Greske za nepovjerovati odlucile derbi
Mi drugo poluvrijeme dobro odigrali
Nasih 4 nazad? Sta je ono majko draga, kad god neko primi, strahujes od greske . Kakvi panjevi

Treba biti realan i reci da je Sarajevo ekipa koja cisto igra,ekipa koja nije prgava i time se nismo sluzili vec trazili igru,nije bilo udaraca tipa Cavnica gdje udara 3 puta nogom po lopti i igracu dok je na podu i to kad je sudija svirao prekrsaj.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:14Zasluzena pobjeda nema sta, Zeljo nije uradio dovoljno da izvuce povoljan rezultat. Jedino bode u oci "domacinsko" sudjenje. Nijedan faul dosudjen u prvom poluvremenu je prava "borčevska" statistika i onda na 2:0 pocne otprilike drzati isti kriterij, al su zato ukrali vremena za 2 derbija. Golman vise puta mogao dobiti zuti za zadrzavanje, svaki gol aut je oko minutu izvodio. Svaki korner isto po pola minute - minutu. Penal, provjera vara, 2 gola, valjanja, povrede i lezanja i jednih i drugih i onda nadoknadi 4 minute, od kojih se realno odigra minuta i po. Nadoknadom samo potvrdio da nije slucajno 0 faulova u prvom poluvremenu. Opet kazem nije opravdanje, samo mrlja na utakmicu meni licno, Sarajevo je u ovom trenutku, ocekivano, kvalitetnija ekipa i pokazali su vise discipline danas, nista drugo, Zeljo previse poluamatera ima kojih se mora rijesavati.
Kako te nije stid rec da je domacinsko sudjenje, oprosten vam je cist drugi zuti kod penala. To sto faula nije bilo je za to sto niste nista ni odigrali u prvom poluvremenu.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:14Zasluzena pobjeda nema sta, Zeljo nije uradio dovoljno da izvuce povoljan rezultat. Jedino bode u oci "domacinsko" sudjenje. Nijedan faul dosudjen u prvom poluvremenu je prava "borčevska" statistika i onda na 2:0 pocne otprilike drzati isti kriterij, al su zato ukrali vremena za 2 derbija. Golman vise puta mogao dobiti zuti za zadrzavanje, svaki gol aut je oko minutu izvodio. Svaki korner isto po pola minute - minutu. Penal, provjera vara, 2 gola, valjanja, povrede i lezanja i jednih i drugih i onda nadoknadi 4 minute, od kojih se realno odigra minuta i po. Nadoknadom samo potvrdio da nije slucajno 0 faulova u prvom poluvremenu. Opet kazem nije opravdanje, samo mrlja na utakmicu meni licno, Sarajevo je u ovom trenutku, ocekivano, kvalitetnija ekipa i pokazali su vise discipline danas, nista drugo, Zeljo previse poluamatera ima kojih se mora rijesavati.
Hahahahahaahha idi pod jastuk placi Keru raspalizeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:13Mama ti je **** jos plavusa, zasto da place?EastMadness je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:10Mamu ti **** i sestru i kcerku usput onako. Placi plava kurvozeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:09
Samo da ti **** mater po sred picke i da jutra ne docekas amin.
Selam
Nismo ni mi medjutim tako nas sve etiketiraju,u savezu se povlaci prica da ispadne "bosnjacki" klub i da omjer bude po nacionalnom kljucu,medjutim mi smo previse glupi svi da skontamo da postoji neki veci cilj od klubova,rezultata kojem tezi Vico i protiv kojeg smo se morali svi borit,prvo protiv vanago koja nas prestavljaju u savezu pa onda protiv Vicine tiranije.
Hvala takodjer malo nas je i sa jedne i druge strane, kad vidim kakvi se komentari pisu cetnici itd povraca mi se……
Za svaki faul koji je bio a nije ga svirnuo a ti ga postavis ovdje dam ti 100 eura, jel pošteno. Dakle 3 faula je bilo u prvom poluvremenu pustio vam je prednost. Aut jedan danas niste oštećeni.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:14Zasluzena pobjeda nema sta, Zeljo nije uradio dovoljno da izvuce povoljan rezultat. Jedino bode u oci "domacinsko" sudjenje. Nijedan faul dosudjen u prvom poluvremenu je prava "borčevska" statistika i onda na 2:0 pocne otprilike drzati isti kriterij, al su zato ukrali vremena za 2 derbija. Golman vise puta mogao dobiti zuti za zadrzavanje, svaki gol aut je oko minutu izvodio. Svaki korner isto po pola minute - minutu. Penal, provjera vara, 2 gola, valjanja, povrede i lezanja i jednih i drugih i onda nadoknadi 4 minute, od kojih se realno odigra minuta i po. Nadoknadom samo potvrdio da nije slucajno 0 faulova u prvom poluvremenu. Opet kazem nije opravdanje, samo mrlja na utakmicu meni licno, Sarajevo je u ovom trenutku, ocekivano, kvalitetnija ekipa i pokazali su vise discipline danas, nista drugo, Zeljo previse poluamatera ima kojih se mora rijesavati.
Ma placi manje ces pisatManijakdokraja9 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:23Kad se vec nadovezujete na komentar prokomentarisite sve kao i ja, a ne hvatat se jedne stvari koja sad jest/nije kako kome odgovara. Ovo za faulove je cinjenica, kao i za nadoknadu, ovo sam jos samo protiv borca dozivio - minimalan broj faulova i nerealno mala nadoknada kada borac vodi.
Što niste navijali? Ne provociram, pitam.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:15Zasluzena pobjeda bordo kuye
Greske za nepovjerovati odlucile derbi
Mi drugo poluvrijeme dobro odigrali
Nasih 4 nazad? Sta je ono majko draga, kad god neko primi, strahujes od greske . Kakvi panjevi![]()
To ce biti Borac 2,sluzice da otkinu bodove Zrinjskom,Sarajevu i da zavrse neke stvari prljave zivi bili pa vidjeli.