FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Izbaci mi na facebooku uspomenu prije 13 godina. Pep saopštio na današnji dan da napušta Barcu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Dobiće po dvije utakmice kazne u Kupu kralja za sljedeću sezonuMukebir je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:47Zna li se sta ce biti sa Rudigerom, Vinijem i ostalima koji su napali sinoć sudiju. Ta kazna bi u velikoj mjeri mogla odrediti finiš u primeri.
Inter će se doći braniti u srijedu i gori im u ligi. Bitno je ne primiti gol i svaka pobjeda sa više od jednog gola razlike će biti više nego obećavajuca pred revanš.

Nije Inter Dortmund da ga možeš natrpat ko od šale. Ja zabarima ne vjerujemMquc je napisao/la: ↑27 apr 2025, 18:09Sto je bitno ne primiti gol, nema vise gola u gostima tako da je svejedno treba dobit 2 razlike na koji god nacinMukebir je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:47Zna li se sta ce biti sa Rudigerom, Vinijem i ostalima koji su napali sinoć sudiju. Ta kazna bi u velikoj mjeri mogla odrediti finiš u primeri.
Inter će se doći braniti u srijedu i gori im u ligi. Bitno je ne primiti gol i svaka pobjeda sa više od jednog gola razlike će biti više nego obećavajuca pred revanš.
Prime Neymara je vanserijski fudbal,tesko je doci do toga,ali i ne mora.Prije bi potpisao konstantu nego kratki peak.Na odlicnom je levelu vec sad,tako da mislim da moze ako se pametno bude radilo biti samo bolji.Nema tu magiju u toj mjeri kao Messi,pa i Ney ali i ne mora svako carolija takvih razmjera biti.DRHAUSE je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:49Nemoze on primirasati Nejmaru.Rajaz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:43Yamal je već ove sezone, manje više, na nivou prajm Neymara, sa 17 godina. Rješava utakmice, zabija ili asistira za clutch golove, ima najviše driblinga u Evropi i najveću prosječnu ocjenu u ligama petice. A nema pored sebe Messija, Suareza, Xavija, Iniestu i Busquetsa.DRHAUSE je napisao/la: ↑27 apr 2025, 12:16Najbolje od svega je da Barsa ponovo dominira sa svojom djecom, to je preveliko za svakog navijača Barselone.
Yamal je mlad i odličan ali mislim da nije nivo Mesija i Nejmara niti će ikad biti. Samo se nadam da će mu glava biti na mjestu da ne završi kao Fati.
Na Messijevom nivou neće nikad niko biti jer je to faktički skoro i nemoguće.
Inter od pocetka godine nije bio losiji,lome se u Seriji A,puše titulu zadnja 3 kola.Ovo ne sansa ogromna.Od prve minute run and gun,samo ih tjerati da ne znaju gdje ce i doci ce greske.Opasni su iz kontre,imaju luksve napadace,mogu u sekundi slomiti rivala ali drugacije protiv njih ne treba ni igrati.Samo gas,jedino napadom ih mozemo dobiti.
Nemoj da budu isti kao i oni.Mocvara1991 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 16:18Nikako ne bi bilo dobro ispustiti La Ligu. Kad se vec ima ogromna prilika ostaviti Real s 0 trofeja u prvoj sezoni Mbappe-a i u svom tom hype-u oko njega, pritiskom na sudije,na savez,na sve moguce. Pa vidi se koliko im je bitno bilo koji trofej da uzmu, pred finale kupa danima su poceli s medijskim pritiskom i koliko toliko urodilo im je malo plodom,jer smo zestoko,al zestoko osteceni u finalu. Pucaju po savovima kako se blizi kraj sezone i kako im je sve jasnije da ostaju bez trofeja i sad da ih vratimo u igru nekim kiksevima,umjesto da ih dokrajcimo u Klasiku i bye bye.
Sad bi ova nasa bezmuda uprava trebala da danima pred derbi vrti snimke penala,propustenog crvenog iz finala, bojkotuje rucak,veceru,dorucak. Jer cigani se sluze svim i svacim od prvog kola. Imaju prste i u Olmovoj suspenziji,ono **** od predsjednika saveza je madridista. Ali ne da im se nikako.
Danas se Interu Pavard povrijedio.
Sinoc se vise osjetio izastanak Baldea, nego Lewata. I to mnogo vise osjetio na igri.
Mada ruku na srce i poljska raga fali, sinoc bi zabio neki gol umjesto Raphinhe koji je fulao strasne sanse. Siguran sam u to.
Mada ruku na srce i poljska raga fali, sinoc bi zabio neki gol umjesto Raphinhe koji je fulao strasne sanse. Siguran sam u to.
Ali je Tores odigrao sasvim dobro. On me je bas iznenadio ove sezone, ogroman doprinos. Rafinja je sinoc bio bas los, nadati se da ce vec u srijedu pokazati ovogodisnju formu.
Zadnja izmjena: FCB1986, dana/u 27 apr 2025, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
⚽FK Garaže⚽
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Inter se izgleda totalno raspao i zapali su u tesku krizu,no opustanja ne smije biti, mora se odivrati ofanzivno,navaliti svim snagama i u prvoj jutakmici rijesiti pitanje prolaza
Pitanje sad kolikk i nasi imaju snage i energije da stisnu odmah od pocetka,da nabiju visoki ritam i samelju intera, ocekujem puno bolju igru lamina i rafinje nego protiv reala
Pitanje sad kolikk i nasi imaju snage i energije da stisnu odmah od pocetka,da nabiju visoki ritam i samelju intera, ocekujem puno bolju igru lamina i rafinje nego protiv reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sjooo Romario ne prestaje za bahacenjem i podcjenjivajem drugih
Tacno priziva kiks

Tacno priziva kiks

A sta ti je ovdje sto sam napisao potcjenjivanje i bahacenje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ponavljas istu pricu tipa "samljecemo Inter, pregaziti ih ko plitak potok, mi cemo to rutinski sa pola snage, pitanje samo s koliko razlike itd
Jbg ne igra se drugo kolo kupa kralja protiv Alavesa, vec polufinale LP protiv Intera, najbolje ekipe u Italiji.
Vraca li se iko do druge protiv Intera?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kažem fino da je inter u krizi i da se ne treba opustati nevo maksimalno se potruditi,iskoristiti situaciju i samljeti ih kad nam se ukazala prilika, nije to potcjenjivanje nego realno stanje stvari, ako ih ne sameljemo u prvoj utakmici u revansu bi moglo biti belaja ako se oni ohrabre i konsoliduju.
Nista ja ne pretjerujem,situacija je takva kakva jeste,dosta smo kvalitetnija ekipa i u sjajnoj atmosferi i formi docekujemo slabiju ekipu koja je u lošem momentumu i sasvim je realno ocekivati da se prolaz rijesi u prvoj utakmici,uvijek se nesto moze zalomiti, al da imamo vrlo realnu mogucnost da pobijedimo dva tri razlike imamo sigurno bez ikakvog pretjerivanja i potcjenjivanja.
Kao sto bi bila grehota i sramota ispustiti prvenstvo spanije kad se sve ljjepo poklopilo i otvorilo, jos veca grahota i sramota bi bila ne izboriti finale lige prvaka kad nas je zrijeb tako lijepo pomazio i do polufinala i u polufinalu, u svakoj fazi smo dobijali najslabije protivnike, a i u polufinalu sad ako poredimo ovaj trenutni inter s arsenalom ili parizom, razlika je nebo i zemlja,da smo njih izvukli ne bi ja ovako pricao sigurno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Opet gledam, pričajte šta hoćete, ali Kounde je vrhunski, vrhunski igrač. Kako je samo namirisao pas, potrčao na nju i...donio trofej! 
Kad te našamaraju djeca i od svih pobjednički gol zabije lažni bek, naravno da boli.

Kad te našamaraju djeca i od svih pobjednički gol zabije lažni bek, naravno da boli.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Hoće bolan da ti kaže:" Jednom se za jezik ujedi, prije nego što nešto kažeš."
Nije isto totalni raspad i trenutni momentum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.