Da su napravili bakljadu u 65 minuti 4:0 bi pobijedili.skank je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:01Elham, svaka cast na igri i borbenosti, do 2:0 je bilo savrseno. Standarndno sami sebi zakomplikovali, mi kada ih ubijemo i realno trebamo dobiti 5:0 mi dobijemo 2:1, a kad smo malkice bolji onda odigramo nerijeseno ili zijanimo.
Inace imam pitanje za navijace sa sjevera ako neko cita. Sta je fazon pa ste dosad milion puta bakljadom prekinuli nas momentum u trenucima kad krenemo ganjati rezultat i preuzimati inicijativu (o tome se ovdje dosta pisalo i kritikovalo), a danas kad je bila idealna prilika da se to uradi negdje oko 50-60te minute kad su oni dobili polet, to je izostalo? Majkemi covjek bi pomislio da namjernu radite u korist protivnika ili da nema niko na tribini grama mozga, trecu opciju ne vidim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Napokon prelomismo.I ovo smo trebali glat riješiti ali uvijek nešto komplikujemo.
Kako god čestitke ekipi i treneru idemo sad po kup.
Jata je bolji od 90% ekipe.

Kako god čestitke ekipi i treneru idemo sad po kup.
Jata je bolji od 90% ekipe.

-
- Kontakt:
Bravo sad uzeti kup i solidna sezona!
Svaka cast za pobjedu.
Jos slađa pored ovoliko povrijeđenih igraca.

Jos slađa pored ovoliko povrijeđenih igraca.
Je li tjeramo zekica zna li se sta ?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Napokon **** im plavu cigansku mater
Da to netreba svakako zaboraviti, bez gotovo pola prve postave, bravo momci!
U novi boj ...
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sef je veliki laf i gospodin .
Sto sam rece nije ni njemu drago sto smo se povukli
Sljedeca tekma bez Mujkica i Paskaleva ...
Sto sam rece nije ni njemu drago sto smo se povukli
Sljedeca tekma bez Mujkica i Paskaleva ...
- Kockoglavi
- Kontakt:
Picke sa juga.
E jesu se digli poslije Borca ti bi rekao strpat ce nam tri komada al brzo su ugaseni.Bravo momci bravo Zekicu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
**** VAM MAJKU PLAVU CIGANSKU ONU! I MEDIJIMA I SAVEZU I SVIMA KOJI IH GURAJU, DABOGDA SE UGASILI ZAJEDNO SA ČETNIČKIM ENTITETOM MAJKU VAM IZDAJNIČKU!!! KREPAJTE OD MUKE KEROVI!!!
-
- Kontakt:
Avaka cast za ove momke,osakaceni povredama,bez dva nosioca igre,nakon 2 tekme u BL i terora dole valjalo se vratiiti u normalu,odlicna tekma i po ko zna koji put iz nicega ih pustimo da dodju u priliku da se vrate u igru. Meni nije uspjeh kup i biti 3 nikad mi to nije bilo kad je Sarajevo u pitanju,medjutim u ovoj Vico ligi i ovo je premija.
Ma dobro je jbg. Nisam mogao uletit na teren, nisu mi dali
Čestitke svima na pobjedi, pored pobjede ne mogu biti sretan jer su nam izdajnici uništili ligu i državu nam uništiše. I pored borbe i ulaganja ne možeš biti prvak.
-
- Kontakt:
Kakvu njusku imam. I nudio sam 100€ za opkladu,steta niko se ne javi.I dalje sam misljenja koje imam nakon Slobode.
Izgubiti necemo,cak sam nesto bio uvjeren da cemo dobiti isto kao sto sam imao osjecaj cijelo vrijeme da cemo uci u finale.
Jos jednom se pokazalo nafuravanje prije tekme uvijek ce te prije kostati nego sto ces dobiti.
Dobili su po picketini jer su se nafurali,a mi nakon slobodanke u tisini radili.
Hvala svima,prije svega dragom Allahu da smo ih konacno dobili. Provlace se cijelu sezonu.
Kera bravo majstore,ali da ti ipak spomenem zenu za onu sebicnost odmah nakon penala,gdje smo imali prazan gol za 3:0 i ti ne dodas.
Idemo sad uzeti aBd kup.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, HariTz, hase73, mosarajvosa83, nedimmmm1337, relativizam, rimljanin90, Seipronto, Varijantas8, ŠTA_JE i 130 gostiju.