Imali su srece zahvaljujuci golmanu, a i nas kera svaku u njega suta nikako da gadja pod raslje ili coskove ne kontam no dobro, kazem idemo sad tekmu po tekmu, pametno i do novih bodova.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Drago mi je da mislimo isto oko rezultata ovog derbija.
Realan rezultat jeste 5 ili 6 komada u njihovoj mrezi.
Svaka cast momcima i sefu.
Realan rezultat jeste 5 ili 6 komada u njihovoj mrezi.
Svaka cast momcima i sefu.
Elhamdulillah, čestitke treneru i igračima. Moramo se uozbiljiti u završnici.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jako bitna pobjeda kao uvertira za finale kupa u psihičkom smislu, igrački već 5-6 godina nam nisu ni blizu, odnosno ne bi trebali biti i pobjede na ovim utakmicama bi trebale postati redovne nadam se.
Čestitke momcima i Zekicu. U svakom slučaju, treba biti ozbiljan do kraja i u prvenstvu, imamo pravo na dva remija ili jedan poraz.
-
- Kontakt:
Sad slogu uzeti i onda ludnica finale
Ostaviti gospodina, smekera, Zorana Zekica na klupi dok god on hoće sa vodi ekipu. Toliko..
-
- Kontakt:
Bravo Sarajevo bravooo. Bez 5 moze se reci i kljucni igraca dobijen derby i to apsolutno zasluzeno.
-
- Kontakt:
Pa ne igra nesto catakovic. Mlad je jos treba ga vratit
-
- Kontakt:
Slogu obavezno uzeti , oni igraju dvije kuci sloboda i sloga, a mi u doboju pa dva puta sa listicom!
Pobjeda je imperativ sad da se opet ne zakuha na tabeli
Pobjeda je imperativ sad da se opet ne zakuha na tabeli

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- napoleon72
- Kontakt:
Da mi je docekat dan da ne stanemo na 2:0 nego da trpamo do vrha. 3 puta su nas stizali na 2:2, jednom smanjili na 2:1, jos X puta smo prvi poveli na derbiju i ostali praznih ruku.
Utakmica odlicna, pohvale najvise Kyeremehu i Jatti kad je usao. Decko opet prekucao. Gordeziani sem tog penala ocajan, apsolutno nikakav kvalitet nema. Treba prestat dovodit jarane prvotimaca, uvijek se zayebemo. Velkoskom smo doveli Altiparmakovskog, Stanojevicu Gavrica, sad ovog. Nek se druze s onim koga zateknu.
Zekic gospodin koji mora ostat bez obzira na ishod finala kupa. Bez pet standardnih prvotimaca dobar dio sezone bi se i Bayern raspao a kamoli mi.
Utakmica odlicna, pohvale najvise Kyeremehu i Jatti kad je usao. Decko opet prekucao. Gordeziani sem tog penala ocajan, apsolutno nikakav kvalitet nema. Treba prestat dovodit jarane prvotimaca, uvijek se zayebemo. Velkoskom smo doveli Altiparmakovskog, Stanojevicu Gavrica, sad ovog. Nek se druze s onim koga zateknu.

Zekic gospodin koji mora ostat bez obzira na ishod finala kupa. Bez pet standardnih prvotimaca dobar dio sezone bi se i Bayern raspao a kamoli mi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sucur Allahu na njegovom davanju
proslaviti i nastaviti ozbiljno ne dovoditi 3. mj u pitanje
Kupu sve podrediti i nadati se da cemo imati siri roster
proslaviti i nastaviti ozbiljno ne dovoditi 3. mj u pitanje
Kupu sve podrediti i nadati se da cemo imati siri roster
KosevoZove je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:48Imali su srece zahvaljujuci golmanu, a i nas kera svaku u njega suta nikako da gadja pod raslje ili coskove ne kontam no dobro, kazem idemo sad tekmu po tekmu, pametno i do novih bodova.
Ma da nismo bili desetkovani uvalili bi im 5 komada
Damas izmjene , bas u sridu...
Balta i Jatta, smirili sredinu koja se jedno 20 minuta dobro povijala...
Turkes, hajde da kazemo prolazna, mada me boli dusa, kada trener profesionalnom igracu pored aut linije govori da treba da trci da vrsi pritisak, da prati igraca...
Kerymah igrac utakmice...
Odmah iza njega mali Mujkic...
Odavno nisam vidio mladjeg stopera , a da ima onakvu mirnocu i odlican zadnji pas...Aferim decko...
Balta i Jatta, smirili sredinu koja se jedno 20 minuta dobro povijala...
Turkes, hajde da kazemo prolazna, mada me boli dusa, kada trener profesionalnom igracu pored aut linije govori da treba da trci da vrsi pritisak, da prati igraca...
Kerymah igrac utakmice...
Odmah iza njega mali Mujkic...
Odavno nisam vidio mladjeg stopera , a da ima onakvu mirnocu i odlican zadnji pas...Aferim decko...

-
- Kontakt:
Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Da smo neriješeno odigrali do sad bi bilo 200 stranica ispisano...strašno. A Derbi dobili...
- napoleon72
- Kontakt:
Nek ti elementarno poznajes, Mirzina pticice 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
A odgovara nam i da ubice gube da ne mogu u ligi odmarat igrace jer opstanak im jos nije siguran
Koga u odbranu u Doboju staviti i koji U21 da krene (samo da nije Mehmedovic ...), mozda ovog stopera Durica ?
Kako Mujkic ono provuce loptu kroz par igraca pa neko petom igra a mali Mujkic skace trazi podrsku jos jace , bas ono od srca ...
Ja meraka na temi i ovi pljuvaci malo pozitive pisu
Koga u odbranu u Doboju staviti i koji U21 da krene (samo da nije Mehmedovic ...), mozda ovog stopera Durica ?
Kako Mujkic ono provuce loptu kroz par igraca pa neko petom igra a mali Mujkic skace trazi podrsku jos jace , bas ono od srca ...
Ja meraka na temi i ovi pljuvaci malo pozitive pisu
-
- Kontakt:
Ti si najlimitiraniji fudbalakog znanja na svim forumima. Uz to si jako bezobrazan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.