FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ubij ti mene ako ovo nije dogovoren X
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Izjednacili su sto smo mi gresku napravili, ne zato sto smo se povukli...Ide ko kraja jos jedan za 3:1 aBd
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako misliš kume izjednačili?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Pardon kume, zabili su gol sto smo mi pogrijesili, tj Paskalev. Evo i sad mu cojk pobjezeMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:38Kako misliš kume izjednačili?
Eh sad slijede krizne minute po nas sto se tice derbija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čudo izdržasmo
- Maroon1946
- Kontakt:
Bravo momci, bravo Zekiću!!! Tako se igra za najveći BiH klub... 

-
- Kontakt:
Bravooo strepili smo svi i sami sebi vazda uskacemo u stomak, dobro je imali smo za 3-0 kera sebican jbg….
To je to kone sada neka navijaju za nas da osvojimo kup **** ih !!
Limvo te Rajvosa!!
Jatta

Zekicu svaka cast tebi i momcima, sada idemo abd u Doboj po nova tri boda bit ce tesko, ali bolji smo abd !

To je to kone sada neka navijaju za nas da osvojimo kup **** ih !!

Limvo te Rajvosa!!

Jatta

Zekicu svaka cast tebi i momcima, sada idemo abd u Doboj po nova tri boda bit ce tesko, ali bolji smo abd !

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kyeremeh MORA dobiti novi ugovor, MORA!!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kako slatka i vazna pobjeda
Hvala ti Boze
Plavo oko plakalo je
Jatta je zvjerina od igraca
Plavo oko plakalo je

Jatta je zvjerina od igraca
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Elham, svaka cast na igri i borbenosti, do 2:0 je bilo savrseno. Standarndno sami sebi zakomplikovali, mi kada ih ubijemo i realno trebamo dobiti 5:0 mi dobijemo 2:1, a kad smo malkice bolji onda odigramo nerijeseno ili zijanimo.
Inace imam pitanje za navijace sa sjevera ako neko cita. Sta je fazon pa ste dosad milion puta bakljadom prekinuli nas momentum u trenucima kad krenemo ganjati rezultat i preuzimati inicijativu (o tome se ovdje dosta pisalo i kritikovalo), a danas kad je bila idealna prilika da se to uradi negdje oko 50-60te minute kad su oni dobili polet, to je izostalo? Majkemi covjek bi pomislio da namjernu radite u korist protivnika ili da nema niko na tribini grama mozga, trecu opciju ne vidim.
Inace imam pitanje za navijace sa sjevera ako neko cita. Sta je fazon pa ste dosad milion puta bakljadom prekinuli nas momentum u trenucima kad krenemo ganjati rezultat i preuzimati inicijativu (o tome se ovdje dosta pisalo i kritikovalo), a danas kad je bila idealna prilika da se to uradi negdje oko 50-60te minute kad su oni dobili polet, to je izostalo? Majkemi covjek bi pomislio da namjernu radite u korist protivnika ili da nema niko na tribini grama mozga, trecu opciju ne vidim.
Solidna partija cestitke momcima, oprastam im Slobodu.
Sad se okrenuti KUPu!

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mma_hz, nedimmmm1337, Pena, PeppermintSA, riki46 i 87 gostiju.