De nemoj me ruzit, bojkotovat cu forumjurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:39Ti si najlimitiraniji fudbalakog znanja na svim forumima. Uz to si jako bezobrazan.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
De nemoj me ruzit, bojkotovat cu forumjurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:39Ti si najlimitiraniji fudbalakog znanja na svim forumima. Uz to si jako bezobrazan.
Ne ruzi te niko ovo sam ti kompliment dao u odnosu na stvarno stanje. Nakon sto si napisao da smo namjestali utakmice i da nam je Borac povukao rucnu i da im to nije prvi put ja te uopste ne smatram navijacem naseg kluba. Tako da to sto ti pises su irelevatne stvari.napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:40De nemoj me ruzit, bojkotovat cu forumjurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:39Ti si najlimitiraniji fudbalakog znanja na svim forumima. Uz to si jako bezobrazan.![]()
Pa ako si već pratio meč sa stadiona, mislim da je evidentno kako je vjetar puhao. Bakljada je bila u jako dobrom momentu, ali ne mogu momci sa tribine utjecati gdje će dim otići. Oko 60’ se palilo, ali sve je otišlo iza tribine.skank je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:01Elham, svaka cast na igri i borbenosti, do 2:0 je bilo savrseno. Standarndno sami sebi zakomplikovali, mi kada ih ubijemo i realno trebamo dobiti 5:0 mi dobijemo 2:1, a kad smo malkice bolji onda odigramo nerijeseno ili zijanimo.
Inace imam pitanje za navijace sa sjevera ako neko cita. Sta je fazon pa ste dosad milion puta bakljadom prekinuli nas momentum u trenucima kad krenemo ganjati rezultat i preuzimati inicijativu (o tome se ovdje dosta pisalo i kritikovalo), a danas kad je bila idealna prilika da se to uradi negdje oko 50-60te minute kad su oni dobili polet, to je izostalo? Majkemi covjek bi pomislio da namjernu radite u korist protivnika ili da nema niko na tribini grama mozga, trecu opciju ne vidim.
Bakljade su vecinom oko 60te minute, ne znam iskreno koji je razlog, ali uglavnom momci kazu da se pali u 60toj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:52Pa ako si već pratio meč sa stadiona, mislim da je evidentno kako je vjetar puhao. Bakljada je bila u jako dobrom momentu, ali ne mogu momci sa tribine utjecati gdje će dim otići. Oko 60’ se palilo, ali sve je otišlo iza tribine.skank je napisao/la: ↑27 apr 2025, 17:01Elham, svaka cast na igri i borbenosti, do 2:0 je bilo savrseno. Standarndno sami sebi zakomplikovali, mi kada ih ubijemo i realno trebamo dobiti 5:0 mi dobijemo 2:1, a kad smo malkice bolji onda odigramo nerijeseno ili zijanimo.
Inace imam pitanje za navijace sa sjevera ako neko cita. Sta je fazon pa ste dosad milion puta bakljadom prekinuli nas momentum u trenucima kad krenemo ganjati rezultat i preuzimati inicijativu (o tome se ovdje dosta pisalo i kritikovalo), a danas kad je bila idealna prilika da se to uradi negdje oko 50-60te minute kad su oni dobili polet, to je izostalo? Majkemi covjek bi pomislio da namjernu radite u korist protivnika ili da nema niko na tribini grama mozga, trecu opciju ne vidim.
Subota u pola 2
Daj ba nemoj zzajebavat, sem penala ništa i tu je dobar čim je on uzeo znao sam da će ga dati i tu mu svaka čast.jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:35Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.
Kod nas treba i penal znat zabit, kad smo ko naograijsani kad treba sutatAVNOJ je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:12Daj ba nemoj zzajebavat, sem penala ništa i tu je dobar čim je on uzeo znao sam da će ga dati i tu mu svaka čast.jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:35Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.
Ostalo ništa, prvo i osnovno napadač sitnog koraka ne ide nikako. Ništa nije napravio izgubljenih lopti na pretek, u prvom poluvremenu je njima napravio kontru gdje je našu čistu luptu predao njima gdje ga je Šošić otreso ko bekana isto u prvom pluvremenu kad mu je neko dao loptu u prostor frajer trči od lopte prema golmanu. Na svaki kontakt je pao. Protiv Slobode sa tri metra ze fulio.
Sav prostor je Keremeh sam sebi stvorio, frajer najmanji na terenu zračne duele skoro sve uzimo.
Danas poslje Keremeha naš najbolji igrač je bio Kuprešak.