Čak i da osvojite kup, bez učešća u Ligi prvaka, neće vam to baš nešto puno značiti osim satisfakcije da ste izbili Interu trofeje.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:02Ko zna ako osvoji kup mozda i ostane, ma da sam ja za talijanskog trenera al hajd
Nego malo smo im vratili za onaj niz kad je Pioli bio, 5 tekmi ne znaju za pobjedu plus smo im sinoc pokazali da imaju navijace na baterije koji ispraznise stadion u 80-oj minuti
U sezoni koje je mucna za nas milaniste ovaj inter nam dodje kao melem na ranudva trofeja smo im otkinuli
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vidim da ti je krivo, da citas ne bi ni spominjao LP, uglavnom 3 komada je lijepo vam utrpati, dodjete nam kao neke kujice ove godineobagol je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:26Čak i da osvojite kup, bez učešća u Ligi prvaka, neće vam to baš nešto puno značiti osim satisfakcije da ste izbili Interu trofeje.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:02Ko zna ako osvoji kup mozda i ostane, ma da sam ja za talijanskog trenera al hajd
Nego malo smo im vratili za onaj niz kad je Pioli bio, 5 tekmi ne znaju za pobjedu plus smo im sinoc pokazali da imaju navijace na baterije koji ispraznise stadion u 80-oj minuti
U sezoni koje je mucna za nas milaniste ovaj inter nam dodje kao melem na ranudva trofeja smo im otkinuli
To je najveća čar fudbala i zato je toliko popularan što kakva god je sezona uvijek se nađe razlog za radost.
p.s. Ali ipak bi vam bilo bolje da ste ostavili Piolija, imali bi izborenu CL a možda bi bili u konkurenciji za titulu s Napolijem i nama (jer mi nismo dominantni kao prošle godine), jedini što ne bi osvojili super kup i kup i što bi imali 5 poraza od Intera ali ipak bi vrijedilo
p.s. Ali ipak bi vam bilo bolje da ste ostavili Piolija, imali bi izborenu CL a možda bi bili u konkurenciji za titulu s Napolijem i nama (jer mi nismo dominantni kao prošle godine), jedini što ne bi osvojili super kup i kup i što bi imali 5 poraza od Intera ali ipak bi vrijedilo

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Oj veli lik dođete nam ko kujiceronaldo99 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:53Vidim da ti je krivo, da citas ne bi ni spominjao LP, uglavnom 3 komada je lijepo vam utrpati, dodjete nam kao neke kujice ove godineobagol je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:26Čak i da osvojite kup, bez učešća u Ligi prvaka, neće vam to baš nešto puno značiti osim satisfakcije da ste izbili Interu trofeje.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 12:02
Ko zna ako osvoji kup mozda i ostane, ma da sam ja za talijanskog trenera al hajd

Oni 9.na tabeli, sezona totalni fijasko, prije toga 6 pobjeda protiv njih zaredom. Izbacili ih iz Lige prvaka, osvojili Scudetto direktno protiv njih... mene bi iskreno bilo sramota išta reći.
Vidim da ti je krivo, boli 0-3 sta ces, u 80-oj min navijaci na bateriji napustise stadion izgleda krivo im kao i tebiobagol je napisao/la: ↑24 apr 2025, 14:54Oj veli lik dođete nam ko kujice![]()
Oni 9.na tabeli, sezona totalni fijasko, prije toga 6 pobjeda protiv njih zaredom. Izbacili ih iz Lige prvaka, osvojili Scudetto direktno protiv njih... mene bi iskreno bilo sramota išta reći.
Al sta je Ranieri napravio od Rome, zadnji poraz u ligi 15.12 , ljudi 5 mjeseci neporazeni , 17 kola vec i evo vode i protiv intera, koji ce izgleda na sve strane da izgubi trofeje
Od triplete moguce zero tituli
Od triplete moguce zero tituli
Arnautović u 2025-oj, previše i da nosa čunjeve na treningu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Otvara se Napoli-u kako stvari stoje.
Inače Viole se kasno probudiše, s tim prije što u sljedećem kolu idu na direktno konkurenta u borbi za Evropu.
Inače Viole se kasno probudiše, s tim prije što u sljedećem kolu idu na direktno konkurenta u borbi za Evropu.
Inter do predkraj aprila pucao na triplettu a postoji sansa da poslije 10og maja ne budu u trci ni za jedan trofej.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cestitke navijacima Rome, kad ste nas vec dobili nadam se da uzimate to 4 mjesto. Sretno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav raspad
Umjesto triplete dobili nuletu

Umjesto triplete dobili nuletu

Nestalo Dizela Penzionerima
Primarijus Claudio 
Valjda Napoli iskoristi...

Valjda Napoli iskoristi...
Inter najjaci klub u Italiji
Al do aprila
Al do aprila
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sve je ovo dio taktike S. Inzaghia, da se zavara H. Flick. !
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ali kakav majstor je Claudio Ranieri.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izgleda da se Juventus ipak zeznuo što se tiče Soulea.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma samo pustio Bologni i Romi da vi ne bi izborili CL

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."