Postovao sam do onog dana kad sam vidio kakav je to zaista klub.Sta se cudis 2. liga poznato ti je to jer je i Velez tu bio.carina je napisao/la:To je problem br.1. Oni se ne zovu svinjski nego Zrinjski. Tacnije HŠK Zrinjski i to moramo postovati.
Dokle god se to ne postovalo ne mozes ocekivati da i oni postuju vas.
Prema tome......
2.liga
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
Pa i nismo se bas bili otpisali,prolistaj nekoliko stranica.ŠB.TRN je napisao/la:Čovjeka za moderatora odmah!!! Ako ovakav odnos imaš prema svim klubovima svaka ti čast.Od kada se ti pojavi,tema Zrinjskog se procistila.Nitko nikog ne podjebaje!!!Buducnost je sama sebe otpisala i prije utakmice sa Zrinjskim,tako kao sto Carina kaze,2.liga,ili prva Federacije ili mozda dogodine i zajednicka 1.!!!carina je napisao/la:To je problem br.1. Oni se ne zovu svinjski nego Zrinjski. Tacnije HŠK Zrinjski i to moramo postovati.
Prema tome......
2.ligaMozda vam opet budu sudili Valjić i kompanija !!!
- neutralan__
- Kontakt:
Hajde nadji video,sliku da i mi vidimo kako je sudija udaren.Rosas7 je napisao/la:nije udaren haahhahaahah izudarali ga primitivci,u sirokom su privedeni pocinioci tog dogadjaja ako neznas,u mostaru je sudija trebo prekinut utakmicu idat prolaz zeljiizzo je napisao/la:A šta radite vi prošle godine u Mostaru protiv Želje![]()
sat vremena kamenujete igrace i sudije i opet se utakmica nastavila i završila
![]()
isto tako neki dan u Širokom u Kupu...opšti cirkus i na terenu i na tribinama... u Banovićima sudija nije udaren vec je jedva cekao ovo da prekine utakmicu, da bi Zrinjski dobio veoma lagano 3 boda sa zelenog stola...dvostruki aršini.
To i jeste problem,VI KAO DOMACINI BI TREBALI POKAZATI DA LI JE ISPRAVNO PREKINUO UTAKMICU !!!!neutralan__ je napisao/la:Hajde nadji video,sliku da i mi vidimo kako je sudija udaren.Rosas7 je napisao/la:nije udaren haahhahaahah izudarali ga primitivci,u sirokom su privedeni pocinioci tog dogadjaja ako neznas,u mostaru je sudija trebo prekinut utakmicu idat prolaz zeljiizzo je napisao/la:A šta radite vi prošle godine u Mostaru protiv Želje![]()
sat vremena kamenujete igrace i sudije i opet se utakmica nastavila i završila
![]()
isto tako neki dan u Širokom u Kupu...opšti cirkus i na terenu i na tribinama... u Banovićima sudija nije udaren vec je jedva cekao ovo da prekine utakmicu, da bi Zrinjski dobio veoma lagano 3 boda sa zelenog stola...dvostruki aršini.
Cuj primitivci,pa sta ste vi onda,vjestaci.
Dajte vi pokazite kao domacini,imate te snimke..Ali NE ,najlakse je pljuvati po Zrinjskom i sudijama...Dajte razuvjerite nas sve ovdje,DAJTE SNIMKE!!!
U PROTIVNOM SUTITE I PAKUJTE KOFERE.
- neutralan__
- Kontakt:
lol:
Ja da sam znao da ce doci do prekida snimao bih ali...Prema tome BHT1 je sve snimao i vidjeli smo sta se desavalo.
Sudiju niko nije udario. 
E ovako care moj !neutralan__ je napisao/la:lol:Ja da sam znao da ce doci do prekida snimao bih ali...Prema tome BHT1 je sve snimao i vidjeli smo sta se desavalo.
Sudiju niko nije udario.
U ime svih forumasa ovdje te molim da pribavis snimku od momenta kada sudija napusta glavni teren i ulazi u kucicu za delegata,a nakon toga odlazi u svlacionicu sa specijalcima i policijskim stitnicima iznad glava. Dakle,prekid od 32.minute,utakmica se prekida u 16:00 , do tog vremena se sudije nalaze u kucici okruzeni trenerom Rizvicem i svim igracima Buducnosti.
U tih sigurno 15-ak minuta primaju razne udarce,prvenstveno od TRENERA BUDUCNOSTI I IGRACA SA BROJEM 14.
Ja sam gledao i samo sto mogu reci je FUJ.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma nick govori ko je i sta je c(K)arinaneutralan__ je napisao/la:Postovao sam do onog dana kad sam vidio kakav je to zaista klub.Sta se cudis 2. liga poznato ti je to jer je i Velez tu bio.carina je napisao/la:To je problem br.1. Oni se ne zovu svinjski nego Zrinjski. Tacnije HŠK Zrinjski i to moramo postovati.
Prema tome......
2.liga
1947!
Ljumani_Banovici je napisao/la:ma nick govori ko je i sta je c(K)arinaneutralan__ je napisao/la:Postovao sam do onog dana kad sam vidio kakav je to zaista klub.Sta se cudis 2. liga poznato ti je to jer je i Velez tu bio.carina je napisao/la:To je problem br.1. Oni se ne zovu svinjski nego Zrinjski. Tacnije HŠK Zrinjski i to moramo postovati.
Prema tome......
2.liga
Svaka ti cOOst , bas si mi ga spustio !!!
- slani grad
- Kontakt:
postovat klub koji je politickom odlukom HDZ-a reanimiran i probudzen nakon 70 godina i pri tom je OTEO stadion Velezu potpisujuci nekakav smijesni ugovor na 99 godina ....o njihovim muljanjima u saradnji sa sirokim je smijesno i pricat..carina je napisao/la:To je problem br.1. Oni se ne zovu svinjski nego Zrinjski. Tacnije HŠK Zrinjski i to moramo postovati.
Prema tome......
2.liga
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Dva momčuljka od 13-14 godina okupirali temu Buducnosti i samo vrijeđaju,ako im se ista kaze sto je u suprotnosti s njihovim razmišljanjima.Bila je na ovoj temi slika jednog od vas dvojice,odnosno navijača Buducnosti i nitko nema preko 15 godina.Dobro vam covjek rece,pa snima li itko naq tom stadionu osim jedne kamere BHT-a!!!A fino se vidi udaranje,i nakon penala je dobio od jednog igrača nogom a u onj kuci,mogu misliti šamara i udaraca.Pa zamisli kad su u cosku kuce od delegata,do cega je doslo!!!Ima velez jednu pjesmu o drugoj ligi ide nekako :Druga liga druga liga zaboli nas kita bili bi smo i prvaci..............

- neutralan__
- Kontakt:
Da mogu nabavio bih.Utakmica je pocela u 16:00h.Ako je ono bilo za prekida,onda bi se pola utakmica ove lige prekidalo.Prema onome sto smo vidjeli iz snimke BHT1 do prekida nije trebalo doci.carina je napisao/la:E ovako care moj !neutralan__ je napisao/la:lol:Ja da sam znao da ce doci do prekida snimao bih ali...Prema tome BHT1 je sve snimao i vidjeli smo sta se desavalo.
Sudiju niko nije udario.
U ime svih forumasa ovdje te molim da pribavis snimku od momenta kada sudija napusta glavni teren i ulazi u kucicu za delegata,a nakon toga odlazi u svlacionicu sa specijalcima i policijskim stitnicima iznad glava. Dakle,prekid od 32.minute,utakmica se prekida u 16:00 , do tog vremena se sudije nalaze u kucici okruzeni trenerom Rizvicem i svim igracima Buducnosti.
U tih sigurno 15-ak minuta primaju razne udarce,prvenstveno od TRENERA BUDUCNOSTI I IGRACA SA BROJEM 14.
Ja sam gledao i samo sto mogu reci je FUJ.
mislim da je carina svojim zadnjim postom sve rekao....lafo ozb porodican covjek ,a djecije furke prosipa ..
ejj moj carina il nisi "star" koliko kazes il si na slabijem stepenu inteligencije!!
ejj moj carina il nisi "star" koliko kazes il si na slabijem stepenu inteligencije!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Druze,ne hvalim ja sebe nego njih , ustvari ne bi to nazvao hvaljenjem ili bilo kako drugacije , nego samo golim cinjenicama!!!slani grad je napisao/la:postovat klub koji je politickom odlukom HDZ-a reanimiran i probudzen nakon 70 godina i pri tom je OTEO stadion Velezu potpisujuci nekakav smijesni ugovor na 99 godina ....o njihovim muljanjima u saradnji sa sirokim je smijesno i pricat..carina je napisao/la:To je problem br.1. Oni se ne zovu svinjski nego Zrinjski. Tacnije HŠK Zrinjski i to moramo postovati.
Prema tome......
2.liga![]()
...i to da napise niko do navijac Veleza
![]()
...djecko,ti nisi dobar nikako
![]()
...jel ti uopste kontas kako se stice necije POSTOVANJE...sigrno NE hvaleci sam sebe
![]()
Cinjenice i realnost su jedno , proslost i neka stara slava vise ne pije vode druze moj fini.
Oni su ti koji su imali snage i volje da reaktiviraju svoj klub , koji je svidjalo se nama to ili ne , realno najstariji sportski kolektiv na prostorima Balkana,i ulazu i vole taj svoj klub,dok mi ostali ovdje samo seremo po tastaturama i provociramo bilo koga ko je uspjesniji od "nasih" klubova...
Sa sportskog gledista ,PRIZNALI MI ILI NE, i oni a i Siroki zasluzuju maximalni respect.
- slani grad
- Kontakt:
al pazi ti samo ko je nasao pisat o udaranju sudijaŠB.TRN je napisao/la:Dva momčuljka od 13-14 godina okupirali temu Buducnosti i samo vrijeđaju,ako im se ista kaze sto je u suprotnosti s njihovim razmišljanjima.Bila je na ovoj temi slika jednog od vas dvojice,odnosno navijača Buducnosti i nitko nema preko 15 godina.Dobro vam covjek rece,pa snima li itko naq tom stadionu osim jedne kamere BHT-a!!!A fino se vidi udaranje,i nakon penala je dobio od jednog igrača nogom a u onj kuci,mogu misliti šamara i udaraca.Pa zamisli kad su u cosku kuce od delegata,do cega je doslo!!!Ima velez jednu pjesmu o drugoj ligi ide nekako :Druga liga druga liga zaboli nas kita bili bi smo i prvaci..............![]()
![]()
![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Što je najgore covjek protiv nikoga nista nije rekao,al napadi sa svih mogucih djelova nase jedine BIH
!!!Sad kad su dobili funkcije klubovi iz Mostara,volio bih da u sljedecoj sezoni izbore Ligu uefa,iako od forumasa Velezovaca jedino cijenim Carinu,i naravno DRH
.Naravno Širokom bi bilo zagarantirano prvi mjesto!!

- neutralan__
- Kontakt:
Odakle ti to da sam ja na toj slici??ŠB.TRN je napisao/la:Dva momčuljka od 13-14 godina okupirali temu Buducnosti i samo vrijeđaju,ako im se ista kaze sto je u suprotnosti s njihovim razmišljanjima.Bila je na ovoj temi slika jednog od vas dvojice,odnosno navijača Buducnosti i nitko nema preko 15 godina.Dobro vam covjek rece,pa snima li itko naq tom stadionu osim jedne kamere BHT-a!!!A fino se vidi udaranje,i nakon penala je dobio od jednog igrača nogom a u onj kuci,mogu misliti šamara i udaraca.Pa zamisli kad su u cosku kuce od delegata,do cega je doslo!!!Ima velez jednu pjesmu o drugoj ligi ide nekako :Druga liga druga liga zaboli nas kita bili bi smo i prvaci..............![]()
![]()
![]()
Ja se stidim za ono sto je bilo u Širokom.Sve ima snimljeno i napadaci su uhiceni i nad njima se vodi istraga.Sta bi ti jos htio????? Udarat suce je najgore sto jedan klub moze dopustiti.Ma radi sve,al suce ne diraj.Znam momke koji su degenek dobili u Drinovcima a i napadače!!!Pa to sve treba poslati u Zenicu!!! Sa zadovoljstvom cu prihvatiti kaznu Širokom ma kakva ona bila!!!slani grad je napisao/la:al pazi ti samo ko je nasao pisat o udaranju sudijaŠB.TRN je napisao/la:Dva momčuljka od 13-14 godina okupirali temu Buducnosti i samo vrijeđaju,ako im se ista kaze sto je u suprotnosti s njihovim razmišljanjima.Bila je na ovoj temi slika jednog od vas dvojice,odnosno navijača Buducnosti i nitko nema preko 15 godina.Dobro vam covjek rece,pa snima li itko naq tom stadionu osim jedne kamere BHT-a!!!A fino se vidi udaranje,i nakon penala je dobio od jednog igrača nogom a u onj kuci,mogu misliti šamara i udaraca.Pa zamisli kad su u cosku kuce od delegata,do cega je doslo!!!Ima velez jednu pjesmu o drugoj ligi ide nekako :Druga liga druga liga zaboli nas kita bili bi smo i prvaci..............![]()
![]()
![]()
![]()
..nevjerovatno
![]()
- neutralan__
- Kontakt:
Najlakse je biti 'ulizica'.mma_hz je napisao/la:mislim da je carina svojim zadnjim postom sve rekao....lafo ozb porodican covjek ,a djecije furke prosipa ..
- neutralan__
- Kontakt:
Problem je taj sto niko sudiju nije udario.Za sta ga kazniti?Za protestvovanje??Za bacanje flasa sa tribina?I ja sam ZA da se kazne svi koji su se nepropisno ponasali,ali koga kazniti i za sta??I ako cemo vec tako trebalo je onda i sudiju strogo kazniti.ŠB.TRN je napisao/la:Ja se stidim za ono sto je bilo u Širokom.Sve ima snimljeno i napadaci su uhiceni i nad njima se vodi istraga.Sta bi ti jos htio????? Udarat suce je najgore sto jedan klub moze dopustiti.Ma radi sve,al suce ne diraj.Znam momke koji su degenek dobili u Drinovcima a i napadače!!!Pa to sve treba poslati u Zenicu!!! Sa zadovoljstvom cu prihvatiti kaznu Širokom ma kakva ona bila!!!slani grad je napisao/la:al pazi ti samo ko je nasao pisat o udaranju sudijaŠB.TRN je napisao/la:Dva momčuljka od 13-14 godina okupirali temu Buducnosti i samo vrijeđaju,ako im se ista kaze sto je u suprotnosti s njihovim razmišljanjima.Bila je na ovoj temi slika jednog od vas dvojice,odnosno navijača Buducnosti i nitko nema preko 15 godina.Dobro vam covjek rece,pa snima li itko naq tom stadionu osim jedne kamere BHT-a!!!A fino se vidi udaranje,i nakon penala je dobio od jednog igrača nogom a u onj kuci,mogu misliti šamara i udaraca.Pa zamisli kad su u cosku kuce od delegata,do cega je doslo!!!Ima velez jednu pjesmu o drugoj ligi ide nekako :Druga liga druga liga zaboli nas kita bili bi smo i prvaci..............![]()
![]()
![]()
![]()
..nevjerovatno
![]()
Koga kazniti ????
Munevera Rizvica i igraca sa brojem 14 , izbaciti iz fudbala DOZIVOTNO !!!!
Jos par igraca(za to nam je potreban snimak da svi vide)kazniti novcano,neigranjem ili na neki drugi nacin.
"Kobru" iz policije i sve zaduzene za sigurnost stadiona.
'aj zivio
Munevera Rizvica i igraca sa brojem 14 , izbaciti iz fudbala DOZIVOTNO !!!!
Jos par igraca(za to nam je potreban snimak da svi vide)kazniti novcano,neigranjem ili na neki drugi nacin.
"Kobru" iz policije i sve zaduzene za sigurnost stadiona.
'aj zivio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.