2025, 15:00Ne znam, ali ljudi te mlatnu i bez drugog im najboljeg igrača. To je većnproblematično.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.