SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Maloumni @Orden je za njega doktor nauka.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bolji tarpi, zasluzena pobjeda
Velika greska trenera sto mu igraju ovi polovnjafi Boljevic, Krpic, Radovac, Cavnic, Markovic..
Velika greska trenera sto mu igraju ovi polovnjafi Boljevic, Krpic, Radovac, Cavnic, Markovic..
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Realno bas bas tanka posjeta, istok poluprazan, moglo skoro jos onoliko ljudi stat, na sjeveru ih ni 2000 nije bilo, ne govorim ovo da se nasladjujem, cak suprotno, malo mi je krivo bilo. Usao sam na stadion pokasno, 20ak minuta prije pocetka jer nisam dosao korteom i bas se razocarao al najiskrenije. Nigdje neke guzve, ljudi, auta, parking NIKAD lakse nisam nasao na relaciji od sipa do stadiona. Glupo je stavit sliku s utakmice nakon petarde, radni dan + kisa. Opet je na toj utakmici bilo 5 6 hiljada ljudi sto je top za te uslove.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Te izjave Corica o finalu Kupa su cist populizam, skontao je on da je rekao da hoce, bio troduplo na udaru poslije ovakve predstave na AFH...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:05Denis (nemam sta prigovoriti igracima) Coric.
A u Mostaru pojedinci nisu zasluzili dres,pa iste te odmara za derbi i danas opet isto,nevidljivi.
Medjutim ovaj put nema sta prigovoriti.![]()
Covjek ocito zadovoljan ishodom,u maniru samo da nije opet petarda pukla,a mogla je komotno i ovaj put.
Kaze dobili smo dva gola iz nasih gresaka,ali su eto dali nakon akcije iz snova. Covjek stao na koru od banane sto rece Zekic. Pa kako te nije stid reci primili smo iz gresaka?
Muftic opet 3 cista gola skinuo.
Na kraju ovog performansa kaze nikad za Sarajevo u finalu kupa. Mada je kontekst jasan,ali ne mozes tako to reci pobogu si. Indirektno si rekao boli me qurac sto u tom slucaju Zeljana nece vidjeti Evropu.
A,i koji ce qurac tamo. Znaju to i oni,ali valja pokriti nekako iducu sezonu.
Na kraju pobjeda poslije svega u sezoni u najboljem mogucem trenutku,i to bez najbitnijih igraca.
Gojkovic,Guli,Jovic,Djordjevic,Butic..
Kad bolje pogledas ipak u kombinovanom sastavu prakticno petarda se smijesila…
Sad igrajte za raju,boli vas cuna![]()
![]()
![]()
![]()
Ovako je ubio dvije muhe jednim udarcem...
Prvo , on je iz tog dijela Hrcegovine i srcem ce navijati za listicu, a drugo, pa eto on je veliki Zeljovac kao ne moze to da prelomi u srcu da navija za FKS...
Moj Denise, nemoj suplje pokusavati prodati raji iz Sarajeva, davno smo mi to prosli...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Na sta je nastrojeni odgovorio:GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:23KONTRASVIH je napisao/la: ↑PapakIzSa je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:20nastrojeni21:GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:14Porede nasu posjetu protiv Borca, nakom ispadanja iz kupa i 5:0 od Zrinjskog, sa posjetom derbi utakmice najvece u BiH?
E yebali mamu u sisy
Poredi se vas kop sa utakmice borca sa nasim kop-om sa utakmice protiv slobodeNek pogledaju svoju proslu utakmicu i kop, pa nek se onda u ogledalo pogledaju![]()
Na sjeveru ih nikad manje, koreografiju pripremiti na derbiju postao im je pojam, dizu parole svako tri minute o nekakvim zgradama i parcelama, gradjevinska inspekcija bi im pozavidila
Tvoj odgovor je kop nase utakmice protiv Borca?
Yebem li ti maminu sisy
majku ti glupu karannNek pogledaju svoju proslu utakmicu i kop, pa nek se onda u ogledalo pogledaju, ako imaju bar malo stida pocrvenit ce se.
Za bordobijele boje
Al kad na poluvremenu skretnicari umjesto u svlacionice, igraci odose pred jug, da raportiraju narkomanima umjesto sa coricem u svlacionicu. Sto ti je kad ti kriminal drzi klub.
Drugi highlight svadja muftica sa istokom u prvom poluvremenu oko ubacene lopte
Volimo fudbal
Drugi highlight svadja muftica sa istokom u prvom poluvremenu oko ubacene lopte
Volimo fudbal
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Al je paglu sta je ovo hahahahahahaha
Maminu ti sisy yebem
Maminu ti sisy yebem
Reci samo; glup sam i lagan siGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:28Al je paglu sta je ovo hahahahahahaha
Maminu ti sisy yebem
Zadnja izmjena: PapakIzSa, dana/u 27 apr 2025, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Za bordobijele boje
Vi pjevate da se horde gase, a bgmi vas horde ugasise.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:25E moj Hase horde ti se gase !
Al su nas zaebali sa koreografijom, mi im taman odgovor spremili
Horde:
![]()
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kada vec volis kreatin pa se nadandas, izbaci to i navijaj na utakmici, nemoj sutit pa ovdje se prati i brukati ovo malo normalnih strumfova sto ima.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:28Al je paglu sta je ovo hahahahahahaha
Maminu ti sisy yebem
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Jače je bilo kad su ih zvali prije početka, momci samo produžili u svlačionicu poslije zagrijavanja, pa glupani postrojili rezerve i držali predavanjeboki86 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:27Al kad na poluvremenu skretnicari umjesto u svlacionice, igraci odose pred jug, da raportiraju narkomanima umjesto sa coricem u svlacionicu. Sto ti je kad ti kriminal drzi klub.
Drugi highlight svadja muftica sa istokom u prvom poluvremenu oko ubacene lopte![]()
Volimo fudbal![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Lazes da su ih igraci isfuraliZutti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:35Jače je bilo kad su ih zvali prije početka, momci samo produžili u svlačionicu poslije zagrijavanja, pa glupani postrojili rezerve i držali predavanjeboki86 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:27Al kad na poluvremenu skretnicari umjesto u svlacionice, igraci odose pred jug, da raportiraju narkomanima umjesto sa coricem u svlacionicu. Sto ti je kad ti kriminal drzi klub.
Drugi highlight svadja muftica sa istokom u prvom poluvremenu oko ubacene lopte![]()
Volimo fudbal![]()
![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Gdje mogu vidjeti sve parole Hordi danas?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- OldTownDistrict
- Kontakt:
JesuFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:35Lazes da su ih igraci isfuraliZutti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:35Jače je bilo kad su ih zvali prije početka, momci samo produžili u svlačionicu poslije zagrijavanja, pa glupani postrojili rezerve i držali predavanjeboki86 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:27Al kad na poluvremenu skretnicari umjesto u svlacionice, igraci odose pred jug, da raportiraju narkomanima umjesto sa coricem u svlacionicu. Sto ti je kad ti kriminal drzi klub.
Volimo fudbal![]()
![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cuj vicine sluge jedini se usudili ove sezone da javno prozivamo sudije i vicu joj samo lupetate ko maksim po diviziji
Kraj zagrijavanja. Počeli skandirati ono njihovo "dođite vamo", momci, nemoguće da nisu čuli, samo produžuju u svlačionicu. Par njih se zaustavilo pred tunelom, pričaju nešto i samo ulaze unutra. Kasnije rezerve krenule na klupu i njih na raport pozivaju da ne propadne folFKSDoGroba je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:35Lazes da su ih igraci isfuraliZutti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:35Jače je bilo kad su ih zvali prije početka, momci samo produžili u svlačionicu poslije zagrijavanja, pa glupani postrojili rezerve i držali predavanjeboki86 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:27Al kad na poluvremenu skretnicari umjesto u svlacionice, igraci odose pred jug, da raportiraju narkomanima umjesto sa coricem u svlacionicu. Sto ti je kad ti kriminal drzi klub.
Volimo fudbal![]()
![]()
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.