Samo vi zato nastavite sutiti i pravite se da je sve uredu, lagano bi mogli i ispasti iz lige kako imate zayeban rasporedbrig je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:43Sta bunit? Pa ja mislim da nema kluba da je vise ostecen posljednjih godina od ŠBronaldo99 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:37Znaci i vi ste se poceli buniti i shvatati kome se silji u ovoj ligi. Oni samo imaju normalno sudjenje kad igraju jedni protiv drugih. Dok negdje neko ne bude dobro natamburan od sudija i ovih iz saveza nece se stati sa ovim
Onog sinoc Gigovica je trebalo dobro na terenu prebiti da mu nikad vise napamet nepadne da svira po direktivi
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima, Sarajevo i Zeljo, ono pate, ono stoje na braniku odbrane BIH fudbala, oni su nase svijetlo na kraju tunela, niko ne pati kao onibrig je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:43Sta bunit? Pa ja mislim da nema kluba da je vise ostecen posljednjih godina od ŠBronaldo99 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:37Znaci i vi ste se poceli buniti i shvatati kome se silji u ovoj ligi. Oni samo imaju normalno sudjenje kad igraju jedni protiv drugih. Dok negdje neko ne bude dobro natamburan od sudija i ovih iz saveza nece se stati sa ovim
Onog sinoc Gigovica je trebalo dobro na terenu prebiti da mu nikad vise napamet nepadne da svira po direktivi

-
- Kontakt:
Najjace radila sam na autopijaci

A sta je regrutaJiJa??????? J-J
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Rad nedjeljom je zabranjen
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A trka na pofalicima poslije utakmice vas 10-tak na jednog lika sa salom Sarajeva?let3 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:42Sanela Čustović, majka dvojice mladića od 18 i 15 godina, kaže da su danas njeni sinovi napadnuti kada su krenuli na sarajevski derbi.
Priča da se sve desilo na tramvajskoj stanici na Stupu, kada je njenim sinovima Sanelu i Dženanu prišlo deset navijača Sarajeva te im skinulo odjeću.
- Radila sam Autopijaci i poslala sam djecu na utakmicu. Golu su mi djecu skinuli, zar je dotle došlo? Prijetili su djeci suzavcima. Ovo je katastrofa. Stariji sin je prepoznao samo jednog muškarca, s obzirom da smo mi iz Hadžića. Ne možeš dijete poslati da ga neko ne napadne, ovo je drugi put da se ovakvo nešto dešava. Moram svoju djecu da pratim na utakmice zbog sarajevskih bandita, ovo je postao divlji zapad - ispričala je za portal Avaza majka mladića.
10 na 2![]()
Koji mi?ronaldo99 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:45Samo vi zato nastavite sutiti i pravite se da je sve uredu, lagano bi mogli i ispasti iz lige kako imate zayeban rasporedbrig je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:43Sta bunit? Pa ja mislim da nema kluba da je vise ostecen posljednjih godina od ŠBronaldo99 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:37
Znaci i vi ste se poceli buniti i shvatati kome se silji u ovoj ligi. Oni samo imaju normalno sudjenje kad igraju jedni protiv drugih. Dok negdje neko ne bude dobro natamburan od sudija i ovih iz saveza nece se stati sa ovim
Ja sam samo navijač

- feniksptica
- Kontakt:
Sal je nekad i spas..
Da nisam imo fasovo bi dobro od 10orice u Jukicevoj jesenas na prvom derbiju.

Da nisam imo fasovo bi dobro od 10orice u Jukicevoj jesenas na prvom derbiju.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Orden43 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:41Prestani me vrijedjati jer ja tebe ne vrijedjam, isto tako me prestani citirati jer ja tebe ne citiram vec duze vrijeme ! A slavite kao da ne znate da maksimalno u evropi mozete do drugog pretkola doci, vico vam namjestio kup i trece mjesto a vi se pravite kao da to ne znate vi ste samo vicina kuyica mrs sa foruma

....sve drugo će proći!
Pa isto sranje kao i ovo. Nema razlike.HyperOS je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:47A trka na pofalicima poslije utakmice vas 10-tak na jednog lika sa salom Sarajeva?let3 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:42Sanela Čustović, majka dvojice mladića od 18 i 15 godina, kaže da su danas njeni sinovi napadnuti kada su krenuli na sarajevski derbi.
Priča da se sve desilo na tramvajskoj stanici na Stupu, kada je njenim sinovima Sanelu i Dženanu prišlo deset navijača Sarajeva te im skinulo odjeću.
- Radila sam Autopijaci i poslala sam djecu na utakmicu. Golu su mi djecu skinuli, zar je dotle došlo? Prijetili su djeci suzavcima. Ovo je katastrofa. Stariji sin je prepoznao samo jednog muškarca, s obzirom da smo mi iz Hadžića. Ne možeš dijete poslati da ga neko ne napadne, ovo je drugi put da se ovakvo nešto dešava. Moram svoju djecu da pratim na utakmice zbog sarajevskih bandita, ovo je postao divlji zapad - ispričala je za portal Avaza majka mladića.
10 na 2![]()
Ja sam ovdje osudio kada su na Ilidzi nekakvih kreteni maltretirali navijace Sarajeva, a ti ofirnim whataboutismom opravdavas ovakva sranja.
Zanimljiv pristup

Nemojte tako na kobiljoj glavi ocigledno djecu u skoli uce da je c zapravo j .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Mudro zboris druze,mudro!kanarinac je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:20Ja sam tek sad ubijedjen da je Coric sam sabotirao u kupu prvu utakmicu da prodje njegov SirokiEastMadness je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:15Ma sta zna seljak , dobio vec par psovki na tu izjavu od pravih navijaca zelje. Sta seljacic znaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:14
Al njihov trener koji navija da njegov Siroki ode u Evropu prije kluba za koji radiKlasican placenik
Kunem vam se da nas Murinjo vodi i tako nesto provali prvi bi ga tjerao
Inace ko iole zna gledati fudbal vidi da ovaj Boljevic nije za baciti kao sto ga pljuju. Nije ni onaj Cvetanoski,pa dalje Jaber,Sosis,Muftic.
To su igraci koji imaju kvalitet,neki manje,neki vise,ali igraci koji mogu i cine prevagu na terenu. Hvala Bogu pa ne i protiv nas.
Ali to je tek pola tima.
Hocu da kazem,tim momcima treba ozbiljniji tim,da su vodjeni s klupe covjekom koji zna znanje i bez remetilackih faktora u ekipi koji su kod njih prisutni.
Dakle,jedan od najvecih prvo seljaka u ligi pa onda zatim i nekoga ko hoce za sve da se pita je taj Krpic koji je i danas kao i protiv Borca krenuo od prve minute prljavo i papanski,ali nije proslo.
Kurcenje bez pokrica. To je njihov problem.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Druze boli me cuna hoce li navijati za nas ili ne,navija za vas da ne idete u Evropu nego Siroki halooo jeste li ludi??Yebo vas on prosjecan trener vi ga vise od sebe volitePablo11 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:29Ne trebao je reci da ce navijati za fks.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:19Normalno da ce dobiti,da neko iz porodice Osim to izjavi ne prasta se a ne bezveznjak max za Posusja koji je umislio da je donio nekakvu novu dimenzijuEastMadness je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:15
Ma sta zna seljak , dobio vec par psovki na tu izjavu od pravih navijaca zelje. Sta seljacic zna
Rezultatski slabiji od Edisa Mulalica sa duplo skupljim timom
Ja sve sto sam im rekao u vezi njih bilo je tacno a oni kontaju zayebajem ih![]()
Ne pisem vam ovo iz dusmanluka,aBd da uzmemo kup sto lakse
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Nije tacno..nasi kad su vase napali vasih je bilo duplo vise. DRASTICNA razlika.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ajde smirite se malo, ubili nas sa parolama realno, nebitno je totalno sta tacno pise .
Papiricima na pocetku su nas syebali da nismo mogli navijati
Papiricima na pocetku su nas syebali da nismo mogli navijati
Nastavlja se kradja dva kluba. Cak ni ocigledan zuti zrinjski nece dobiti. Siroki ostecen, ali izgleda njima to ne igra ulogu jer ipak igraju protiv Zrinjskog
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nisi ti sav svoj. Odmori malo.Orden43 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:41Prestani me vrijedjati jer ja tebe ne vrijedjam, isto tako me prestani citirati jer ja tebe ne citiram vec duze vrijeme ! A slavite kao da ne znate da maksimalno u evropi mozete do drugog pretkola doci, vico vam namjestio kup i trece mjesto a vi se pravite kao da to ne znate vi ste samo vicina kuyica mrs sa foruma
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.