Nebi me cudilo da dovedu Mehmedovica,oni vole one sto 9h p.isaju i psuju i mrze da dovedu tipa Jadovca,Rustemovica cak su i Ikicu ponudu poslali bili a lik ih ismijao,nemoze ocima da ih gleda.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NEMA VIŠE GOSPODE U SARAJEVU! 

Da li ce Vicine pudlice morati pustiti Kup Širokom????
Grbavicahram, izjasni se, pojasni nam što niste došli? Reci slobodno i ko je propjevao za koreografiju
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:42Nebi me cudilo da dovedu Mehmedovica,oni vole one sto 9h p.isaju i psuju i mrze da dovedu tipa Jadovca,Rustemovica cak su i Ikicu ponudu poslali bili a lik ih ismijao,nemoze ocima da ih gleda.
0:17

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne znam, izgleda pao glavni stab. RAZGULI!mnon46 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:43Grbavicahram, izjasni se, pojasni nam što niste došli? Reci slobodno i ko je propjevao za koreografiju![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Svega mi oni sami pisali za Ikica prije pa onda Crnkica rahmetli,ljudi ih bas pi.sali gdje su stigli kao i Jadovac.Nirton je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:46mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:42Nebi me cudilo da dovedu Mehmedovica,oni vole one sto 9h p.isaju i psuju i mrze da dovedu tipa Jadovca,Rustemovica cak su i Ikicu ponudu poslali bili a lik ih ismijao,nemoze ocima da ih gleda.
0:17![]()
Glavni štab pred tekmu zove igrače, hladno odoše u svlačionicu. Ostalo je samo imeFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:50Ne znam, izgleda pao glavni stab. RAZGULI!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
KAKVO PIŠANJE PO PLAVOJ NEJAČI !!!

-
- Kontakt:
Jel realno da kone kazu da smo losi bili haha zadnjih nekoliko tekmi toliko smo sansi imali da je tesko i pohvatati sve,isto i nocas preslikano osim sto su malo zivnuli nakon 2-0 do tad igra macke i misa
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Red je cestitati komsijama.
Vise htjeli, vise se zalagali, borili, bili bolji i zasluzeno pobjedili
Vise htjeli, vise se zalagali, borili, bili bolji i zasluzeno pobjedili

Zbog cega igraci bojkotuju juznu tribinu?
-
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa javili su se Stanojeviću, htjeli da ga dovedu. Poslao ih u pič.ku materinu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:51Svega mi oni sami pisali za Ikica prije pa onda Crnkica rahmetli,ljudi ih bas pi.sali gdje su stigli kao i Jadovac.Nirton je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:46mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:42
Nebi me cudilo da dovedu Mehmedovica,oni vole one sto 9h p.isaju i psuju i mrze da dovedu tipa Jadovca,Rustemovica cak su i Ikicu ponudu poslali bili a lik ih ismijao,nemoze ocima da ih gleda.
0:17![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Velež da uzme ovaj pokušaj od ustašluka, a da pravom ustašluku večeras doleti kakav Bayraktar i dan iz snova.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Skači, Radovac!! 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Izgleda i horde dobile manji broj ulaznica Boga mi?
Prpa malo koreografiju kuci napraviti? Ah pricalice malene
Ponavljaju se samo sa parolama , sve u svemu jadno i bijedno izdanje na sjeveru , sto se tice terena, zasluzeno .
Al su aktivni za vrijeme utakmice forumski navijaci. Nedelja je , nema buseva za Sarajevo, oprosteno vam je
Prpa malo koreografiju kuci napraviti? Ah pricalice malene
Ponavljaju se samo sa parolama , sve u svemu jadno i bijedno izdanje na sjeveru , sto se tice terena, zasluzeno .
Al su aktivni za vrijeme utakmice forumski navijaci. Nedelja je , nema buseva za Sarajevo, oprosteno vam je