Ma ti ne znas ni uzivati u pobjedi. Pravo si tele daj da se nesto prepucava stalno. Imam osjecaj da su takvi cekali 2:2 samo da mogu oplesti po Zekicu ili nekim igracima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čestitke ekipi i stručnom štabu na odlično pripremljenoj utakmici. Nema potrebe bilo šta dodati osim da je pala plava kuja.
Turkeš dobar, dva poteza vrhunska, na centru i i kod šanse za gol. **** onaj brani sve i sad ga okrivljivati a šta ostali fulaju je bezveze.
Gordezijani je prava prevara od igrača.
Gordezijani je prava prevara od igrača.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kad prodaju Muftića ispasce iz lige
Sada sam opusten i po pitanju Kupa, ako ne daj Boze kojim slucajem izgubimo smradovi nece u Evropu i eto satisfakcije 
Crkni smradu Coricu!

Crkni smradu Coricu!
-
- Kontakt:
Da se Paskalev neokliznu ne bi ga do Bajrama zabili.
Šteta što nam nije realizacija kako treba u ova tri derbija smo ih mogli do vrha napuniti.
Pamtili bi to čitav život.
Šteta što nam nije realizacija kako treba u ova tri derbija smo ih mogli do vrha napuniti.
Pamtili bi to čitav život.
Po meni Kyeremeh igrac utakmice, zabio prelijep gol, oduzeo loptu Cavnicu i izborio penal. Naravano da ima mana, ali jako zahvalan igrac, nadam se da ce mu dati novi ugovor.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bravo svi! Idemo po trofej sad...Gruzijca 2 vratiti kuci
-
- Kontakt:
Koliko mi je sladaka pobjeda protiv kona, toliko ce mi biti i kup jos sladji protiv listice i utakmica sa njima uvijek ima visi nivo znacaja zbog Vedrana!
Idemo momci sad sve bolje i bolje do samog kraja!

Idemo momci sad sve bolje i bolje do samog kraja!

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Evo javno se crvenim i izvinjavam igračima što sam govorio da se neće zalagati i da neće poginuti na terenu.

B R A V OOOOOOOOOOOOO. Kapa do poda za pobjedu

Do zadnjeg dana života mog samo SARAJ’VO
B R A V OOOOOOOOOOOOO. Kapa do poda za pobjedu
Do zadnjeg dana života mog samo SARAJ’VO
Dobra utakmica, cista pobjeda, igrac utakmice Muftic/ Keremeh
Paskalev treba malo odmorit covjek je ispuho. Umtvili smo igru mirne glave, nismo se trosili, izmjene su nase dinijele svjezinu i to je to.
Uglavnom niko od nasih igraca osim Keremeha nemoze dobit vise od 8 ocjenu. Uglavnom igrale su obje ekipe kao da nemaju kondiciju sporo tromo mi bili spretni i to je to.
E sad TURKES, neznam al meni pokazuje u zadnjih par utakmica znakove zivota, odreagovao je par puta bas dobro i dobar je potez uradio kad je sutirao. Po mom nekom misljenju da bi trebao dobiti malo visu minutazu u sledecih 7 utakmica.
Mujkic i paskalev su dobili po zuti jel ijednom od njih ovo 3 karton..
Odgovor Denisa Corica na pitanje dalice navijat za FK SARAJEVO u kupu protiv SB, kaze iskreno NIKAD. Ja cu samo reci ISTINA ZA VEDRANA. Neukusan odgovor
Samo da se zna da smo danas pobjedili bez 5 standardnih igraca i ujedno najbolji u ligi po pozicijama
Jobic djordjevic gojkovic jovic butic
Paskalev treba malo odmorit covjek je ispuho. Umtvili smo igru mirne glave, nismo se trosili, izmjene su nase dinijele svjezinu i to je to.
Uglavnom niko od nasih igraca osim Keremeha nemoze dobit vise od 8 ocjenu. Uglavnom igrale su obje ekipe kao da nemaju kondiciju sporo tromo mi bili spretni i to je to.
E sad TURKES, neznam al meni pokazuje u zadnjih par utakmica znakove zivota, odreagovao je par puta bas dobro i dobar je potez uradio kad je sutirao. Po mom nekom misljenju da bi trebao dobiti malo visu minutazu u sledecih 7 utakmica.
Mujkic i paskalev su dobili po zuti jel ijednom od njih ovo 3 karton..
Odgovor Denisa Corica na pitanje dalice navijat za FK SARAJEVO u kupu protiv SB, kaze iskreno NIKAD. Ja cu samo reci ISTINA ZA VEDRANA. Neukusan odgovor
Samo da se zna da smo danas pobjedili bez 5 standardnih igraca i ujedno najbolji u ligi po pozicijama
Jobic djordjevic gojkovic jovic butic
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 apr 2025, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ugasiše ih parolama.
Ostasmo na jednom stoperu za Slogu. Vjerovatno će Balta od prve da igra.
I ovo racunam da su se OPET IZVUKLI.
Opet su imali srece nestvarno.
Bez obzira na nasu pobjedu, izvlace se po treci put uzastopno. Ciganija mrtva!
Opet su imali srece nestvarno.
Bez obzira na nasu pobjedu, izvlace se po treci put uzastopno. Ciganija mrtva!
- FKS -
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bez prekrsaja smo igrali prvo poluvrijeme.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, Proximic, rimljanin90 i 21 gost.