Ne zna se koji je veca rupa...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:03Ne može njima čovjek objasniti da su ti igrači uzorali teren protiv Borca prije 3 dana i da nemaju snage ganjati se sa ovim Sarajevom koji je odmarao igrače protiv Slobode.
Kako Galić igra, a igro protiv Borca, Mahmić Cavnić Jaber
Šošić Dan svi igrali protiv Borca, oni nisu umorni ovi ostali jesu daj ne seri, bitno da Radovac ne može ni 45 minuta trčati
Denise odlazi, Bakira Šerbu ganjati dok je slobodan
E vala ako je iko bio za Denisa ja sam. Ako ga je iko branio ja sam. Ali ovo je odron odrona od postavke, izbora igrača.
Remont iz temelja!!!!!!!!
Remont iz temelja!!!!!!!!
Cjepanica Cavnic je prvo trebao dobit crveni pa sad radi penal...balvan nad balvanima. A igra u paru sa drugom trupinom. Ishod ocekivan.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa Galić igra jer nema ko drugi. Cavnić i Mahmić su par, drugi par ne može igrati jer je Karamarko povrijeđen, Šošić igra jer je najbolji igrač u ekipi ali ne može cijeli sastav izaći isti.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:08Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:03Ne može njima čovjek objasniti da su ti igrači uzorali teren protiv Borca prije 3 dana i da nemaju snage ganjati se sa ovim Sarajevom koji je odmarao igrače protiv Slobode.
Kako Galić igra, a igro protiv Borca, Mahmić Cavnić Jaber
Šošić Dan svi igrali protiv Borca, oni nisu umorni ovi ostali jesu daj ne seri, bitno da Radovac ne može ni 45 minuta trčati
Grupa iznad svakog pojedinca.
Sporo, sporo i sporo! Sve je do trenera! Trojica se nikako ne vracaju! Cavnic napada na svoj gol! Sam sebi napravi problem, penal i gol pusis! E je..ga! Ne moze tako! Trener pitara ga procitao kp bukvar!
Ko sve hljeb od fudbala jede grob te **** u ****
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Upravo to, mi odbranu igramo sa 8 igrača, 3 stoje na centru, to jače ekipe ne praštaju, protiv Borca je brazilac zujao gore dole sa Radinovicem
Ako Igman ispadne ja bih zaganjao par igraca. Stoper Buturovic je intersantan, ne moze biti gori od ovih panjeva bez mozga.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Treba pokušati sa Vinijem, Dangubićem i Simonijem, kad će ba ljudi shvatiti da nema fudbala sa sporim igračima i razbijačima, samo brzi i tehnički potkovani igrači se traže. Na taj fazon je Sarajevo sve i postiglo danas + naše greške.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Smrade trenerski yebem i tebe i ko te podrzava!
-
- Kontakt:
Iste greske i na Grbavici su pravljenje.
Svaka cast strucnom stabu na pripremi utakmice.
Svaka cast strucnom stabu na pripremi utakmice.
Dokle mi iskreni navijaci da Trpimo da 3 bojkotasa moraju igrat derbi.Da odustanemo i kažemo ko ga je.. bio nekad dobri Zeljo.
- dubioza144
- Kontakt:
Sreca pa se glavonja savjetuje sa joldicem
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Sam si se po sebi popisao Denise. Cavnic i ekipa ce ti doci glave.
Drzi Lagumdziju cijelu da Bog da nikad ne igro vise.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Lokomotifa
- Kontakt:
Džaber majstoreeeeeeee
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Izbacuj yebenog Mahmica vise, ne mogu ga ocima gledati, loptu ne zna primit
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lekqqq1921 i 26 gostiju.