Ima daleko najbolju i najskuplju ekipu i dovede se u ovu situaciju. Ovo će biti jadnije i od one sezone kad je Milan uzeo.
Bio sam mišljenja da treba ostat šta god bilo. Sad ga samo CL izvlači. Realno.
Čuj Napoli da uzme scudetto?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ljudi prodali svoje najbolje igrace i jos ce uzeti ScudettoMago je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:05Kakav epski raspad. Baš je to Simone tempirao.
Ima daleko najbolju i najskuplju ekipu i dovede se u ovu situaciju. Ovo će biti jadnije i od one sezone kad je Milan uzeo.
Bio sam mišljenja da treba ostat šta god bilo. Sad ga samo CL izvlači. Realno.
Čuj Napoli da uzme scudetto?![]()
Zar nije Vlahović najplaceniji igrac? I nesto mi zvoni da je Conte najplaceniji trenerMago je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:17Najskuplji trener. Najskuplji igrač. Najskuplji veznjak. Najskuplji obrambeni. Najskuplja ekipa.
Nekad kad je to bio slučaj s Juventusom smijalo im se.
Ovo je užas od sezone. Jebš priču bio je u igri u aprilu na svim frontovima.
Samo osvajanje CL spašava sezonu. Sve drugo užas.
Al kako to da samo mi imamo 3 korisna igraca ?
Tako sto se zadnja tri prelazna roka nije nista uradilo
Zielinski je jedan od ta tri igraca, De Vrij i Carlos su druga dva. Bisseck je sve osim pouzdan igrac, direktno nas je kostao nekoliko bodova.tiffoso je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:37Kako to da Zielinski koji je bio glavni igrac Napolija u vezi se ne moze sastaviti sa loptom i stalno ozlijedjen.
Frattesi od super sub do bezveze igraca, a u sustini su to dva i vise nego solidna igraca sa klupe.
Pored toga na lijevom beku dva sasvim dobra igraca, gdje mozes dobro minute podijeliti. Desni bek je tanko, jer samo Dumfries igra, dok npr. Darmian je gotov igrac.
U odbrani mi imamo De Vrija i Bisseka na klupi, vjeruj da nijedna ekipa ne bi to u italiji sebi mogla priustiti.
Mogu. Na terenu potpuno nebitan igrac. I ove i prosle sezone.
Taremi proslu sezonu 11 golova, ove 3. Covjek je u ociglednom padu. Ima on vjerovatno nekih kvaliteta, ne bi zabio toliko golova za Porto, ali ocigledno da ne moze mentalno podnijeti teret igranja za Inter, samim tim totalno beskoristan. Marko je makar maskota u svlacionici pa dize atmosferu.
sta hoces da kazes da ih jos uvije drze pripreme sto su odradili s Conteom prije pet godinatiffoso je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:37Evo ti igraci iz Conteovog vremena kao Lautaro, Barella, Bastoni uopce nemaju problem sa fizickom spremom, ljudi nisu ozlijedjeni cijele sezone bili duze od sedmice dvije ako uopste, a kada igraju, 90 min ozbiljno igraju. To ce i napraviti razliku u borbi za titulu, i to ne samo Serie A vec i LP.
Hajde sad idi pogledaj Napolijeva pojacanja i ko im igra odbranu, bekove i prvu postavu, a ko ulazi sa klupe.arminz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:08Tako sto se zadnja tri prelazna roka nije nista uradilo
Zielinski je jedan od ta tri igraca, De Vrij i Carlos su druga dva. Bisseck je sve osim pouzdan igrac, direktno nas je kostao nekoliko bodova.tiffoso je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:37Kako to da Zielinski koji je bio glavni igrac Napolija u vezi se ne moze sastaviti sa loptom i stalno ozlijedjen.
Frattesi od super sub do bezveze igraca, a u sustini su to dva i vise nego solidna igraca sa klupe.
Pored toga na lijevom beku dva sasvim dobra igraca, gdje mozes dobro minute podijeliti. Desni bek je tanko, jer samo Dumfries igra, dok npr. Darmian je gotov igrac.
U odbrani mi imamo De Vrija i Bisseka na klupi, vjeruj da nijedna ekipa ne bi to u italiji sebi mogla priustiti.
Mogu. Na terenu potpuno nebitan igrac. I ove i prosle sezone.
Taremi proslu sezonu 11 golova, ove 3. Covjek je u ociglednom padu. Ima on vjerovatno nekih kvaliteta, ne bi zabio toliko golova za Porto, ali ocigledno da ne moze mentalno podnijeti teret igranja za Inter, samim tim totalno beskoristan. Marko je makar maskota u svlacionici pa dize atmosferu.
I apsolutno nismo bolje postavljeni u napadu nego proslih sezona, pa imas samo dva napadaca. Prosle godine si imo Sancheza, takvog igraca ove godine nemamo i vidi se. Godinu prije Dzeko, Lautaro i Lukaku. Godinu prije Lautaro, Dzeko i Sanchez
sta hoces da kazes da ih jos uvije drze pripreme sto su odradili s Conteom prije pet godinatiffoso je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:37Evo ti igraci iz Conteovog vremena kao Lautaro, Barella, Bastoni uopce nemaju problem sa fizickom spremom, ljudi nisu ozlijedjeni cijele sezone bili duze od sedmice dvije ako uopste, a kada igraju, 90 min ozbiljno igraju. To ce i napraviti razliku u borbi za titulu, i to ne samo Serie A vec i LP.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.